Rom

Fasiliteter av luksus og fargene på et marmorbad

I et luksuriøst bad virker vannet klarere, skummet er mer frodig, avslapningen er dypere. Negu og avslapning er gitt av steinens naturlige energi, og stemningen er gitt av bevisstheten om ens egen statistikk. Sammen med varme damper er det en følelse av rikdom, god smak og et ønske om luksus i luften, tilsynelatende arvet fra de romerske patrisierne.

Marmors naturlige tekstur er ansvarlig for mønsterets edle utseende og særegenhet. Naturlige pigmenter lar deg beundre nyanser av grått, beige, delikat krem ​​eller fargetoner på en mørk overflate med striper av lyse tråder. Den bøyelige myke basen lar deg skjære interessante former fra steinblokker, inkludert emner for et bad.

Ordningen for å transformere en formløs fjellkjede til vakre sanitærutstyr eller dekorartikler anses som ganske energikrevende. Selve prosessen er ganske arbeidskrevende, til tross for teknisk utstyr som støttes av unike teknologier.

På bakgrunn av grå marmor Palace luksus Lys plass I kongeriket marmor

I et spekter av farger og muligheter

Når det gjelder selve materialet, bør det bemerkes en rekke dekorative fordeler, som gjør det mulig å sikre de praktiske og estetiske overflateflatene i mange år. Fargen på marmor bestemmer dens kvalitetsegenskaper og funksjonelle formål..

Hvit stein regnes som den mest delikate og luksuriøse på badet. I sammensetningen er tilstedeværelsen av urenheter utelukket, strukturen er preget av plastisitet og mykhet. Fleksibilitet i behandlingen er ideell for å forme produkter, og er velkommen i interiørdekorasjon.

Det grå utseendet er grovere i naturen på grunn av sin porøse tekstur og innhold av urenheter, men i utseende er det på ingen måte dårligere enn hvitt. Overflaten er identifisert med fjær av skyer, og danner et unikt mønster av sammenvevde mønstre. På bakgrunn av en naturlig palett er blå mindre vanlig enn andre..

Farget stein preges av en stor prosentandel av urenheter, men den er preget av en rik palett av toner. Når det gjelder motstand mot ekstern aggresjon av værforhold, regnes det som motstandsdyktig og brukes i alle etterbehandlingsprosesser. VVS -produkter og benkeplater er spesielt praktiske fra det..

Det er et allment akseptert faktum: marmor nøytraliserer negativ energi, og tonespredning utvider mulighetene for utførelsen av ideer..

På bakgrunn av marmor og tre Monokrom design Farget stein åtte

I samsvar med den gitte stilen

Når vi ser tilbake på designhistorien, kan det hevdes at marmor alltid har vært etterspurt i utformingen av palasser, og bare granitt kan argumentere med populariteten. I tillegg til kostbar kledning, dikterer tilstedeværelsen av en uavhengig stående bolle laget av dette materialet det overordnede designkonseptet. Samtidig vil det bli sentrum for oppmerksomhet i enhver stil, det vil være i harmoni med tre, glass, keramiske fliser og andre moderne materialer..

For veggbekledning anbefales det å bruke den estetiske fordelen med en blank overflate. Kombinert med trestruktur eller marmormosaikk, er det fullt mulig å realisere ideen om et minimalistisk interiør eller et sofistikert retrodesign i vintage -ånd..

Marmorskåler følger klassiske, indiske eller marokkanske stiler. Rørleggerarbeid med forgylling, ledsaget av det samme tilbehøret, forbløffer med luksus. Engelsk aristokrati og konservatisme i forhold til naturlige overflater gjenspeiler ønsket om orientalsk design for elegant. Dette manifesterer seg i glansen av forgyllende VVS eller messing i en mer beskjeden design..

I den nåværende versjonen åpner klassikeren for kledningsflater med en god imitasjon. Hovedvekten i stilen er en frittstående skrift med vakre ben, som forbeholder seg retten til å være det dominerende trekket i badehistorien. Fordyp deg fullstendig i «kjære»atmosfæren vil bli hjulpet av åpent smidde lamper i takt med massive beslag på møblene.

  • Marmor fungerer godt med utsmykkede fliser som etterligner viktorianske sømmer.
  • Hvis veggene i den hvite steinen deres er supplert med et tregulv og en benk med smijernselementer, vil forbindelsen til en spasalong bidra til rask avslapning..
  • Modeller med hologenbelysning som matcher de spektrale refleksjonene på veggene vil markere ideen og legge til elegant.

Panoramautsikt Kontrastkombinasjon Klassikere av sjangeren Marmor eksklusiv

Dagens trender

Moderne designprosjekter med fokus på luksus legger vekt direkte på dyre materialer. Dette bidrar til å unngå fargemetning i innredningen, og skyver skjønnheten i strukturen til et dyrt materiale til bakgrunnen. Det betyr også den eksakte gjengivelsen av et gitt tema, for å utelukke dårlig smak i detaljer..

Så, i versjonen av mørkhvit marmordesign, bør kontrasten mellom bollen og kledningen observeres, og begrenset til den gule glansen på kranene, lokalt lys og de nødvendige tekstilartiklene.

I et rom med en frittstående bolle er ledningsposisjonen bak installasjonen på pallen, og oppmerksomhet på dekorasjon blir sekundær. Slike prosjekter kan bare gjennomføres i samsvar med de tilhørende egenskapene og romslige landhus.

Lyse tilbehør vil indikere den orientalske smaken. På bakgrunn av lyse marmorvegger er farget glass lamper tillatt, lys på flere nivåer på et rikt dekorert tak.

Ofte legges et glassmaleri på vinduet eller det males med sølv og gull på marmor, noe som blir mer og mer etterspurt i mange retninger. Tendensen til aldring av overflaten er også relevant. For å skape en kunstig effekt lages det grunne flis, hull og spindelvev av sprekker.

Oppmerksomhet på aksenter Luksuriøst panorama Svart marmor med gule merker

Det lakoniske designet i japansk stil, der alt er underordnet ett aspekt: ​​total avslapning og hvile, tiltrekker oppmerksomhet av det motsatte. Ingenting bør distrahere fra indre konsentrasjon, bortsett fra å støtte steinens levende energi. Det utelukker til og med nærheten til dusjkabinettet. Og for å fjerne tvil om korrespondansen til det skapte følget, og skape en fullstendig fordypning i meditasjon, «drukne» bad i støpejern i marmorgulv, spredt rundt kanten på matten.

Japansk design gjenspeiles av etnisk stil, noe som innebærer naturstein i kremfarger og gråfarger..

Art Nouveau -interiøret ønsker mange lysarmaturer og elegant innrammede speil velkommen på den glatte overflaten av hvit marmor.

16

Anstendig kopi av originalen

Tenk deg et bilde av en luksuriøs skrift, kantet med marmorflekker, omgitt av vakre ting. Du trenger ikke å besøke millionærens herskapshus for dette. I dag har mange råd til slike ting. VVS -deler og tilbehør i krom vil ta seg av passende følge, og jeg vil virkelig kopiere handlingen fra serien om det rike livet.

Et alternativ til fjellkjeden vil være rørleggerprodukter laget med dagens teknologi. Ordningen er utviklet for prosjekter med fragmentarisk liming av steinoppgaver. Under press er små marmorbiter forankret på sidene.

Takket være mangfoldet av ressursen, dannes en vakker mosaikk, som minner om et glassmaleri med et unikt mønster. Siden avfall brukes til å lage det, er en rasjonell idé økonomisk lønnsom og, takket være forfatterens prosjekt, hevder å være eksklusiv. De originale glutinøse, polerte og sandblåste modellene er tilgjengelige for folk som ikke er villige til å betale ut $ 5000 for en modell av naturstein. I tilfelle av vinkelvariasjon, enda mer. Samtidig vil overflaten ikke lide av riper, krever ikke intensiv rengjøring og blir ikke gul ved langvarig bruk. Hva er ikke et alternativ for de som liker å hygge seg i elegant?

VVS -produkter i støpt marmor gir også muligheten til å utstyre badet ditt med vakre faux steinprodukter. De er basert på partikler av marmor, kvartssand, fargestoffer, akrylharpikser, herdere, montert i pålitelige plater belagt med en farget eller gjennomsiktig gelcoat. Dette laget på 1 mm vanntetter overflaten, gir dybde til teksturmønsteret..

Glansende glans av steinen

Lakonisk og verdig

En kunstig font fortjener å ha forskjellige konfigurasjoner, ikke begrenset av nøyaktigheten til geometrien og symmetrien til sidene i et rektangel eller oval. Strukturen til marmorfragmenter kan være kantet, uten kropp eller organisk fortsettelse av det nedre planet. Hvis i den første versjonen den uavhengige bollen av deres lyse stein oppfattes som noe luftig og lett, gir den andre inntrykk av monumentalitet.

Støtfangere, nakkestøtter, benstøtter og andre komfortfunksjoner er langt bedre enn marmorskåler. Forresten, analoger er 3 ganger sterkere enn originalen og 8 ganger sterkere enn akryl, og de er begrenset av kostnaden for sistnevnte.

  • En annen fordel er det utvidede fargespekteret, på grunn av muligheten til å justere delene av pulverpigmenter;
  • Berøring av overflaten, i motsetning til kald marmor, forårsaker hyggelige opplevelser, og lav varmeledningsevne er ansvarlig for langsom avkjøling av vann;

Ikke glem at møbler krever spesiell oppmerksomhet. I et slikt interiør ser det naturlig ut på en benkeplate med servant, med en stein som matcher teksturen. Vasken er installert i den i henhold til prinsippet om sømløs teknologi, noe som skaper en følelse av soliditet. I det angitte emnet er det verdt å ordne speilrammen slik at «stein» ensemblet har fått stilistisk fullstendighet.

Hvis du vil sole deg i et naturlig marmorbad, har ingen rett til å forby bruk av et elegant alternativ for aristokrater. Psykologisk er komfort dyrere enn materielle gjenstander.

Romslig bad