Rom

Bardisk i stua

Først og fremst bør det bemerkes at bardisken i stuen er en logisk fortsettelse av kjøkkenet og tjener til å skille spisestuen fra arbeidsområdet. Størrelsen og høyden beregnes avhengig av bredden og høyden på rommet. Faktisk tok hun plassen til kjøkkenbordet, som nå er forvist inn i stua (forresten, det anbefales heller ikke å forlate det helt, spesielt hvis familien har eller planlegger barn). Alternativet uten spisebord er ideelt for en familie på opptil tre personer.

Stue med original innebygd bar

Spektakulær bardisk i stuaLys bardisk i stuaTremøbler med bar

Fordeler med en stue med bar

Stuen regnes som det ideelle stedet å installere en bar, som bokstavelig talt vil bli sentrum av oppmerksomheten. I tillegg, når det gjelder design, i dette tilfellet, tilbys et bredere aktivitetsfelt enn med resten av lokalene. Tross alt er stuen et sentralt sted, et sted for avslapning, som er arrangert og dekorert som du vil, inkludert sin egen bar. Interiøret i en stue med en bar er som regel bygget med en bardisk, og ikke rundt den. Hun kan stå alene med en øystruktur.

Eksklusiv bardiskSeparat bardisk i stuenHvit bar mot-herskapshusVakker original design av stuen med en bar

Om ønskelig kan den fremheves ved å skape en spektakulær kontrast gjennom fargen eller teksturen på materialet. Det er mange alternativer, absolutt for enhver smak.

Stue interiør med barSpektakulær romslig stue med barBar i stua bak en skyvedørUvanlig spektakulær stue med barDen originale smale bardisken i stua

Hvilken bar å velge

Bardiskene kan ha flere nivåer. Enkeltnivåer er de vanligste og mest populære på grunn av at de ganske enkelt er billigere og også enklere, selv om de ser veldig dyre ut. I den klassiske versjonen er stativets høyde fra 110 til 115 cm. Men det er bedre å kjøpe stoler som er høye nok med fotstøtter. Hvis du velger et stativ i to nivåer, trenger du først og fremst et kjøkken av passende størrelse med høyt tak for dette. Generelt er bardiskene på flere nivåer ideelle for romslige hus med stor takhøyde, ellers ser de tunge ut. Hvert nivå er festet til en spesiell metallstang, hvoretter det er dekorert i henhold til interiørstilen. Stativet må være i harmoni med kjøkkenets overordnede design og i intet tilfelle ligne et fremmedlegeme. Materiale og farge – det er et stort utvalg.

Liten hvit bardiskBardisk med høye stolerVakker stue med trebar og høye stolerLys bardisk

Det viktigste å huske er at det ikke er tilrådelig å overbelaste utformingen av bardisken med mange hyller eller stativer, fordi det er skap for dette. Nå er generelt minimalisme på moten, der hovedvekten bør legges på bekvemmelighet og komfort..

For eiere av romslige moderne studioleiligheter vil et utmerket alternativ være å ordne bardisken slik at den strekker kjøkkenet og oppholdsrommene..

Spektakulær lys stue med bar

For de med en liten leilighet kan du også installere et mindre stativ som tar mye mindre plass og har en enklere design..

Hvilket materiale å foretrekke

Benkeplater kan lages av et stort utvalg materialer. Det er ganske enkelt ingen grense for fantasien din her: tre, marmor, glass, kunststein og plast – alt avhenger av personlige preferanser. For benkeplater i toppmaterialene er imidlertid Corian, som er hardere enn marmor, men kan slipes hvis den blir skadet. Det er veldig attraktivt i utseende og er helt giftfritt, og også veldig fleksibelt, som lar deg lage bardisken i den mest uventede og uvanlige formen. Vanligvis brukes glass sammen med Corian for å lette konstruksjonen, spesielt siden lette stativer nå er på moten..

Lett bar med glassBar i tre med marmorplateSpektakulær bardisk med kunststeinBardisk i treVakker kombinert bardisk

Motlys spiller en viktig rolle

Det komplette fraværet av generell belysning og de medfølgende innebygde spotlysene bidrar perfekt til å skape en romantisk og til og med mystisk atmosfære. Når du velger belysning for bakgrunnsbelysning, må du ta hensyn til isolasjonen av ledningene for å sikre fullstendig sikkerhet, og også må armaturet velges i et slikt design at pærene er enkle å bytte. Flere belysningsalternativer kan brukes, som kan slås på separat avhengig av miljøet.

Effektiv belysning av bardisken Original bardisk med belysningVeldig vakker bardisk med uvanlig belysning

Bar tilbehør

Det er ikke så mye tilbehør til bardiskene, men de er der fortsatt, selv om de er veldig upretensiøse:

  • hylleholder (for glassglass, glass, flasker, etc.);
  • skrå og laterale stativholdere;
  • hylle-fotstøtte (for verter og gjester);
  • nettinghyller (for retter);
  • horisontale glasshyller;
  • belysningshylle (for eksempel laget av tre eller plast);
  • koblinger

Bardisk i minimalistisk stilStue med låveBardisk med uvanlige tremøblerBardisk dekorert med lyst tilbehør i form av flasker

Avslutningsvis, råd

Det beste alternativet er å velge en bardisk i henhold til et eksisterende spesifikt prosjekt. Dette vil gi en mulighet til å umiddelbart bestemme materialet, fargen og størrelsen. Og viktigst av alt, dette vil garantere at det ervervede stativet harmonisk vil passe inn i interiøret, og ikke vil se latterlig og meningsløst ut..