Rom

Eksklusivt baderomsdesign i Apple -tidsformat

I et uttrykk «ta et bad» et helt ritual er skjult, indikert av behovet for avslapning og avslapning. Med tilfeldigheten av lyst, muligheter og tilstedeværelsen av et romslig rom, er det tillatt å glede seg over uformell innredning og dyre overflater..

Siden det alltid er et sted for kreativitet i livet, er det fullt mulig å realisere interessante ideer. De dekorative mulighetene for fliser og nye versjoner av materialer, ved synet av hvilke interessante prosjekter som er født på farten, lar deg gjøre et privat område til noe ekstraordinært. I alle tilfeller er kreativitet uunnværlig, og for å sammenligne designmulighetene bør du først navigere i strømmen av byggevarer som tilbys.

Lys plass Romslig og lett Opprinnelig løsning

Romlige grenser er avgrenset av vegger og vertikale strukturer er av primær betydning i dekorasjon. Inspeksjon av bad, med noen få unntak, viste duplisering av samme type design, opp til stereotypisk kledning med utbredelsen av det klassiske flisleggingsopplegget «søm til søm».

På samme tid blir panelene av mørke fliser, gjennom grensens avgrensning, til en lys nyanse og danner en keramisk overflate som bare skiller seg fra den nærliggende i fargen. Praktisk materiale som er rosverdig, men er det ikke på tide å gå bort fra maler og gjøre designet unikt? Hvorfor ikke dra nytte av de dekorative mulighetene til søte torg, designerideer eller din egen fantasi?

 • selv ved å gjøre ansiktet i en vinkel eller diagonalt, er det tillatt å oppnå en interessant effekt. Det dyktige arbeidet er spesielt merkbart på høye vegger og et anstendig område;
 • ordning «på et løp» bygget på prinsippet om forskyvning av påfølgende rader, er det identifisert med murverk og vil være et godt alternativ for rektangulære konfigurasjoner;
 • vanlig «sjakkfelt», utført på en grunnleggende måte, blir den funnet så ofte, selv om den ser imponerende ut på grunn av konkurrerende farger;
 • Peselee -vegger ser ut med veksling av identiske fliser, forskjellige i farge, lagt i striper i alle forsøk.

Om ønskelig kan du finne en rund modifikasjon fra italienske designere. Den samme formen er interessant ved å inkludere forskjellige diametre i samlingen, og når de er ferdige, skaper gåtene på veggen en illusjon av skum med bobler i forskjellige størrelser..

Koselig bad Fin løsning Veggdesign På et æressted i sentrum

Fargedesign

Deilige farger og eklektiske design, fanget på bærekraftige materialer, blir gradvis fasjonable. Den opprinnelige løsningen er en flis med imitasjon av bokpinner. Pregede overflater og dyre samlinger med sprut av rav eller gyllen spindelvev vil tilføre fargerike opplevelser.

Vanligvis på badet utnytter de temaet vann eller sjøplanter. For eksempel ser gule solsikker ikke verre ut, og det er vanskelig å være likegyldig for pastorale fag. Tradisjonelt legges gåter på veggen ved siden av bollen, innrammet av ensfargede fliser, og settes sammen til flotte bilder. Det er umulig å ikke beundre den blanke skjønnheten til sommerfugler på veggene som kjærtegner øyet og skaper det samme «flagrende» humør. Det er tillatt å sette dem på samme vegg eller «fortynnes» i all plass.

Panelet er et trendy stykke på badet. Komposisjonsbildet består av fargede elementer, og er en uvanlig komposisjon. Hele bildeserien om et bestemt emne selges. Tegningen kan være innelukket i en kantramme, gjengitt over hele veggområdet, eller spredt i segmenter langs omkretsen med separate motiver. Sjøstjerne eller perleskall vil unikt dekorere rommet og tilføre estetisk luksus.

Hvitt bad Harmoni mellom hvitt og grått Strengt interiør Diskret og stilig

Kalejdoskopisk spredning av mosaikk

Glassmosaikk er egnet for både full veggbekledning og dekorasjon av den øvre grensen, søyler. Samtidig vil det bli det dominerende trekk ved fragmenter på gulvet, skape dekorative nyanser på fasaden av møbler eller tilbehør. Årsaken til denne etterspørselen var materialets ubegrensede dekorative potensial..

Når det gjelder ideen, er det tillatt å kombinere tesserae når det gjelder konfigurasjon, grad av gjennomsiktighet og ekstern glans. De opprettede fragmentene ser like nydelige ut under kunstig belysning og solstrålene. Refleksjon av gjenskinn vil komplisere oppfatningen under LED -sporet, og vil gjøre glasset gjennomsiktig under den naturlige lysstrømmen.

Til og med et firkant spredt i et ensidig mellomrom «vil drepe» kjedelig opplevelse. For å unngå den prangende variasjonen av veggdekorasjoner i full lengde, lener du deg mot den monokrome versjonen, for å fortynne den solide overflaten med fargede innsatser..

For å bekrefte sin popularitet, er det hensiktsmessig å huske mosaikkinteriøret til femstjerneren « Sheraton» eller Versace Palace. En del av valgdilemmaet kan løses ved produktbunting. Kanskje det vil være samlinger fra blandinger eller farger «strekkmerker», plottpaneler, ekstraordinære grenser med innslag av sølv eller gull.

Interiør med tremøbler Design Luksus bad Et plott fra klassikerne

Elite design

Granitt, gult flis, travertin, marmor … Naturstein i dyktige hender er klar til å ta hvilken som helst form og forvandle seg til tesserae, folding til mønstrede ornamenter eller detaljerte emner. Ikke-trivielle ideer overrasker ikke bare med innholdet, nyanser, men også med deres former. Dekorasjonen er også representert av små konglomerater, som minner om småstein eller karameller. I alle tilfeller kan en kompleks kombinasjon eller til og med en primitiv styling overraske. I tillegg til kledning av vegger og gulv, brukes de til å dekorere bordplater, speilrammer og lamper..

Hva vil skje med keramiske fliser hvis de blir kastet på en stor måte? Det er riktig, det vil fly i stykker. På jakt etter nye former gjentar designere denne teknikken for å oppnå en ikke-triviell effekt, og legger ut komposisjoner i en kombinasjon av fragmenter med hele firkanter. Slike paneler anses som eksklusive og forfatterens idé er umulig å gjenta..

Med soverom

Glasspartisjon

 • Italienerne gikk videre og ga ut en metall-på-gummi-versjon i forskjellige konfigurasjoner. Lag en rifling på en gummibase som reflekterer øyet «kaniner»;
 • det er umulig å ikke nevne «gull» glassmosaikk. Tross alt er en gullfolie av høy standard innebygd i hvert fragment;
 • kobberoksid gjør faux akvamarinmosaikker fantastiske, selv om prosessen er ganske energikrevende;
 • en luksuriøs versjon er også hentet fra naturlig perlemor, som får rommet til å skinne med hvite og grå fargetoner.

Fokus på stil

Keramikk og tre Beskjeden interiør

Slapp av området

En prestisjetung finish krever et vakkert bad til selskapet. Trinn kan gi en tilnærming til det i henhold til ditt ønske. I en annen versjon får podiet lov til å utvide seg innenfor grensene, og gjøre skriften til et mini-basseng. Dusjkabinen bør ikke inkluderes i settet, og det er bedre å montere det uavhengig. Utstyrt med ekstra funksjonalitet – et hydromassasjeanlegg og aromaterapi erstatter SPA -salongen.

VVS er underordnet det klassiske formatet, og bare originale kraner av dyrt metall indikerer eksklusivitet. Dagens idé er stilige hengesett med installasjon. Når det gjelder monopolet på hvite sanitære strukturer, har det mange nyanser som er forskjellige i tonalitet i forskjellige samlinger..

Metall tilbehør

Råd

Når du kjøper rørleggerarbeid, må du holde deg til konseptet. I prinsippet er det 3 prioriterte stiler på dette området: klassisk, «gammel mann», høyteknologiske og ledende selskaper produserer produkter med hensyn til gitte retningsvektorer.

 • klassikerne kan gjenkjennes av sine amorfe former og dekorative tillegg. Gamma – beige -brun, hvit eller bygget på blå toner.
 • høyteknologisk – solid geometri av linjer og hjørner, metall, matt krom og gjerrig i forhold til innredningen.
 • beundrere «antikken» Jeg vil like trefronter av møbler og beslag laget av bronse og messing. I dag er valget ikke begrenset, og hver sesong er det ideer nedfelt i metall eller keramikk. Mote favoriserer nå skinnende fragmenter på polerte møbler..

Skrifter i orientalsk stil gir mulighet for en rekke farger, og oppfattes tilstrekkelig i en harmonisk korrespondanse med en nøytral bakgrunn. Den innebygde servanten, med feste i benkeplaten i marmor, er selvforsynt i seg selv, og står til støtte for klassikerne. Vi kombinerer minimalisme med corian eller hvilken som helst hvit stein.

Polert glans Klassisk kombinasjon Fargemonopol

Dyre vasker laget av naturstein er ikke for alles lommebok, men hvis du har råd til å legge den polerte glansen til Jerusalem -konglomeratet til interiøret, en vask laget av forstenet tre, granitt eller onyks, vil prestisje -problemet definitivt bli løst. Designernes beregning er begrunnet med forslaget om å produsere sett fra kunstige analoger. Konstruksjoner laget av polymerflis og pukk er ikke dårligere i estetikk, og har fordelen av å ikke akkumulere mineralforekomster.

Exclusive skapes ikke bare av veggbekledning. Rommet vil bli spesielt behagelig hvis du legger en sofa eller stykker med polstrede møbler med et vannavvisende belegg.

Komfortabel kombinasjon På brun bakgrunn En praktisk løsning Myk sofa

Om lys og farge

I prinsippet kan du ikke klare deg uten glass, og det er alltid i trend. Skyvepartisjoner deler rommet vellykket opp i gjennomsiktige funksjonelle segmenter. Det skjøre materialet er involvert i belysning, og kan være en del av møbler og tilbehør. Du kan ikke gå galt hvis du kjøper interiørmodeller med frostet eller bølgepapp..

Baderomsbelysning er et eget avsnitt. Det er vanlig å gjøre det til flere nivåer å regulere humør og følelser. I tillegg til standardbelysning bruker de speillys, et system «stjernehimmelen» eller spotlights er plassert på gulvet.

Betydningen av farge i baderomsdesign er et relativt konsept, men harmonien mellom klassikerne krever inkludering av ikke mer enn 2-3 toner, og blending og lysstyrke vil bli gitt av krom VVS og aksenter overført til tilbehør. For eksempel, på bakgrunn av et kokende hvitt badekar, ser tremøbler, lysegrå marmor benkeplater og gule eller smaragd tekstilsett naturlig ut..

Stereotyper hører fortiden til. Nye tider krever forskjellige standarder og friske ideer. Lag en vakker og behagelig virkelighet for deg selv, annerledes enn en annen.

Fokuser på aksenter Panoramautsikt 25