Пергола и веранда

Maanta: лидер в производството на платна за сянка

Платната за сянка са специален модел за покриване на външни пространства, който съчетава функционалност и дизайн.

От създаването си компанията Maanta произвежда този тип одеяла и през годините са разработили подходящи решения за всички бюджети и всички видове нужди. Тук ще откриете неговите платна с най -високо качество, предлагани в различни размери и в широка гама от цветове. Те също така правят специално изработени ветроходни палатки и предлагат напълно персонализирани решения..

Превърнете вашия проект в реалност с техните решения за фиксиране, специално проектирани да обезопасят техните ветроходни палатки. Открийте по -долу продуктите, произведени от Маанта с съвършенство.

как да се предпазите от слънцето през лятната сянка

Платна за сянка: водоустойчиви или засенчени

Платното за сянка е прост, лесен и икономичен начин да покриете и оборудвате вашите външни пространства. Доста модерен, той покрива вашето пространство в по -естетичен стил от класическите градински чадъри. Платна, направени от Маанта също имат възможност за индивидуално спускане на всеки ъгъл на брезента, за да ви предпазят от слънцето, независимо от наклона му, функция, която няма никой друг продукт.

Млада и динамична компания, Маанта желае да предложи функционални продукти с иновативен дизайн и несравнима стойност за парите.

Във фабриката си те произвеждат широка гама от платна, ролкови платна, анкери за стени и мачти за сенници.

Въпреки че тяхната отправна точка са чадърите, те обогатиха основното си предложение с моторизирани ролкови брезенти, произведени изключително в Италия под марката BegA..

воал от бежов нюанс за защита от слънцето

Платна за сянка: функционални и пригодени към всички изисквания

Уникалният стил на тези слънчеви платна ще покрие вашата градина, вътрешен двор или вила на покрива. Неговата сенни платна се предлагат в две различни версии:

Водоустойчива версия, от полиестерна тъкан, или Weathertech, новата тъкан от Maanta. Двойната PU обвивка и UV30 стабилността правят този подсилен полиестер тъкан, която филтрира 95% от UV лъчите. Може да се пере в машина до 40 ° C без никакви проблеми и е на път да зададе нов стандарт за стойност за целия пазар на палатки..

Ажурното платно, изработено от плътна тъкан, е много устойчиво и здраво, защото ще осигури по -добро филтриране на слънчевата светлина, като същевременно гарантира циркулацията и обновяването на въздуха и гарантира голям комфорт.

градински воал, за да осигурите вашата зелена сянка на тревата

Стълбове и акости за платна за сянка

Професионалистите на Maanta имат добре разработени специални акости за градински платна, които се доставят като комплект и притежават всички свойства, необходими за добро фиксиране: здравина, издръжливост, функционалност и надеждност. Проектираните стълбове се отличават със своята голяма здравина, твърдост и регулируема височина. Каква е цената на платната за сянка от тази марка? Просто трябва да разгледате сайта и да разберете колко конкурентна е цената на тези платна и колко разнообразна е тяхната гама по отношение на цветове и размери..

Платното за сянка е прост, лесен и икономичен начин да покриете и оборудвате вашите външни пространства. Модерно, затъмнява вашето пространство в по -модерен стил от класическите градински чадъри. Бетонните котви също предлагат възможност за спускане на всеки ъгъл на платното независимо, за да ви предпазят от слънцето под всякакъв ъгъл, функция, която няма друг продукт..

Монтирането на сянка може да се извърши почти навсякъде! Покривът може да се адаптира добре към малки площи, до защита на по -големи площи, използвайки комбинации, съпоставяне и припокриване за постигане на специални и уникални ефекти !

воал с бял нюанс как да се предпазите от слънцето