Почивни дни

Изберете природна тема за вашата сватба

Живеете ли в хармония с природата и обичате ли дълги разходки в гората или в планината? Защо не го превърнете в тема на вашата сватба? Това е чудесна възможност да отразите страстта и вкуса си към простота, естественост и автентичност. Ето няколко добри причини и съвети да направите сватбата си ода на природата !

Покажете природата навсякъде, дори на вашите снимки !

Играйте старателно на природата! Трябва да го намерим във вашите тоалети, но и в избора на вашето място за партито и в украсата му. Дори когато избирате вашия сватбен фотограф, изберете професионалист, който работи с естествена светлина, който се вдъхновява от страхотни пейзажи като Анси и неговото езеро или Шамони и масива Монблан. За пример, Жулиен Бонжур, сватбен фотограф предлага уникални снимки и меки цветове.

Дори изборът на фотограф трябва да бъде направен в съответствие със сватбената тематика

как да изберем сватбената тема, идея за организиране на селска шикозна природна сватба

Далеч от оковите на старомодната сватбена фотография, истински професионален природолюбив фотограф улавя емоции и успява да сублимира тези ценни моменти. Снимките ще уловят тази емоционална атмосфера. Декорацията на вашата стая също ще бъде изработена от естествени материали. След това украсете всичко с естествени растения и цветя, които ще бъдат отрязани същата сутрин. Не забравяйте, разбира се, да си припомните този естествен дух във вашето облекло с малко дискретна нотка..

Буколическа, но шикозна сватба ?

Темата за природата не е непременно синоним на големи бали слама за сядане и кани за мляко, поставени тук -там. Фокусирайте темата си върху фината и деликатна декорация. Природата не е без определена форма на елегантност и изтънченост. Това е, към което трябва да се стремите, за да имате успешен естествен брак.

Сега е моментът да използвате въображението си, за да подчертаете растителното и флоралното. Изберете меки, пастелни тонове. Изберете място, което е сред природата, ако можете. Някои места за сватба се намират в красиви селски къщи или заобиколени от ниви, ливади или планини. Особено важна е естествената обстановка, в която отивате на парти. С великолепен пейзаж няма да имате много повече да направите, за да постигнете абсолютно грандиозна обстановка, която вашите гости ще помнят дълго време. Този декор ще служи и като рамка за успешни сватбени снимки. !

Вдъхновете се от природата

Създайте гирлянди от бръшлян с цветни цветя и ги закачете на стени, стълбове или над врати. Помислете и за осветлението, като изберете цветни хартиени фенери, свещи или дори факли. По -добре е да имате няколко източника на мека светлина, а не няколко твърде ярки лампи.

Трябва да създадете интимна атмосфера, в която да се чувствате добре и без шум. Ще намерите големи фенери, за да поставите значителна свещ, която ще гори цяла нощ. Това също е решение за маркиране на външен проход посред нощ. Така че, няма риск да паднете или да се нараните и вашите гости ще оценят тази мека светлина..

Мека светлина, изобилие от растения и естествена обстановка за организиране на успешна сватба на природна тематика

няколко цветя и други растения, за да организирате сватба на шикозна селска природа

Материалите за предпочитане за естествена сватбена декорация

Ако искате естествена атмосфера, изберете добре материалите си. Напълно забравяме синтетичните материали, които придават студен вид. Напротив, обръщаме се към памучни, ленени или конопени тъкани. Можете също така да се ожените за тези естествени материали с деликатна дантела или макраме. Той е абсолютно модерен и придава романтичен аспект на декорацията.

Що се отнася до сватбената рокля, вие също трябва да изберете неща, които са прости и без твърде много излишни украшения. Дантелата може да бъде много красива, ако се използва умерено. Всичко трябва да е меко и хармонично. За цветовете също изберете светли цветове и не прекалено пищни. Трябва да останете в бежови, бели, нежно зелени, прахово розови цветове. За да постигнем наистина естествен ефект, премахваме флуоресцентните цветове, твърде ярки или метални.

Брак, който се грижи за природата

Ако обичате природата, пазете я! Не става въпрос за избор на тема за природата, без да се запазва. Също така е чудесен момент да разпространявате важни за вас идеи. Далеч не като прищявка, екологията се превръща в истински начин на работа и това е приложимо и за сватбените церемонии. Така че, когато пазарувате, помислете за въздействието върху природата.

Изберете покана, изработена от рециклиран и рециклируем материал. За дрехи изберете органични материали и честна търговия, дори местно производство! Пазарувайте органична козметика и аксесоари за бамбукова или дървена маса (FSC). Ако трябва да пътувате, помолете гостите да играят играта чрез обединяване на автомобили. Има и декорации, направени в процеса на честна търговия, вместо да се правят по средата на света от деца. За да направите своя букет, заложете на диви цветя, които растат в изобилие !

Изборът на тема природа за вашата сватба сам по себе си е екологично отговорен жест

организирайте селска сватба, идеи за сватбена церемония на открито, изберете темата за природата за вашата сватба

Фризьорство и грим

За да придадете естествена страна на прическата си, трябва да избягвате прекалено сложни четки и гладка коса. В природата не всичко е подредено! Така че кок с разхвърляна коса носи усещане за простота, което ще върви добре с темата ви за природата. Можете също така да пъхнете цветя в плитка или да смесите ленена панделка в кок.

По отношение на грима, изберете свеж тен и светли цветове. Избягваме лъскавото червило и вместо това предпочитаме прозрачно розово или блестящо червено, но дискретно. Отидете голи, за да не създавате впечатление, че сте облечени с пълен грим. Винаги трябва да е фин и да имате впечатлението, че сте естествено красиви !

Сватбите от дух към природата стават все по-актуални. Всеки копнее за повече хармония с природата и завръщане към простото. Ще завладеете гостите си, като си представите сватбата си около тази тема, скъпа на сърцата на всички !

Естествена прическа и грим, съответстващи на избраната сватбена тема

каква прическа и грим за селска къща сватба