Rom

Hjørnekjøkken – bruker maksimalt med plass

Reparasjon eller rekonstruksjon av et kjøkkenrom er alltid mange vanskelige beslutninger, mye tid brukt og et betydelig budsjett for implementering. Kanskje er det vanskelig å finne et rom i våre hjem som ville være utstyrt med en slik rekke funksjoner. Og det er veldig ofte nødvendig å plassere overflater, soner og utstyr for effektiv utførelse av alle tildelte funksjoner i et veldig lite rom. Men ofte brukes kjøkkenet i våre hus og leiligheter som spisestue. Dette gjør det vanskelig å velge et kjøkkensett, hvor det er mulig å ergonomisk og rasjonelt plassere lagringssystemer, husholdningsapparater, arbeids- og spisestueområder. Når du velger møbler, må du bygge på formen på rommet du fikk for å organisere kjøkkenplassen. For den mest effektive utnyttelsen av all tilgjengelig plass, anbefales det at kjøkkensett utføres i en hjørneversjon for å få mest mulig ut av plassen.

Hjørnekjøkken

Hjørnekjøkken

I denne publikasjonen inviterer vi alle som planlegger en kjøkkenrenovering eller bare bestemte seg for å bytte kjøkkenskapssystemer å gjøre seg kjent med et imponerende utvalg av designprosjekter for enhver smak og stil. Ved hjelp av spesifikke eksempler på plassering, konfigurasjon, fargevalg og kombinatorikk med paletten i hele rommet, kan du trekke konklusjoner om din egen renovering av kjøkkenrommet og muligens bli inspirert til å endre innstillingen..

Snøhvit glans

Art Nouveau

Hjørnesett for et lite kjøkken

Innenfor en liten plass er det ikke lett å plassere alle viktige arbeidssegmenter i kjøkkenrommet. Bygg inn et betydelig sett med husholdningsapparater på noen få kvadratmeter, og ikke glem arbeidsområder og et spisested. Designere over hele verden utvikler nye måter å spare plass på, rasjonell plassering av visse segmenter, kombinere funksjoner innenfor en sone, lage multifunksjonelle gadgets for kjøkkenarbeid.

Langt og smalt kjøkken

Lyse nyanser for et lite kjøkken

Hvit minimalisme for et lite rom

Den enkleste, men samtidig, den mest effektive måten å dekorere et lite kjøkken på er å bruke hvite kjøkkenmøbler og overflater i kombinasjon med små lyse flekker. Lyse aksenter mot en snøhvit bakgrunn kan være både utformingen av et kjøkkenforkle, husholdningsapparater med uvanlige toner eller bare fargerike retter som alle kan se..

Kontrastkombinasjon i et lite rom

Klassiske kjøkkenskap i en lys fargepalett, kantet med benkeplater i mørk stein er et godt alternativ for et lite kjøkken. Hver kvadratcentimeter brukes rasjonelt og ergonomisk. Spesielt gjør hjørneskap det mulig å bruke et tilstrekkelig stort antall lagringsplasser, dørene på slike skuffer brettes som et trekkspill eller en hylle for oppbevaring av fat, lokk, krukker med krydder eller flasker trekkes ut sammen med døren..

Lyst hjørne kjøkken

Hvorfor ikke legge litt lysstyrke til et lite kjøkken? Kombinasjonen av hvitt, svart og ungt gress på dette kjøkkenet gjør et sterkt, minneverdig inntrykk. Og den originale designen på kjøkkenbenken fullfører det uvanlige utseendet.

Svart og hvitt design

Et lite kjøkken er ikke alltid en lys palett med overflater og snøhvite lagringssystemer. Kontrastfarger kan se ikke mindre fordelaktige og presentasjonelle ut. Svarte benkeplater og husholdningsapparater på bakgrunn av snøhvite kjøkkenskap gjør et sterkt inntrykk..

Hvit og sølvblå

En lys palett for kjøkkenskap i klassisk utseende, diskret, men original veggdekorasjon, rikelig med naturlig lys og et beskjedent kjøkken ser luksuriøst ut.

Veldig smalt kjøkken

Selv en liten plass i hjemmet ditt kan rasjonelt utstyres med et arbeidsområde på kjøkkenrommet. Hjørneoppsettet på den nedre delen av kjøkkenskap og hengende oppbevaringssystemer, som plasseres der det er mulig, utgjorde en romslig og ergonomisk kampanje. Lett etterbehandling av rommet og valget av en hvit nyanse for kjøkkenmøbler spilte selvfølgelig en viktig rolle i den visuelle utvidelsen av plassen..

Minimalisme i ytelsen til kjøkkenskap

Den moderne stilen i interiøret strever mer og mer mot minimalisme, mot praktisk bruk av plass, møbler og tilbehør. Ergonomi og funksjonalitet til interiørartikler kommer til syne, og etterlater innredning og tilleggselementer. Alvorligheten av former og lakonisk ytelse sameksisterer som regel med en nøytral fargepalett, som har en tendens til å roe og til og med berolige rommet. Minimalisme i ytelsen til kjøkkensett førte til en absolutt streng design av skap og lagringssystemer, fravær av håndtak og ekstra tilbehør.

Minimalisme på kjøkkenet

Rigorøst utseende av kjøkkenskap

Minimalistisk innredning

Alvorligheten av linjer og former, en monokromatisk palett, en preferanse for lyse nyanser som utvider rommet – alt dette er minimalisme i et moderne interiør.

Snøhvit minimalisme

Alvorlighetsgraden av linjer og former

Bruk av blanke overflater i moderne kjøkkenmøbler er et vanlig designtriks. Det er de lyse laminerte overflatene som er lettest å ta vare på, og for enhver husmor kan et slikt argument bli avgjørende når man skal velge kjøkkensett..

Loftstil

Loft minimalisme

Minimalisme på kjøkkenet er perfekt for rom i loftstil. Blanke overflater på strenge lagringssystemer ser bra ut på bakgrunn av murverk.

Lys palett for et minimalistisk headset

Hvite møbler, blå forkle

Pastellfarger for et hjørnekjøkken

Hjørnekjøkken i moderne stil

Hvis du liker kontrasterende kombinasjoner, naturlige nyanser, glatte linjer og former, en overflod av skinnende, speil- og glassoverflater, litt mot i utformingen av rommet, kan følgende utvalg av moderne kjøkkeninteriører ha en inspirerende effekt..

Moderne og loft

Det er vanskelig å ikke legge merke til et hjørnekjøkken med overflater i rustfritt stål, ultramarin belysning, et blankt svart kjøleskap og alt dette på bakgrunn av et eklektisk interiør i kjøkken-stuen, som organisk kombinerte elementer av modernitet og loftstil. Overfloden av skinnende, speilede og blanke overflater mot de brutale tre- og mursteinfinishene skaper en fantastisk effekt.

Mørk lilla tone i skap

Et hjørnekjøkken med en dyp lilla, dyp nyanse i en blank finish er et sjeldent alternativ i kjøkkendesignprosjekter. Det kontrasterende og fargerike interiøret på kjøkkenet ser ikke bare originalt ut, men fantastisk. Det er vanskelig å glemme et slikt kjøkken, men du kan gjenta det i ditt eget hjem..

Moderne stil på kjøkkenet

I mørke farger

Lyst forkle

Moderne kjøkken

Klassisk hjørnesett – tidløst og fasjonabelt

Mer enn halvparten av huseierne som bestiller et kjøkkendesignprosjekt vil foretrekke den klassiske møbeldesignen, ifølge verdensstatistikk. Det er ikke overraskende at klassiske kjøkkenskap laget av malt tre, ikke blottet for dekor, men heller ikke overbelastet med det, er populære i vårt land også..

Klassisk mat

Klassisk for et hjørnekjøkken

Klassikere i snøhvit ytelse

Alle huseiere er godt klar over at hvitt ikke bare skyver veggene og hever taket, men også oppdaterer interiøret, gjør det lyst, rent og luftig. Derfor er mer enn halvparten av kjøkkensettene laget i hvite nyanser..

Snøhvit klassiker

Klassisk hjørnekjøkken

Klassiske hvite kjøkkenskap ser annerledes ut med rustfritt stål av moderne hvitevarer. Ny teknologi oppdaterer klassikerne, tar den til et helt annet nivå.

Hvite skap på en mørk bakgrunn

Det skarpe hvite kjøkkensettet ser enda mer blendende ut mot den mørke veggdekorasjonen. Glansen av etterbehandlingselementene i apparater og belysningssystem gir kjøkkenet luksus og glamour..

Hjørnekjøkken med åpne hyller

Klassikere av kjøkkengenren

Kombinasjonen av hvite kjøkkenmøbler og benkeplater i marmor, bakside av kjøkkenet, bruk av glanset stål ikke bare for husholdningsapparater, men også møblerinnredning og produksjon av åpne hyller – denne vekten har ført til at det ble skapt et interessant interiør i rammen av en tradisjonell setting..

Trykt forkle

Fargerikt forkle

Hvite klassikere og fargerike vegger

Klassiske garderober og lyse vegger

Lyse fliser og hvite hodesett

De skarpe hvite kjøkkenskapene i klassisk stil og det slående backsplash -designet er en flott kampanje for et moderne interiør som hedrer de tradisjonelle omgivelsene i rommet for matlaging og spising. Et lyst forkle kan dekoreres med keramiske fliser med ornamenter, mosaikkglass eller speilfliser, plastpaneler eller vaskbare tapeter med et interessant trykk..

Tradisjonelt hvitt kjøkken

Hva kan være mer tradisjonelt enn et snøhvit hjørnesett, lyse vegger og tak, bakside i marmor, en romslig og romslig kjøkkenøy i midten og mørkt tregulv? Bare tillegg av en klassisk lysekrone med glasselementer som hovedbelysningselement.

Country stil

Klassiske kjøkkenoppbevaringssystemer med trehåndtak i stedet for stålelementer kan være et godt alternativ for kjøkkenmøbler i landlig stil..

Snøhvit idyll

Hvit og stålglans

Klassisk kjøkkeninnredning

Snøhvit og romslig kjøkken

Klassiske kjøkkensett i farger

Hvis kjøkkenet ditt allerede er ferdig i snøhvite toner eller nyanser i nærheten av hvitt, hvorfor ikke legge til litt farge på kjøkkenet? Pastellfarger eller dype mørke toner vil ikke bare gi variasjon til fargeskjemaet i rommet, men også øke graden, gi dynamikk.

Hvit topp, mørk bunn

Lys overdel av kjøkkenskap, mørk nedre rad med lagringssystemer og mellom dem «forsoning» kledning med hvite fliser «under jorden» med mørk fugemasse – en klassiker i sjangeren.

I en pastellblå tone

Den pastellblå fargen på de klassiske kjøkkenskapene og den skarpe hvite finishen har forandret det lille kjøkkenområdet, mens de skinnende og mørke elementene i hvitevarer er et kontrastfullt tillegg. Plasseringen av lagringssystemer rundt hele omkretsen av tilgjengelige overflater gjorde det mulig å plassere et romslig møbelensemble.

I gråskala

For et kjøkken med lav takhøyde kan du bruke hjørneversjonen av klassiske skap uten et øvre lagringssystem. Og integrer de manglende skuffene og hyllene i bunnen av kjøkkenøya, bardisken eller et romslig spisebord.

Gråaktig palett

Blågrå fargetone

I mørke farger

Umalt tre i kjøkkenrommet

Uansett hvilke nye teknologier som dukker opp, uansett hvor mange omdreininger mote for kjøkkeninnredning gjør, og bruk av naturlig tre eller imitasjon for fremstilling av møbler vil ikke miste sin popularitet. Woody nyanser av kjøkkenskap gir ikke bare farge og varme til moderne interiør, men bringer oss også litt nærmere naturen, paletten og teksturen.

Umalt treverk

Varmen av treaktige toner og glansen av rustfritt stål kompenserer gjensidig for hverandre, og skaper en utrolig harmonisk, iøynefallende union.

Kombinert headset

Lyst kjøkkendesign

Å kombinere kjøkkenskapsmateriale kan være et interessant eksperiment for et lite kjøkken. Lys, rik, fargerik design av kjøkkenmøbler støttes av ikke-triviell etterbehandling. Moderne, men samtidig utrolig særpreget kjøkken inspirerer til en følelse av hjemmekos og komfort.

Hvit-woody nyanser

Kontrasthodesett

Nok et eksempel på en vellykket kombinasjon av treaktige nyanser, men denne gangen med de snøhvite blanke overflatene på en av kjøkkenskapene. Det kontrasterende, men friske interiøret skinner bokstavelig talt i naturlig lys.

Terskap og retroapparater

Kjøkkenskap av tre mot en bakgrunn av fargerik veggdekorasjon, sammen med hvitevarer i retrostil, ser bra ut. En ikke-triviell tilnærming til utformingen av kjøkkenrommet bærer frukt.

Tre på hjørnekjøkkenet