Reis

Uw gezinsverblijf: wanneer en hoe Disneyland te bezoeken

Disneyland, een plek waar echt en wonderbaarlijk samenkomen, is de favoriete plek voor jong en oud die op zoek zijn naar een adembenemende ervaring of een paar spanningen. En als je bij het lezen van dit artikel merkt dat je aan het einde van een kilometerslange rij staat, geruïneerd en volkomen wanhopig, helaas – het is te laat. Aan de andere kant, als u aan het begin staat van de organisatie van uw bestemming voor een gezinsvakantie: Disney, zo veel beter ! In de volgende regels inventariseren we de te volgen stappen en de kleine tips die een onvergetelijk verblijf voor u en uw gezin zullen garanderen..

Kleine tips om een ​​magisch verblijf in Disneyland Parijs te organiseren

bezoek disneyland parijs, tips om geld te besparen en het organiseren van een familie-uitstapje naar disneyland

Bezoek Disneyland maar wanneer precies? ?

Disneyland bezoeken, maar wanneer precies? Ja, Disneyland Parijs is voor veel Fransen de favoriete bestemming voor een gezinsvakantie. Een dergelijk bezoek kan echter veel problemen opleveren die de droom kunnen bederven. Ongeduldig stampende kinderen, hongerig en meer moe van het wachten aan de rij zelf dan van de attracties, het is een bekend verhaal. Allemaal onderbroken door kreten en tranen. Echte nachtmerrie! Daarom zullen we over het algemeen drukke periodes proberen te vermijden, vooral schoolvakanties, Halloween en Kerstmis. Het is het beste om, indien mogelijk, een niet-vakantiedag van de week te kiezen. Mocht je nog beginnen met het idee van een Disneyland weekend, kies dan zeker een minder drukke tijd. Bijvoorbeeld de maanden september, november, februari en april.

Vermijd drukke periodes en geniet van een wolkenvrij verblijf in Disneyland

organiseer een goedkope en gezellige disneyland trip, tips organiseer een disneyland familie trip, dalperiode

Hoe tickets voor een redelijke prijs te krijgen? ?

Houd er ook rekening mee dat de gekozen periode voor uw bezoek van invloed is op de prijs van tickets. Zo kon men in het algemeen drie soorten bankbiljetten onderscheiden. Als u heeft gekozen voor een bezoek tijdens de daldagen (uitgezonderd schoolvakanties en weekenden), is het Mini-ticket een goede oplossing. Met het Magic-ticket kunt u genieten van een weekendbezoek, tenzij het weekend niet samenvalt met een vakantiedag. En tot slot het Magic Plus Ticket, het duurste ticket, waarmee je onbeperkt toegang hebt ongeacht de gekozen bezoekperiode..

Naast deze drie basispakketten vind je ook tal van prijsmogelijkheden afhankelijk van de leeftijd van de bezoekers en het gekozen park. Het is dus aan jou om te bepalen welke oplossing voor jou geschikt is, en onthoud dat directe verkoop niet de enige mogelijkheid is om tickets te kopen. We raden u aan om online te gaan en op de hoogte te blijven van geweldige aanbiedingen en eventuele promoties waarmee u geld kunt besparen. Particuliere verkoop, cadeaubonnen en er zijn zelfs reisbureaus die verblijven organiseren tegen zeer voordelige prijzen, die ook alle voorbereidingen voor u regelen.

Organiseer een bezoek aan Disneyland Parijs zonder de bank te hoeven breken… hoe doe je dat ?

hoe organiseer je een goedkoop verblijf in disneyland, wat zijn de verblijfstarieven en de mogelijkheden van disneyland verblijfspromoties

Waarom zijn voorbereidingen zo belangrijk??

Als je hebt besloten om alles zelf te regelen, weet dan dat je daar ruim van tevoren over moet nadenken. Het gezegde luidt dat voorbereiding garandeert dat succes veel belangrijker wordt als je met je gezin gaat. Van de weg ernaartoe (met de auto of met de RER A), tot de plaatsen waar je kunt verblijven (Disney hotels, andere partnerhotels in de buurt of Airbnb) via de kwestie van de maaltijd (veel interessante restaurants in het park zelf maar ook in de omgeving of een kleine snack om thuis te bereiden en mee te nemen), aan alles moet gedacht worden. Wat dit laatste aspect betreft, merk ook op dat er in het park vol met restaurants en cafés zijn waar je kunt eten in het gezelschap van je favoriete personages. Dus in het beroemde Café Mickey bijvoorbeeld zal je kind dolgelukkig zijn bij het idee om te dineren in het gezelschap van Mickey Mouse zelf. Vergeet ten slotte niet om vooraf de route van uw bezoek te bepalen, afhankelijk van uw interesses en de attracties die op uw “to do”-lijst staan..

Logeren in het Disney hotel – de droom !

verblijf in het disneyland hotel, idee voor het organiseren van een onvergetelijk verblijf in disneyland, tips

Wat zijn de must-see attracties? ?

Geen eenvoudig en gemakkelijk te volgen antwoord op deze vraag. Het lijdt echter geen twijfel dat u in Disney Paris attracties zult vinden die geschikt zijn voor alle leeftijden. Er zijn twee hoofdparken binnen – het Disneyland Park met alle attracties, de parades en de sprookjeswereld die kleine mondjes sprakeloos zullen maken, hun harten gevuld met vreugde. En dan is er de nieuwste Walt Disney Studio voor degenen die verleid worden door een waar avontuur van totale onderdompeling in de kunst van Disney-film. Houd er rekening mee dat de laatste de neiging heeft eerder te sluiten, aarzel niet om deze eerst te kiezen en vervolg uw reisroute in Disneyland Park.

De verscheidenheid aan attracties hier is werkelijk indrukwekkend. Je kleine prinses zal genieten van het gezelschap van Sneeuwwitje, Assepoester en Aurora in het Prinsessenpaviljoen en het Kasteel van Doornroosje. Jongens zullen meer in de verleiding komen door de wereld van de Pirates of the Caribbean, de Orbitron van Discoveryland of het kleurrijke galjoen van Peter Pan. Tieners en volwassenen die hunkeren naar wat spanning, gaan aan boord van de Phantom Manor-spooktrein of duiken in de wereld van Stars Wars.

Het kasteel van Doornroosje – een iconische plek die je niet mag missen !

wat zijn de belangrijkste attracties van disneyland, kasteel van doornroosje disneyland parijs bezoek familieverblijf?

Wat te doen om lange wachtrijen te vermijden ?

Weet dat er een oplossing is om eraan te ontsnappen. Met de “fast pass” sla je de wachtrijen over en kan je dus veel tijd en gedoe besparen. Het principe gehoorzaamt echter aan bepaalde beperkingen. Ten eerste kun je er maar één tegelijk verwijderen! En ten tweede, door een fast pass te krijgen, maak je een soort reservering voor een bepaalde tijd, zodat je er later op de dag geen gebruik van kunt maken. De meest effectieve oplossing is natuurlijk om zo snel mogelijk te komen !

Ren weg van de menigte zodat je volop kunt genieten !

organiseer een Disney-verblijf met het gezin, wat de belangrijkste attracties zijn