Rom

Inspirerende ideer om loftsrom

Før hver huseier som har mer enn ett nivå i et privat hus, oppstår spørsmålet om å arrangere et loftsrom før eller siden. Det er generelt akseptert at et loft eller et loft er et mørkt og støvete rom hvor lite brukte ting, apparater og møbler som er ute av drift, lagres. Dette er faktisk dyrebare kvadratmeter som kan gjøres om fra et bruksrom til et boligområde..

Soverom på loftet

Ofte har loftet et sterkt skråtak, ofte asymmetrisk og skjuler vanskelig tilgjengelige kroker og smale passasjer. I denne publikasjonen tilbyr vi flere alternativer for å arrangere et soverom på loftet. Inspirerende designideer vil demonstrere at det er mulig å organisere et komfortabelt rom med et attraktivt utseende selv i den minste og mest komplekse geometrien på loftet..

Loftsrom for to eller flere personer

Hvis området på loftet tillater det, vil organisering av soveplasser for to eller flere mennesker være en utmerket mulighet til rasjonelt å bruke hver meter av boarealet ditt..

Dobbelt soverom

Det tradisjonelle arrangementet av senger på stedene til de største fasene i taket, lar deg løse problemet med montering av vanskelig tilgjengelige steder på loftet. Til tross for den beskjedne størrelsen på loftsrommet, kan dette rommet komfortabelt huse to personer. Finishen på nesten alle overflater med tre forbryter skaper en varm og innbydende atmosfære. Problemet med lagringssystemer er løst med hell ved å integrere oppbevaringsbokser under sengene..

Romslig loft

Huseiere og designere bruker ofte lyse nyanser i dekorasjonen av loftsrommene. Dette er en av få måter å visuelt utvide plassen., «å oppdra» tak og «skyv fra hverandre» vegger. Et rent og lyst rom vil se mer spektakulært ut hvis du bruker kontrasterende mørke flekker i interiøret – møbler og tekstiler i rike, mørke farger. Noen få lyse puter, et sengeteppe – og rommet får en festlig stemning.

Treverk

Et ganske romslig loftsrom lar deg ta imot flere personer for natten. Høyden på det tømmerhvelvede taket tillot bruk av voluminøse pendellamper. Lyse flekker på tekstiler og møbeltrekk legger til den varme treaktige atmosfæren.

Snøhvit soverom

Et helt hvitt rom for to, arrangert i en liten loftskrok, skaper en atmosfære av raffinement, renhet og raffinement. Loftet er mye lettere å holde i perfekt stand enn første etasje i et privat hus. Loftet ligger langt fra inngangen, og husholdninger er sjeldnere her..

I nautisk stil

Et rom for fire soveplasser, laget med elementer av et marint tema, vil være et utmerket tilfluktssted for både husholdninger og gjester. Kjøligheten til snøhvite og dype blå nyanser kompenseres vellykket av varmen i trefinishen.

Skråtak

Lyse nyanser av interiørdekorasjon gjør underverker, spesielt i små mellomrom og fungerer som et utmerket bakteppe for lyse dekorative elementer av møbler..

Barnas soverom på loftet

Barn elsker små mellomrom, en søt og koselig krok på loftet kan være et flott sted å organisere et soveplass eller lekerom.

Lett barnehage

Lyse farger på overflater, trefinish på overflater malt i snøhvit farge, en seng i stedet for takets største skråning og praktiske lagringssystemer – alt i denne barnehagen er gjennomtenkt til minste detalj.

For jente

Den rørende utformingen av et soverom for en jente er et eksempel på hvordan et koselig og attraktivt hjørne av prinsesser kan organiseres i et lite rom..

Barnerom for to

Dette romslige loftet gjorde det mulig å organisere et fullt soverom for to barn. Det var nok plass både for tilrettelegging av romslige lagringssystemer og for studieområdet.

Med lekeområde

Det er vanskelig å klare seg uten et lekeområde på et barnesoverom. Lav skap for lagring av leker er plassert i de vanskeligste, fra synspunktet på arkitekturen på loftet, plass. Rasjonell bruk av de verdsatte kvadratmeterne gjorde det mulig å frigjøre mer plass til spill. Selv for en hengestol var det plass i den høyeste delen av takhvelvet..

Innebygde senger

Dette allsidige soverommet for to kombinerer funksjonene til en stue. Innebygde senger lar deg omdanne soveområdet til et gjesteområde og omvendt. Lyse, spektakulære aksenter ser flotte ut mot bakgrunnen av rommets totale trefinish.

Hovedsoverom ovenpå

Å plassere et hovedsoverom på øverste nivå kan være en flott mulighet til å frigjøre dyrebare kvadratmeter i første etasje for en romslig stue eller lekerom..

Hovedsoverom Lys rom

Romsligheten og rensligheten oppnås ved å dekorere rommet med de lyse fargene på materialene som brukes bokstavelig talt gjennomsyre hovedsoverommet. Det er vanskelig å tro at dette luksuriøse rommet en gang var et mørkt, støvete loft.

Under takbuen Skrå vinduer

Lyse nyanser i kontrast til mørk farge skaper en dynamisk følelse selv i et lite rom. Treverket som brukes til møblene gir soverommet hjemmets varme.

Innebygde garderober

Et annet soverom med snøhvite elementer, som et symbol på det faktum at i den komplekse geometrien på loftet kan du organisere et ergonomisk og koselig soverom ved for eksempel å plassere innebygde garderober i komplekse kroker i rommet.

Fransk stil

Et soverom med elementer i fransk stil er perfekt kombinert med den komplekse konstruksjonen av loftsrom. Provence kjennes i blomstertrykket på tapetet, i lysekronens gjennomsiktighet, i de utskårne hvitkalkede møblene og tekstilens letthet.

Lyst soverom

Til tross for den lyse finishen på nesten alle overflater, ser rommet utrolig lyst, positivt og solrikt ut. Dype og levende nyanser av møbler, gjentatt i sengeteppet, gir soverommet en spesiell sjarm.

Med badekar

Ved å bruke praktisk talt hele spekteret av gråtoner fra hvitt til svart, skaper dette soverommet en følelse av flukt. Og årsaken til dette er ikke bare trykket med fjær på de skrånende overflatene. Designerens dristige ideer gjenspeiles selv i installasjonen av et badekar inne på soverommet..

Følgende er alternativer for plasseringen av soverommet i svært små rom med vanskelige arkitektoniske trekk. Disse designprosjektene er et levende bevis på at selv i de mest beskjedne krokene på loftet kan du organisere en stue med sine egne innebygde lagringssystemer, arbeidsområder og sittegrupper. Det er mulig at huseiere som finner loftet sitt trangt og upraktisk for plassering av boareal, vil bli inspirert av lyse alternativer for rasjonell og praktisk bruk av hver meter privat huseier..

Madrass i stedet for seng Loftskrok Lett ved I nærheten av trappene