Rom

Små ideer om en stor gang og gang

Et stort antall publikasjoner er viet til hvordan du skal renovere et soverom, barnehage, stue eller kjøkken. Selvfølgelig er disse lokalene grunnlaget for ethvert hjem. Men ikke glem tilleggsrom som inngangsparti, korridorer, bod, vaskerom, loft og områder mellom etasjer. Blant nyttelokalene er det de som vanligvis er gjemt for øynene til gjestene, bare eierne kommer inn i pantryet eller kjelleren. Men vår publikasjon vil være viet rom som presenteres for publikum og ofte er det første noen som kommer inn i et hjem eller en leilighet ser. Gange, korridorer, små områder nær trapper – disse mellomrommene fungerer ikke bare som sammenhengende stuer, de kan brukes fra et praktisk og estetisk synspunkt.

Gang

Formålet med gangen kan ganske definitivt beskrives som et rom som «møter» noen som kommer inn i boligen. Dessverre, i rammen av standardleiligheter i byleiligheter, er entreen representert med en veldig liten plass, der det knapt er nok plass til å plassere et lagringssystem for yttertøy og sesongsko for hele familien. Men hvis gangen din har et tilstrekkelig område, så er ideer for designorganisasjonen av dette tilleggsrommet fra vårt utvalg av bilder for deg.

Gang

Innebygd lagring er det vanligste møbelalternativet for en mellomstor gang. Et slikt sett kan ikke bare bli et funksjonelt element for å plassere alt yttertøy og sko, men også dekorere rommet ditt, diversifisere fargepaletten.

Country stil

Tenk på stilen på interiøret i gangen din. Hvis vi snakker om et landsted, vil landstilen eller miljøstilen se veldig organisk ut, forutsatt at de ikke motsier interiøret i hele husstanden. Trearrayer for lagringssystemer er perfekt kombinert med døråpninger dekorert med samme treslag. Ganggulvfliser vil sikkert gjøre livet ditt enklere når det gjelder daglig omsorg, spesielt hvis det er små barn og kjæledyr i huset..

Landlige motiver i interiøret

Et interiør med et lett landlig preg vil gi deg landlige elementer i gangen, tekstiler på vinduene, kurvkurver for paraplyer, trebenker, DIY -innredning.

Trefinish

Gangen, fullstendig foret med trepaneler, gir oss ikke bare liv i forstaden, men gir også varmen fra naturlige nyanser, kos og hjemmekomfort.

Sofa under trappen

Rasjonell bruk av all plassen til beboerne gir utrolige resultater. Som et resultat kan du organisere et mykt område rett under trappen, hvor noen av trinnene fungerer som hyller for alle slags småting..

Snøhvit gang

Denne gangen har ikke standard garderober og skostativ, ikke engang paraplystativ. Men det er en komfortabel sofa med puter, en speilet kommode, en luksuriøs lysekrone og alt dette i en snøhvit finish på et romslig rom.

Beskjeden innstilling

Mange foretrekker å ikke rote opp gangen i gangen, slik at det er mye handlingsrom for flere personer som kommer inn eller ut av rommet samtidig. En beskjeden benk, en liten hylle og et bilde på veggen – det er alt innredningen for en minimalistisk gang i snøhvite farger..

Den opprinnelige utformingen av gangen

Hvis du er interessert i en utelukkende moderne stil for å dekorere en romslig gang, vil designerinnredningselementer, kunstverk og objekter med futuristisk utseende komme godt med. I denne gangen begynner overraskelsen for alle som kommer inn å manifestere seg allerede ved dørene til et ikke-trivielt design. Et romslig rom med en nøytral finish er spesielt dekorert.

Peis i gangen

Og noen av gangene er så romslige og luksuriøse at de har råd til en peis med en innebygd myk sone motsatt. Tre og stein i utsmykningen av et uvanlig rom tilførte naturlig varme til rommet.

Korridorer

Avhengig av størrelsen på tilleggsrommene dine, kan de ikke bare tjene som guider fra et bevegelsespunkt til et annet, men også fungere som et bibliotek, tjene som et sted for innsamling av samleobjekter, kunstverk eller familiefotografier. Alle slags lagringssystemer kan vellykket plasseres i korridorene, som det ofte ikke er nok plass til i stuer.

Snøhvite hyller

Kontrasthyller

Hyller laget av tre

Garderober i gangen

Bokhyller av åpen og kombinert type er hyppige møbler i romslige korridorer. Denne snøhvite strukturen med lyse bakgrunnsinnsatser har blitt et praktisk oppbevaringssystem og et interessant dekorelement for tilleggsrommet..

Bakbelyste hyller

Belysningssystemet som er innebygd i bokhyllene, hjelper ikke bare med å organisere ekstra belysning i korridoren, men også med å identifisere de dyreste utstillingene for huseiere på åpne hyller.

Bokhyller ved døren

Slike bokhyller tar ikke mye plass og forstyrrer ikke bevegelse langs korridoren, men samtidig er de veldig romslige og skaper en viss symmetri i arrangementet av korridorens indre..

Hyller ved inngangen til kjøkkenet

Her er en original måte å bruke slutten av det innebygde lagringssystemet før du går inn på kjøkkenet. Åpne hyller kan brukes som bokhylle, utstillingsvindu eller vinskap.

Seter i gangen

Myk sone i korridoren

Lyst teppe i gangen

Lys aksent

Hvis plassene i korridorene eller vestibulene foran stua er store nok, hvorfor ikke plassere komfortable sittegrupper der. Myke sitteplasser nær vinduene kan organisere et hjørne for lesing eller kreativitet. På den mørke tiden på dagen kan du plassere en gulvlampe ved siden av den, eller henge lampen på veggen.

Kombinert innredning

I denne luksuriøse korridoren med buede åpninger var det mulig å organisk kombinere et lagringssystem og et sittegruppe, som kombinerte møbler med tekstiler og originale taklamper..

Arbeidsplass i korridoren

Noen korridorer, med deres bredde, gjør det til og med mulig å organisere arbeidsplasser plassert i en nisje. Snøhvit veggdekorasjon med dekorative paneler og lister som matcher møblene, skapte en luksuriøs, men koselig atmosfære.

Arbeidsplass ved inngangen til rommet

Nok et eksempel på å organisere en arbeidsplass foran inngangen til et fellesrom. En liten konsoll med en bordlampe og en stol – hva annet trengs for et minikontor?

Minimalistisk innredning

Originale lysekroner til korridoren

I denne lyse, pastellfargede gangen er luksuriøse lysekroner av uvanlig design sentrum for alles oppmerksomhet. Blant den beskjedne, veldig minimalistiske atmosfæren i korridoren skiller lyselementene seg først..

Lys innredning

Plass for bilder og bilder

For mange huseiere er en korridor et rom med tomme vegger for å huse kunstverk eller uvanlige innredningsartikler som ikke har plass i stuer..

Kunstgjenstander

Antikke gjenstander som dekor

Og denne korridoren er et eksempel på hvordan du kan få mest mulig ut av all tilgjengelig plass for å ta imot interessante kunstgjenstander..

Murverk i gangen

Samleobjekter og familiebilder, plassert i uvanlige nisjer, har funnet tilflukt i denne korridoren. Murdekorasjonen på en av veggene ble en fargebro mellom den snøhvite paletten i korridoren og det rødlige tregulvet.

Hengende stol

I denne romslige korridoren for boligeierskap, laget i en blanding av country- og loftstiler, var det et sted for en hengende kurvstol av en berømt designer. Til «skadebegrensning» en kul palett med store rom, tekstiler ble brukt til å dekorere vinduene, og et teppe med fargede ornamenter dekorerte gulvflisene.

På loftet

Rommene på loftet, der takene har den største fasen, er ganske vanskelige å dekorere. Men også her kan du organisere lagringssystemer som ikke vil forstyrre bevegelsen av husholdninger langs korridoren, men som samtidig lar deg plassere et ganske stort antall ting. Selvfølgelig, i tilfelle asymmetriske, små rom, vil en lys finish på alle overflater være å foretrekke..

Scarlet dekor

Dette rommet, som ligger ved utkjørselen til bakgården, er dekorert med flott aplomb. Et lyst dekorativt element som matcher teppet har blitt fokus for oppmerksomhet blant de utskårne lenestolene og skulpturen.

Uvanlig samling

I beige og sandfarger

Snøhvit etterbehandling av korridoren

Futurisme i det indre av korridoren

Og disse tilleggsrommene, laget i en moderne stil med en blanding av minimalisme, er egnet for huseiere som ikke ønsker å plassere skap eller hyller i korridorene, men henger mot kunstverk..

Etterbehandlingspaneler og lister

Kul dekorpalett

I pastellfarger

Plasser nær trapper

For alle huseiere, i hvis boliger det er mer enn ett nivå, blir spørsmålet om å arrangere mellomrom nær trapper og landinger mellom etasjer før eller siden reist. Disse rommene kan selvfølgelig brukes som bakgrunn for en original og vakker innredning, men du bør ikke glemme den funksjonelle belastningen på utilitaristiske rom..

Interiør med tregulv

Tregulv som matcher møbler, store speil, sitteplasser – alt i denne plassen nær trappen fungerer ikke bare for å skape et luksuriøst interiør, men også for å organisere et komfortabelt miljø for alle husstandsmedlemmer.

Luksuriøs setting

Denne elegante plassen, ved siden av trappen, er dekorert i varme pastellfarger og florerer i all slags innredning. Men det eklektiske utvalget av dekorasjoner for plassen skader ikke øyet, men inviterer deg bare til å se nærmere på de interessante omgivelsene..

Mini stue

Denne lille plassen ved trappen er designet som en mini-stue. En myk liten sofa og bord med lamper skapte et koselig og behagelig sted å lese og snakke. Kanskje et slikt rekreasjonsområde ikke vil bli brukt daglig, men under mottakelser, middagsfester og bare et stort antall gjester, vil det definitivt komme godt med.

Stue på landingen

Et annet eksempel på å organisere et lite sted å slappe av og sosialisere nær trapper. Den harmoniske kombinasjonen av innebygde møbler og skapmøbler, moderne elementer og antikk innredning, originale fargeløsninger – alt dette bidro til å skape en virkelig koselig og elegant atmosfære i rommet..

Under trappene

Innebygd lagringssystem

I disse rommene, som ligger nær trappene, var det mulig å bygge ikke bare et lagringssystem for klær og sko, men også et sted hvor du kan sette deg ned for å ta på deg skoene komfortabelt. Bruken av en tresort for trinn og møbler skaper et harmonisk innredet rom.

På landingen mellom etasjene

Trapperom kan også være nyttige når det gjelder plassering av lagringssystemer eller pyntegjenstander. Lyspaletten til dekorasjon av tilleggsrom hjelper ikke å overbelaste øyet i rom som ofte ikke er utstyrt med vinduer og er lukket, beskjedne i størrelse.

Country stil

Landstil i sin reneste form gjenspeiles i det indre av dette rommet nær trappene. En overflod av treoverflater kombinert med steinfinisher skaper en luksuriøs landlig atmosfære.

Kontrastinteriør