Rom

Faktiske nyheter i utformingen av gardiner til soverommet

Vi tilbringer en tredjedel av våre liv i armene til Morpheus. Når vi går ut av sengen, går vi til vinduet, trekker gardinene tilbake og lar en ny dag leve. Ut av hjørnet av våre søvnige øyne legger vi merke til utformingen av lerretene, vi nyter taktil kontakt med stoffet og nyter de hyggelige inntrykkene av den nye morgenen, vi trasker til kjøkkenet. De første følelsene er sårbare, og de bør beskyttes forsiktig mot irriterende øyeblikk, og derfor er det bedre å velge din favorittfargepalett i utformingen av soverommet, ta hensyn til grad av penetrasjon av lysstrømmer og dyktig regulere intensiteten.

Hver sesong tilbys vi interessante draperidéer. Dette gjelder nye stoffkomposisjoner, originale trykk og fargekontraster. På samme tid velges de dominerende fargene, retningene i innredningen, prinsippene for aksenter. I år har vi til vår tjeneste praktfulle tekstiler, fra fargene som øynene løper opp. Reps, silke, tyll, taft og en rekke tekstiler med herlige mønstre fascinerer med skjønnhet. Skinnende, pregede og glatte teksturer, trykte tegninger, lerret med akvareller og en rekke fantasitomter er designet for å dekorere rommet på en uvanlig måte.

Trefarget løsning Stilig soverom

I en regnbue av farger og et hav av kreativitet

Blanke overflater og eksotiske design anbefales. Afrikanske og indiske motiver, uforutsigbarhet av kombinasjoner, modeller laget i shabby chic -teknikken er fasjonable landemerker i gardinkunst. Tette halvullbaser med en blank topp er for. Brokade, polstring med skinnende striper, uttrykksfulle strukturelle mønstre er også velkommen i vindusbehandlinger. Den eneste merknaden: et elegant ensemble vil bare passe inn i det tilsvarende interiøret.

Vakre tekstiltrykk

Tandemet av viskose med bomull er en praktisk og ofte brukt versjon av gardinsammensetninger. Tekstiler med en naturlig base og lavsan, fragmenter av maskinbroderi overrasker mønsterets kompleksitet. Viskose i selskap med bomull og lin med lurex overrasker med delikate høydepunkter, og mister ikke sitt presentable utseende på mange år. Komposisjoner med polyester presenteres i regnbuegalleriet med produkter. Nye samlinger fra Europa gjør det mulig å hevde at utformingen av gardinstoffer er lik kunst. Kjente produsenter utnytter aktivt naturlige fibre og teknologiske produkter og kombinerer forskjellige baser. For eksempel gardinstoff «Lappeteppe» Er et unikt fenomen i år. Optimistiske farger i forskjellige stiler og interessante kombinasjoner vil være et luksuriøst tillegg til soverommet.

Variert gardinstoff

Samling «Retra» presentert i utrolig vakre varianter og har en nesten naturlig base (80% bomull). Om morgenen vil tegninger med store monogrammer på blek bakgrunn, sammenflettede striper, blomstertrykk påført ved utskrift inspirere. Det er også et utvalg av organza -ledsagende stoffer i forskjellige farger.

Soverom i varme farger

Nye varer fra kunst. Chic er et vakkert fargevalg som passer godt sammen og kan gi kveldsavslapping. Varmen fra syrin og fargene på sommeren malte overflaten av tette teksturer og er solidarisk med den bleke organzaen klar til å forene seg til et vakkert ensemble.

Lilla soverom En elegant løsning

Syrin, syrin, vin, plomme, sennep og alle grønne nyanser i en spesiell posisjon. Rolige sand- og kremtoner er etterspurt i alle sesonger..

Åpne vinduer Delikat soverom dekorasjon

Skjønnhet og funksjonalitet

Den klassiske stilen på soverommet understrekes av tunge gardiner som har kommet tilbake til mote fra den siste tiden. Präget fløyel og delikat velour, semsket skinn, tweed og gobeliner er mykt drapert. Tett stoff gir gardinens tetthet og vekt, folder – volum. Rett lerret foret med silke fra bunnen ser dyrt og elegant ut. En blanding av voluminøse teksturer, som velour med blonder, smaksatt med perler, etterlater en følelse av feiring. Fargespillet i forskjellige teksturer er fasjonable landemerker i sykunst. Lin og taft av silke regnes som det mest populære på soverommet..

Ikke bare typen gardiner avhenger av foringen, men også graden av belysning av rommet. I tillegg vil den blandede foringen, med en ensidig skinnende topp, beskytte malingen mot falming. Gardiner med syntetisk bakside er valgt for å absorbere gatestøy og vær. For større effekt er det bedre å foretrekke kontrastytelse. Den sømløse lyse siden mot bakgrunnen på den mørke forsiden vil se stilig ut, og ved hjelp av fargede lapels vil det vise seg å indikere det dominerende i interiøret.

Lyse utskrifter på en lys bakgrunn

I en regnbue av farger

Frittflytende striper er et elegant par og en uforglemmelig klassiker. Hvis du blir guidet av ønsket om å understreke teksturens eller utskriftens teksturerte skjønnhet, bør du ikke være smart med komplekse modeller, men foretrekker demokrati til og med lerret. Forresten, gi opp duetten med lyse gardiner hvis du lar deg inspirere av landskapet bak glasset. Et panoramaplott vil takle rollen som en innredning, og en tosidig gardinramme vil fungere som en ramme for den. Dekorere lerret med bånd, grip, kjeder vil tilføre sjarm til det originale draperiet.

Panorama fra vinduet

I stedet for gjennomsiktige gardiner er det fornuftig å vende seg til persienner. De bærer ikke en utpreget dekorativ belastning, og deres tilstedeværelse på vinduene indikeres bare av en funksjonell oppgave. Vertikale og horisontale strukturer skaper en kontorsatmosfære, og for å opprettholde hjemmestemningen må du ty til tekstiler. Gardiner, gardiner, gjennomsiktig gardin over natten nivå den offisielle alvorlighetsgraden.

Fasjonabel løsning Hvilesone

Rullegardiner har vært og forblir i ledende posisjoner på grunn av deres allsidighet. De rimer lett med hvilken som helst vindusdesign, er ikke avhengig av det stilistiske konseptet og gir mulighet for forskjellige variasjoner. De ferdige versjonene presenteres i teksturer med forskjellige tettheter og er ikke begrenset av design. Til fordel for fantasitegninger og lyse farger.

Soverom i fine farger

Chiaroscuro gjennomsiktige gardiner

Lett tyll er alltid i trend. Den samler seg vakkert i forskjellige folder og er klar til å koble sammen gardiner. Elastisk gjennomsiktig organza med kunstnerisk maleri og kameleoneffekt kommer heller ikke til å gi opp de første posisjonene. Delikat mikro-slør presenteres i solide farger med teksturert broderi. Vektløse mikronett med applikasjoner, nylon med blondetrekk som vakkert og elegant dekorerer soverommet. Gjennomsiktige teksturer som holder sin form er uunnværlige for mørklagte soverom. Til tross for vektløshet, kan de brukes til enkelt å justere lyskontrast.

Luftig tyll I dagens lys

Et nytt fenomen er farget chiffong. Strålene som går gjennom det gule eller røde stoffet gir ekstra varme og en sommerfølelse. Et soverom i sør som drukner inn «kaniner», det er bedre å ordne i en kaldblå ​​farge, grå nyanser, for å korrigere solaktivitet.

Vakker gardin

Sommerens tema fortsetter med gardiner med krøllete snitt. Sporbar minimalisme går over til øko-design. I en tandem av grove vevde baser, pynt fra broderte ornamenter eller snitt, er slike gardiner passende i et landssrom, japansk, skandinavisk og japansk interiør. De har en tendens til å stilisere på en rustikk måte og er langt fra bydekorasjon. Mønstrede putetrekk med slips, bevisst store knapper, håndlagde servietter, åpningskroker, store ringer på en gesimse i tre, snorer eller brede satengbånd som er trukket på en stang, skaper et annet oppfattelsesformat.

I tradisjonen med Provence

I et lite rom med begrenset tilgang til solen er det bedre å velge transparente teksturer. Organza eller tyll samlet på et bånd er nok til å gjøre soverommet smart. Hvis du foretrekker pitch mørke om natten, bruk løftesystemer. På ettermiddagen ruller rullegardinene på trommelen og åpner panoramaet på dagtid.

Mye lys og lite farge

Pittoreske lerreter

Franske designere tilbyr å nyte sølv og gull nyanser av metalliske tråder og tilby dem for den populære hi-tech. Minimalistiske konsepter har nok lyse skinnende teksturer til å gi soverommet et komplett utseende. Du kan også knytte hvite filamentgardiner og nyanser til denne stilistiske ideen. Graciøse strenger er dekorert med gjennomsiktige krystaller, rhinestones, perleperler. Med denne innredningen rimer de perfekt med det romslige rommet. På soverommet, hvor metall og glass dominerer: i utformingen av hodegjerden, i bena på nattbordene og lamperørene, er den kalde glansen av organza ganske passende. Gjensidig speiling av høydepunkter gir dybde og volum til brettene, noe som ser imponerende ut i diskret design.

Blå motiver Kreativitet

Ikke bli forvirret av designkreativitet fanget på rimelige baser. Kunstig silkefôr eller grov lintekstur med en guipure -finish og modellens primitivitet – en demonstrasjon av bevissthet om de siste trendene. Akvarellmaleri på lerret er den samme fasjonable designfunksjonen. Gjennomsiktige monokrome striper og fargeabstraksjoner ser stilige og originale ut.

Gardinsett kan ikke henges på gardinstangen uten tilleggsutstyr. Ringer, kroker, holdere og vakre gardinstangspisser blir designverktøy. Med deres hjelp blir lerretene formet til små og omfangsrike folder, eller ved spenning annonserer de fordelene med mønsteret. Lag et komfortabelt rom for deg selv ved å fylle ditt private område med farger og lys.

Gjennomsiktig bakgrunn Klassisk design På bakgrunn av en mørk vegg Soverom med dynamisk aksent Lyse tekstiltrykk