Подове и стени

Декоративни стикери: оригинални идеи за разкрасяване на стените

Влюбени ли сте и в стикерите за стени и многото декоративни възможности, които предлагат? Трудно е да не се изкушите от изобилието от форми и шарки, които само чакат да бъдат залепени, за да украсят стаите ни. Икономично декоративно решение, спестяващо място и по -малко ангажиращо от тапети и бои, предимствата на декоративните стикери са неоспорими. Има нещо за всеки вкус и за всички възрасти. Ето няколко начина да освежите интериора си с помощта на стикери за стена.

Оставете стените си да говорят с декоративен текст или стикери с цитати

стикер с мотивационен текст на стена с красив шрифт за почерк, залепен под плакат за кекс в бохемска шикозна спалня

Стените ви изглеждат сиви, бихте ли искали да украсите интериор под наем? Ефективната декорация със стикери за стени е идеалното решение за обновяване на стените на помещението, без да се правят големи ремонти. Цветни, геометрични, игриви или поетични, тези декоративни елементи наистина могат да ви помогнат да създадете специална атмосфера в стаята. За решително модерна всекидневна, оставете се да бъдете съблазнени от стикерите, налични в много геометрични шарки. Независимо дали става въпрос за стикер за оригами, фриз от геометрични форми или имитационни стикери за плочки, графичните дизайни имат дарбата да енергизират пространството. Можете да бъдете смели, като умножите прости геометрични фигури на стена, за да създадете истински ефект на тапет. За друга модерна декорация на стена заложете на стикери под формата на каламбури, лозунги и цитати.

Нуждаете се от добър уеб адрес, който да ви подкрепи във вашите проекти за преобразяване? Онлайн магазинът Tenstickers.fr предлага голям избор от стикери за стена тенденция по тема и местоположение: достатъчно, за да ви даде идеи за трансформиране на всеки ъгъл на къщата. Освен съществуващите модели, сайтът предлага и възможност за създаване на ваши собствени персонализирани стикери от изображение или оригинален текст.

Геометрични стикери за стена за модерно докосване

модели на декоративни стикери за стена с геометричен дизайн, за да придадат съвременен щрих на стените на хола, стилизирани стикери от ананас и планина, доста самозалепващ се стенен фриз и стикер за котка с оригами

© Tenstickers

Декоративни стикери в детската стая

Създайте свят, пълен с игра и добро настроение в детската стая, като поканите декоративни стикери по стените. Могат да се представят супергерои, животни, закачливи дизайни, детска стая. Позволете си да се ръководите от интересите на вашето малко дете, за да персонализирате най -добре стените. Любопитните малки със сигурност ще оценят цветна карта на света или морски стикери, които ще ви отведат на пътешествие. Обича ли вашето дете да рисува по стените? Нека той изрази творчеството си върху стикери от шисти. Тъй като децата винаги са нетърпеливи да пораснат, можете да украсите стаята с очарователна лепилна височина, съответстваща на темата на декорацията, която ще ги придружава в растежа им..

Освен това, тъй като вкусовете на децата се променят толкова бързо, залепването на стикерите се оказва сложно решение, което ще направи живота ви по -лесен. Повече от тапет или друга декорация, те ви позволяват лесно да промените декора в ритъма на вашите желания, без да преправяте всичко. И накрая, не се ограничавайте само до стените на спалнята. Декоративните стикери също обличат врати, тавани и дори ключове.

Декоративни стикери за разкрасяване на стените на детската стая

стикери за стена, за да персонализирате стените на детската стая на момичето или момчето и да внесете нотка фантазия

Персонализирани стикери за декорация на стена, която не прилича на никой друг

Трудно ли е да се вземе решение за модел сред предлаганите от специализирани магазини? Чувствайте се свободни да имате свой собствен образ, текст на песен или друг текст, отпечатан като персонализирани стикери. Те са най -добрите съюзници за създаването на декор, който прилича на вас и ви кара да се чувствате наистина като у дома си. Стикер с име за бебешката стая, стикер с правилата на дома в кухнята, вдъхновяващ цитат до офис ъгъла, вероятно имате много идеи, които лесно ще се превърнат в стикери.

Стикери с кактус за тези, които нямат зелен палец

модели за стикери за стена малки саксии с кактуси, които озаряват бялата стена, създават персонализиран декоративен стикер от изображение или текст

Декоративни стикери, които придобиват празничен въздух

Искате ли декорация за парти, която е необичайна? Стикерите за стени придобиват празничен въздух, за да заменят или допълнят традиционната коледна украса. Компактни и лесни за инсталиране, те са идеалното решение за малки пространства. Следователно вече няма да се налага да мислите за местоположението на коледното дърво. Традиционен, минималистичен, реалистичен или стилизиран, той вече ще облече стените ви. По същия начин можете да замените известните коледни чорапи с персонализирани лепилни еквиваленти, носещи например имената на децата. Дори ако абсолютно искате да спазвате традициите, стикерите с коледни теми могат чудесно да допълнят вашата сезонна украса..

Стените са покрити с парти стикери

Коледна украса за залепване по стените, декоративни стикери с весели празнични мотиви, които заменят традиционното коледно дърво, гирлянди и чорапи

© Tenstickers

Стенна мандала в стикер за спокойна и релаксираща атмосфера в хола

стикер за стена с модел мандала в синьо и лилаво за успокояваща атмосфера в бохемския хол