Пътуване

Празници с лодка: направете пътуването си дестинация

Ако ви харесва екзотична и оригинална ваканция, защо не изберете да останете на борда на лодка. На борда на платноходка или моторна лодка направете вашата почивка изключително пътуване.

Европа на борда на платноходка

Монокорпус или ветроходен или моторен катамаран, Filovent ви предлага да се качите на лодка, за да изследвате света от морето.

Открийте Европа на борда на разкошни лодки от Средиземно море и спрете в някои от най -красивите кътчета на света. Хърватия, Италия, Гърция или Испания, направете обиколка на бреговете, за да се насладите на изключителни пейзажи.

платноходка красива гледка залез открити води

Със или без капитан, Филовент предлага наем на лодки в продължение на 25 години, за да ви отведе около най -красивите брегове.

В Хърватия открийте красивия град Дубровник, вижте великолепния замък Сплит, който гледа към бреговата линия и предизвиква уважение, независимо дали от сушата или морето, или дори открийте красивия регион Пула. Любителите на историята и любителите на стария камък ще обичат да посетят неговия римски амфитеатър, храма на Август или църквата и манастира Свети Франциск.

Гърция също ви очаква да откриете нейните богати на история води. Открийте Цикладите, Корфу, Родос и Кос, митичните градове на древна Гърция. Топлите и тюркоазени води на Егейско море ще ви позволят да се гмуркате и да се срещнете с едно от най -дълбоките морски дъна в Европа.

Италия не трябва да надминава и ви кани да разгледате Сардиния, Сицилия и Еолийските острови, всички известни със своята типична и цветна архитектура. Лигурия и Тоскана отварят ръце към вас и ви предлагат да се насладите на слънце по прекрасните си морски брегове.

Франция няма какво да завижда на всички тези красиви страни. Неговият средиземноморски бряг също е изключителен и ви кани да откриете потоците, Haute Corse и неговия Ил Русе, или крайбрежието на Лангедок Русийон, украсено с динамичните си крайбрежни градове, богати на история..

платноходка плава в открит воден човек на палубата

Светът на борда на моторна лодка

За още по -голяма промяна на пейзажа, тръгнете със или без капитан, на борда на моторна лодка с дължина под 24 метра или яхта, за да завладеете света.

Fivolent ви предлага екзотични, екзотични и културни дестинации по целия свят. Ще имате възможност да се ориентирате в различните морета и океани, които покриват нашата красива планета.

Нека вашите желания за друго място ви водят в сърцето на Карибско море и открийте Антилите, Бахамите или Мексико, за да се напълните със слънцето и тюркоазената вода.

Търсите приключение? Оставете се да бъдете съблазнени от Колумбия и Панама, които имат особено изключително и неограничено природно богатство. Индийският океан също ви очаква да откриете Мавриций, Бирма, Малайзия, Тайланд, Сейшели или Малдивите.

яхта залез красива гледка пътуване с моторна лодка

На борда на лодката си винаги отивайте по -далеч, за да се чудите на красотите на света. Плавайте в Австралия и се срещнете с големи бели акули или се възползвайте от възможността да наблюдавате едно от най -красивите чудеса в света: Големия бариерен риф.

Моторни лодки и платноходки са много различни лодки. Те не дават същите усещания. Ако искате да наемете лодка без капитан, важно е да знаете, че ще е необходим лиценз за всяка лодка под наем над 6CV.

В зависимост от вашата дестинация ще имате избор между няколко типа лодка. Категориите са многобройни и техните характеристики са много различни. Ето защо е важно преди заминаването да бъдете добре информирани за различните възможности, с които разполагате.

моторна лодка в открити води