Почивни дни

Как да направите покана или обява за специален повод

Специални поводи, като сватба, раждане или кръщение са моментите, които бележат живота ни и го променят завинаги. Но за да направите вашето парти наистина незабравимо, трябва да се отдадете на предварителна работа и да се подготвите за събитието до най -малките детайли. Изпращането на съобщения и покани да съобщите добри новини или да поканите близки на церемония е трогателна традиция, която има и своите практически функции. Удоволствието да участвате сами в създаването на тези обяви е голямо. Поради тази причина ние ви разкриваме определени тайни, за да отговорите на въпроса как да направите покана за обявяване на щастливо събитие.

Елегантна сватбена покана за персонализиране

шаблон за покана, розова и бяла матова хартия, черен скрипт, юта, как да направите покана

Като цяло задачата е да включим цялата важна информация по естетичен начин и да определим декоративните шарки, които ще символизират събитието. Сватбената покана се използва за обявяване на датата, мястото и часа на церемонията. Той също така трябва да включва имената на булката и младоженеца, понякога имената на техните родители или баби и дядовци и списъка с гости и дейности, планирани за събитието. Карта за обявяване на раждане, която съдържа ръста и теглото на бебето, часа и датата на раждане, като, разбира се, името и фамилията на детето и сладка снимка, вече се е утвърдила като предпочитаното решение за този тип реклами.

Пригответе се за вашите специални поводи с някои аксесоари за парти

розов макарон, син фон, прозрачен балон, декорация за парти в пастелно синьо и розово, как да направите покана

Писането на текста е само първата стъпка в проектирането на вашата сватбена покана или покана. За да решите как да направите покана, трябва да посочите всички детайли, които се отнасят до дизайна, като например вида хартия – гладка, лъскава, преливаща се, текстурирана, матова, метална и т.н., стила на типографията, снимките или изображенията . за отпечатване, символи за включване, цветове на фона и текста, формат на картата – сгъната, триптих, квадрат, джоб и др. Изберете формата на картата според съобщенията и скрипта, който искате да включите в нея. Карта с покана може да има хиляди варианти. Можете да изберете по -подробно съобщение, например да отпечатате хумористично стихотворение за рождения си ден или да напишете масивна брошура за вашата сватба.

Свещи с букви в весели цветове

как да направите покана картичка, украса за парти и рожден ден, честит рожден ден запалени свещи, цветни балони

Цветовете, които най -често се избират за сватбена картичка, са бяло, кремаво, слонова кост, докато за съобщение за раждане те са розово, синьо, но също така и някои неутрални цветове като зелено, мента, жълто и метално сиво. Простите покани са популярен и стилен вариант, подходящ за всеки повод. Вдъхновени от идеята, че по -малкото е повече, те комуникират най -важното, без да претрупват оформлението и да си направят сладък спомен, който ще украси библиотеката за гости през следващите няколко месеца. Това са карти, украсени с прости графични модели или дискретен дизайн, които съдържат неявно послание. Силует на любовник, торта за рожден ден със свещи или две преплетени сърца са достатъчни, за да превърнат малкото парче хартия в ефективен пратеник. Използвайки инструмент за персонализиране, можете да проектирате свой собствен сватбена картичка модерен и елегантен, трогателната ви благодарствена картичка или вашата персонализирана покана за кръщене.

Когато настъпи големият ден, вие искате да имате всички свои близки около себе си

как да направите покана карта, бяла рокля, флорална дантела, черен костюм за младоженеца

Дори ако ще използвате персонализирана извадка, все пак е полезно да знаете символите, свързани с обявените събития. В някои случаи снимка, направена в точното време, е по -добра от хиляда думи или изящни илюстрации. Но как да направите карта с покана, включваща съответните символи? За раждане или кръщение можете да избирате от списък с хубави изображения като флорални мотиви, религиозни символи, бебешки дрехи и колички, приятелски настроени животни, звездно небе и много други. За сватба това са сърца, цветя, пеперуди, гълъби, дантели, брачни халки, ин и ян. Годишнината често се отбелязва с изображения на балони, подаръци, торти, птици и други символи на щастието.

Попълнете бялото поле с най -добрата си снимка

шаблон за покана за карти, низ от юта, персонализирана сватбена покана