Rom

100 dristige ideer for liten gangdesign

Den sjeldne eieren av en byleilighet kan gratuleres med besittelsen av en romslig gang med riktig form. Oftest er dette små firkantede rom eller svært trange korridorer, der ikke mer enn to personer kan passe samtidig. Men gangen er det første rommet som alle som kommer inn i husholdningen eller leiligheten ser og fortjener det passende arrangementet. For ikke å snakke om den funksjonelle delen av et lite rom – et lagringssystem for yttertøy, sesongmessige og ikke bare sko og tilbehør, samt et sittegruppe for komfortabel samling før du går ut. Og alt dette må plasseres på et par kvadratmeter..

Liten gang

Kombinerte lagringssystemer

Det er flere enkle prinsipper for visuell ekspansjon av små mellomrom som kan brukes på gangen:

  • Lett overflatefinish
  • Minimalistisk innredning
  • Innebygde lagringssystemer
  • Kombinasjon av møbler og tilbehør
  • Påføring av speil og blanke overflater

Lett finish

Dessverre klarer ikke alle leiligheter og små hus å følge disse enkle reglene. Hvis familien har barn og kjæledyr, reduseres ønsket om minimalisme i gangen til null, for mange nyanser og ytterligere elementer må tas i betraktning i arrangementet av rommet ved inngangen. Noen misliker kategorisk lyse farger i dekorasjonen av et rom, til og med så liten som en gang. Og noen vil heller gi opp den innebygde garderoben til fordel for en komfortabel stol, slik at du komfortabelt kan knytte skolissene dine.

Åpne skap

Vi har alle forskjellige behov, livsstil og interiørdesign. Vi prøvde å finne forskjellige alternativer for å arrangere små og mellomstore ganger, med tanke på alle slags farger og stilistiske preferanser. Vi håper du kan finne et inspirerende alternativ for å renovere eller pusse opp ditt eget rom som oppfyller dine forventninger og preferanser..

hvite vegger

Minimalisme for små mellomrom

Ofte er den eneste utveien for å unngå rot i små ganger mer enn en asketisk setting av dette rommet. Noen rom kan bare holde krokekroker på veggen og et lite skostativ eller åpen hylle..

Minimalisme

Aksentvegg

Bare kroker

Det er bedre å plassere en garderobe i stuer, og etterlate minst et lite handlingsrom på gangen enn å prøve å presse møbler inn i et lite rom..

Innebygd benk

Denne innebygde benken, som opptar hele bredden på en liten krok i gangen, fungerer blant annet som et lagringssystem, lokket kan brettes tilbake, og gir tilgang til en ganske dyp skuff.

Lette møbler

Hvitt interiør

Et annet eksempel på bruk av oppbevaringsflaten som sitteposisjon er å spare plass med all nødvendig praktisk og funksjonalitet..

Minimalisme i gangen

Grunne åpne hyller og noen få frakkekroker er det minste minimum en huseier kan gjøre med verktøy på «du».

Bare to hyller

To hyller og et par kroker for klær – det er hele interiøret på gangen, men samtidig ser rommet friskt og interessant ut, uten å bryte prinsippene for ergonomi og praktisk..

Country stil

Minimalisme kan uttrykkes i landlige elementer som i denne gangen. På bakgrunn av lyse veggfinisher ser mørkt tre imponerende ut, og skaper en fargebro til de mørkere nyanser av gulvet.

Lyse aksenter

Mørkt tre

Minimalistisk innredning

Lyspaletten utvider små mellomrom

Enhver huseier vet om dette aksiomet og for utformingen av et så beskjedent rom som en entré, bruker han lyse og til og med hvite nyanser, ikke bare for etterbehandling av overflater, men også for innredning..

Lys palett

Denne utformingen av et rom ved inngangen gir oss et interessant eksempel på utformingen av flere postkasser for innbyggere i samme bygning med en felles gang..

Lett ved

Bruken av lyse tresorter eller dens kunstige motstykke kan være et utmerket alternativ til å male veggene i hvite nyanser. Et snev av en varm, rustikk atmosfære gjorde interiøret koselig og behagelig.

I hvite og grønne farger

Snøhvite hyller

Denne hvite, åpne hyllen er veldig romslig og passer for en familie på flere personer. I tillegg til lagringsfunksjonen kan den fungere som en romdeling, og kroker for tilbehør kan festes til sidene..

I pastellfarger

Liten, men romslig entré

Halvstengte lagringsalternativer er like praktiske og rasjonelle.

Hjørnesett

Lettering boards

En interessant måte å diversifisere interiøret på gangen og legge til et snev av moro – mørke tavler der du kan legge igjen meldinger til familiemedlemmer eller bare signere hvert lagringssted.

Funksjonelt skap

Antikk garderobe

Slike multifunksjonelle trekabinetter har blitt ikke bare et praktisk lagringssystem, men også en dekorasjon av gangen..

Stort speil

Lyse utførelser og bruk av et stort speil presset veggene i denne lille gangen fra hverandre, mens kontrasterende overflater på gulv og polstringstekstiler diversifiserte fargepaletten..

Lett lagringssystem

Den snøhvite innebygde garderoben er nesten usynlig på bakgrunn av en lignende finish, men samtidig er den utrolig romslig og nyttig.

Bok- og blomsterhyller

Og i denne lille gangen var det til og med et sted for en lav bokhylle, hvis øvre del var dekorert med levende planter i potter..

Lett land

Country stil

Lyse utførelser kan også være tilstede i landlig stil. Et snev av rustikk stil gir rommet en personlighet og en personlig spesiell atmosfære.

Lette vegger

Snøhvit interiør i gangen

Bakgrunn til gangen – fargerikt interiør

Ikke alle huseiere liker utformingen av små ganger som bruker lyse, pastellfarger; mange foretrekker lysstyrken og metningen av finishen. Hvis valget ditt falt på et tapet med et aktivt mønster, så prøv å gjøre det til det eneste trykket i et lite rom, det er bedre hvis møblene i dette tilfellet er lyse, monokromatiske.

Bakgrunn i gangen

Bakgrunn med mønster i gangen

I tillegg til tapet, kan monokrom dekorasjon av vegger og møbler i en lys tone også gi lysstyrke..

Lys turkis design

Denne utrolig lyse og uvanlige stuen, som inneholder et helt kompleks av bokhyller, demonstrerer muligheten for fargerik dekorasjon av små mellomrom.

Kontrastinteriør

Til tross for den ganske mørke nyansen på tapetet og den enda dypere fargen på det åpne skapet, ser rommet friskt og interessant ut, takket være den lyse finishen på taket og gulvet. Koblingen som fullførte den harmoniske innstillingen var kunstverket på veggen.

Romslige møbelsett for små ganger er ekte

For gangen, hvis størrelse kan kalles gjennomsnittlig eller litt under det, kan du prøve å organisere hele ensembler av lagringssystemer med en kombinasjon av åpne og lukkede skuffer og hyller..

Innebygde garderober

Innebygde garderober for små mellomrom – ofte den eneste måten å organisere et romslig lagringssystem på.

Hjørneensemble

Hjørnebygde ensembler hjelper til med å bruke plassen til hjørner som står ubrukte når du installerer konvensjonelle skapmøbler.

Åpent skap

Garderobeskap i tre

Umalte tremøbler gir varmen fra naturlige farger til små rom, og gir kos og komfort.

Malte skap

Skapet er malt i en varm naturlig nyanse og ser like godt ut som naturlig tre.

Stort lyssett

Mørkt tre

Lett ved

Uvanlig skapform

Innebygd og romslig

Slike innebygde garderober er i stand til å romme ikke bare tingene og skoene du trenger for øyeblikket, men også alt yttertøyet til en liten familie. Kombinasjonen av åpne og lukkede hyller og en skuff skaper et harmonisk og rasjonelt møbelensemble som ikke tynger rommets utseende, men som samtidig betjener beboerne på en praktisk og ergonomisk måte..