Rom

Et kalejdoskop med superideer for en lys stue

Hvis du ønsker å få en ikke-triviell og lys interiørdesign av stuen, hvis du ikke er en av dem som er imponert over nøytrale farger og rolige farger, hvis du vil legge til metning i hjemmet ditt, så er dette utvalget av fargerike rommene er for deg. Vi har samlet et imponerende fotogalleri med stuer for enhver smak og stil. Vi håper at lyse farger, uvanlige dristige designbevegelser og teknikker i moderne interiør i familierom vil inspirere deg til bragder og endringer i ditt eget hjem. La den lyse og saftige sommeren være tilstede i stua hele året og belaste alle i husstanden med en positiv og festlig stemning..

Stue på loftet

Romslig stue

Lyse møbler i stua er nøkkelen til et fargerikt interiør

Hva er den enkleste måten å legge til lysstyrke i stuen din uten å gjøre noen renoveringer? Bytt polstring av polstrede møbler. Selv et rom med lyse vegger i pastellfarger vil bli lyst og attraktivt hvis du bruker rike farger til møbeltekstiler. En annen måte er å male eller lime inn med PVC -film med lyse farger på skapmøbler, lagringssystemer eller ekstra møbler – bord, sokkler og stativer.

Lyse møbler

Hva med å ikke bare lyse møbeltrekk, men bruke et virkelig eksplosivt trykk? Motivene til meksikanske menneskeskapte ponchoer i stoffet i polstring av de originale lenestolene mot bakgrunnen av lyse slette vegger skapte et fantastisk, unikt bilde.

Lyse møbeltrykk

Alle røde nyanser, mye brukt i design av møbler, ser flotte ut på bakgrunn av det hvite og blå ornamentet på tapet, gardiner og tepper. Det fargerike utseendet ble fullført av sofaputer i forskjellige farger, former og størrelser..

Alle nyanser av rødt

Den lyse sennepsfargen på stolene i denne stuen er definitivt en aksent. Kanskje vil bare den oransje-røde nyansen på teppet kunne konkurrere med den om forrang. Men bildet av et fellesrom ville ikke vært så originalt uten en stor veggklokke, en original gulvlampe, en antikk sekretær eller designerstativer.

Fargerike lenestoler

Fargerike tekstiler og dekor

En enda enklere og rimeligere måte å transformere stua og legge til i ferieinteriøret, er å bruke fargerike tekstiler til gardiner, puter, sengetepper og tepper. Legg til et slikt sett et lyst bilde (kanskje ditt eget verk), og den originale stuen med et minneverdig interiør er klar.

Lyse puter

Beskjeden, men lys

For en stue med store panoramavinduer i sentrum av en metropol, hvor de viktigste fargeskjemaene utenfor hjemmet består av komposisjoner av glass og betong, merkes behovet for et lyst interiør spesielt akutt. Intense nyanser av blått, gult og turkis er i stand til å slukke tørsten etter farge i alle skalaer. Lys polstring av polstrede møbler og tekstiler av sofaputer skapte et harmonisk og rikt bilde av avslapningsområdet..

Gult og cyan i fokus

Bruk striper for å skape et interessant utseende

Vi gjør deg oppmerksom på flere stuer, i utformingen av hvilke stripete bakgrunnsbilder og mer deltok. Selve den stripete utskriften er kontrasterende, og hvis du også velger lyse farger, kan fargestrømmen i rommet ikke unngås. Selv en beskjeden setting med grå polstrede møbler, for eksempel, kan transformeres ved å plassere lyse striper på veggene. Ikke vær redd for å legge til geometri i interiøret, ta med ryddighet ved hjelp av en lakonisk tegning.

Striper på veggen

Lyse striper

Striper selv i pastellfarger kan forvandle dekorasjonen av stuen, noe som gir bakgrunnen for veggdekor litt drama. Men i denne stua er praktiske dekorartikler ansvarlige for fargen. Når havet er utenfor vinduet, vil du også bruke marine motiver i arrangementet av lokalene – en gul ubåt som dekor eller et skattejaktkart i stedet for det vanlige bildet.

Marine motiver

Stripet tapet, blomstergardiner, fargerike møbeltrekk, fargerike teppemønstre – hvis du synes dette er for mye for ett rom, så ta en titt på stuen med et fantastisk interiør. Det blir aldri kjedelig i et slikt rom. Uansett vær utenfor vinduet, inne vil du alltid ha ditt eget mikroklima av feiring og glede. Lyst, eklektisk og samtidig utrolig hjemmekoselig interiør er i stand til å gi kos og komfort til husholdninger med forskjellige smaker, preferanser og interesser.

Eklektisk stue

Bare en aksentvegg med striper, noen få lyse malerier og fargerike tekstiler kan gjøre et kjedelig stueinteriør til et interessant bilde av et rom for hele familien..

Original og streng

I en hvilken som helst annen stue ville svart -hvitt -stripete sofaer absolutt fange øyet, men ikke i et rom med lyse gule og grønne vegger. Disse utrolig positive sommerfargene gir så mye glede og en positiv holdning til rommets karakter at det ser ut til at atmosfæren i seg selv er i stand til å endre tankene og følelsene til personen i den..

Gul og grønn

Kontrastspill

Det er utrolig hvor lyst et interiør kan fås med svart og hvitt som grunnfarger. Fargerikt tapet med et ikke-trivielt mønster, kontrasterende design av den opprinnelige lenestolen, speiloverflater på hyller og bordstativer, lyse tekstiler og levende planter-vekten utgjorde sammen et veldig uvanlig interiør i stuen, der utseendet har ingen tid til å kjede seg. Mange lyse og interessante gjenstander på åpne hyller forsterker bare effekten av det kalejdoskopiske bildet av stuen..

Kontrastspill

Svarte plafonds med hengende lys på hvit bakgrunn er det første som fanger øyet når du ser på denne originale stuen. Senere ser vi det behagelige grønt i skinnpolstringen til den enorme hjørnesofaen og pianoets uvanlige design. Å finne slike interiørartikler som harmonisk kombinerer høy funksjonalitet og statusen til et kunstobjekt vil ta mye tid og penger, men det er verdt det..

Uvanlig design

Det mørke treet i takbjelkene og takene mot en snøhvit bakgrunn, bruk av forskjellige nyanser av svart i møblene, dekorasjonen og innredningen gjorde ikke stua kjedelig. Integrasjonen av den originale designsammensetningen av speilede nyanser av hengende lamper og lys ultramarin polstring av stoler fra spisegruppen spilte en rolle i å transformere en romslig stue med utrolig flott funksjonalitet.

Sammensetning av lysekroner

Bare en bred svart stripe på en hvit bakgrunn, og hvilken transformasjon av finishen. Legg til originale speil, uvanlige belysningsarmaturer og en ikke -triviell tilnærming til valg av møbler til stua i kontrasten til veggene – et fargerikt rom for hele familien og mottak av gjester er klart. Hvis du også legger levende planter og blomster til det endelige bildet av stuen, får du et virkelig unikt utseende av rommet..

Stue med peis

Kan svart -hvite bilder på veggene gjøre det indre av et rom lysere? Svaret på dette spørsmålet illustreres veldig veltalende ved utformingen av stuen med uvanlig fototapet. Legg til bare noen få lyse. Accent spots til din svart -hvite allianse og et racy, unikt interiør i stuen.

Bakgrunn

Fargerikt tapet for vegger – et interessant interiør i stua

Det er ingen hemmelighet at nesten halvparten av bildet som utvikler seg når man ser på rommet, avhenger av tapetutskriften. Et lyst, rikt mønster av veggdekorasjon kan være nøkkelen i utformingen av et helt rom. Det er en uuttalt regel – hvis tapetet er fargerikt, bør møbelpolstringen og vindusinnredningen være monokromatisk. Men regler er der for å brytes. Erfarne designere er i stand til å lage et ikke-trivielt bilde av et familierom, motbevise alle kanoner og regler, hvorfor ikke bruke ideene sine til inspirasjon?

Tapet med forgyling

Alt er harmonisk i denne stuen – fargerikt tapetpynt, nøytrale gardiner og møbeltrekk. En virkelig lys farge brukes bare til puter og puter, men samtidig ser hele rommet fargerikt og interessant ut.

Originale nisjer

Metallisk tapet med forgylt preging er et dristig valg for den moderne stuen. For at dekorasjonen av veggene skal være i søkelyset, har det blitt laget et passende følge rundt – snøhvite polstrede møbler, peis, vindu og døråpninger, og til og med teppe i samme farge. Den elegante stuen er komplett med forgylte gardinstenger og en skinnende lysekrone av originalt design..

Metallisk tapet

Hvem hadde trodd at en stue med grå blanke lagringsfronter, nøytrale gardiner og mørke møbler bare kunne være så lyst og fargerikt takket være tapet med et uvanlig mønster. Ved hjelp av belysning på flere nivåer var det mulig å kompetent belyse ikke bare de funksjonelle områdene i stuen, men også å skape en varm, koselig atmosfære i rommet.

Fargerikt tapet

Hvis du ikke liker designprosjektene til stuer i nøytrale lyse farger, hvis det ser ut til at du ikke kunne leve en dag i minimalistiske omgivelser, hvis du liker å bryte standardene og lage dine egne bilder og kombinasjoner, så se på interiøret i stua presentert nedenfor. Fargerikt tapet, trykk «sebraer» for polstring av lenestoler, fargerike kunstverk i forskjellige stiler, forgylte rammer, speil og bord med buede ben, et teppe med blomstertrykk og lyse puter – alt i ett rom. Og tross alt er bildet ikke bare rikt og interessant, det er uforglemmelig og utrolig personlig. Ikke vær redd for å eksperimentere med farger, former og teksturer, bare ved å bruke en tiendedel av motet til kjente designere, kan du lære interiøret i stuen, som vennene dine vil se på som inspirasjon.

Eklektisk interiør

Bakgrunn med fotoutskrift kan forvandle ethvert rom. For en romslig stue med stor takhøyde og lyse overflater er dette alternativet å fokusere oppmerksomheten på en av veggene et godt designgrep..

Bakgrunn med fotoutskrift

Og til slutt noen få originale bilder av stuer, som er vanskelige å passe inn i den eksisterende rammen for stilistiske retninger eller mulige fargeløsninger når du dekorerer et mellomrom. For eksempel blir den klassiske utsmykningen av vegger og tak ved hjelp av stukklister, lister og gesimser en moderne trend når den males i gul stil, og taket blir til en plattform for en lett installasjon med godt organisert belysning. Selv den klassiske stilen på peisen kan transformeres med den samme originale fargen. Som et uvanlig bilde med originale møbler, kan du få et helt unikt, fargerikt og uforglemmelig rom.

Rav effekt

Bare en aksentvegg med et lyst, fargerikt mønster endrer radikalt interiøret i en ganske rolig og til og med kjedelig stue. Ved å kombinere rekreasjonsområdet med spillsegmentet, får du lyse farger og egne aksenter til utformingen av rommet.

Stue og lekerom

Stuer i en virkelig stor skala har ikke bare råd til en stor og omfangsrik innredning, men også en lys, fargerik farge på store interiørelementer. I en stor stue med en litt industriell finish, hvis en sofa, så en stor og med velourpolstring, hvis lysekroner, så lyse og store, hvis aksentfarger, så dype og rike.

Store lyse plafonds