Rom

Små triks i en stor stue

Å pusse opp eller pusse opp en imponerende stue er alltid en utfordring. Et fellesrom for hele familien bærer ofte en alvorlig funksjonell belastning – det er ikke bare et rom for hvile og avslapning etter en hard dag, men også et rom for å organisere møter med venner og familie, holde festlige feiringer og forretningsmøter hjemme. Blant annet kombinerer stuen ofte et studieområde eller rom for kreativitet, et bibliotek eller et spillsegment. Men den vanligste kombinasjonen av stuen skjer med kjøkken og spisestue..

Stue interiør

Romslig stue

Mange byleiligheter er designet etter prinsippet om et studio, der ett stort rom er delt inn i boliger og utilitaristiske segmenter ganske betinget, uten bruk av vegger og dører. I romslige rom er det lettere å ordne viktige soner med komfort, men du må bruke mye mer krefter, penger og tid..

Snøhvit stue

Industrialisme i stuedesign

Når du skal arrangere en stor stue, er det nødvendig å ta hensyn til kombinasjonen av alle etterbehandlingsmaterialene, kombinasjonen av fargepaletten til alle konvensjonelle segmenter, muligheten for å plassere aksenter, bruk av konstruktiv, farge og strukturert sonering, integrasjonen av husholdningsapparater og elektronikk inn i interiøret.

Spiseområde

Lys palett i rommet

Oppgaven er ikke lett, men ganske gjennomførbar, selv uten hjelp av profesjonelle designere. Det er viktig i begynnelsen å bestemme hvilke soner stua skal inneholde, hvilke farger som vil råde i interiøret og velge en stilistisk retning eller en blanding av flere trender innen ett design. Vi håper at vårt omfattende utvalg av inspirerende designprosjekter for en moderne stue vil hjelpe deg med å ta de riktige avgjørelsene for dine egne renoveringer og renoveringer..

Stue design

Lys og plass

Stue + spisestue og kjøkken

En av de vanligste konfigurasjonene er kombinasjonen av stue, kjøkken og spisestue i ett rom. For en reparasjon av en slik allianse av høy kvalitet må du bestemme om du vil at alle rommene skal flyte jevnt inn i hverandre eller være gjerdet med noe. Med denne enkle løsningen kan du begynne å planlegge interiøret. Rommet vil se harmonisk ut hvis finishen er ensartet over hele området..

Stue-spisestue-kjøkken

For eksempel virker dette stue-spisestue-kjøkkenet, innredet i en moderne, minimalistisk stil, enda mer romslig og lettere takket være de skarpe hvite veggene, taket og lyst tre som brukes til gulvet..

Alle gråtoner i designet

Denne romslige, men utrolig komfortable stuen, som har tatt kjøkken og spisestue under sin vinge, er laget i en moderne stil med aktiv integrering av elementer i moderne stil. Alle gråtoner ble brukt som grunnlag for fargepaletten i rommet..

Lyst interiør

I denne fargerike stuen med en ikke-triviell design, er kjøkkenets arbeidsområde atskilt med en skillevegg med glassinnlegg. Spisestuen kjennetegnes av et lysere fargevalg og et separat belysningssystem laget av hengende lamper av uvanlig design. I stueområdet, i tillegg til et interessant ensemble med salongbord, en skinnsofa i en varm naturlig nyanse, kan man merke en designer lysekrone av ikke-trivial design.

Eklektisk stue

Her er et annet eksempel på en stue med et utrolig romslig rom, stor takhøyde og et øvre nivå. Den eklektiske interiørdesignen trengte for å skille kjøkkenet og spisestuen fra den felles stuen ved hjelp av en hylleskjerm, som et TV -område ble integrert i. Interiøret er fascinerende med en overflod av elementer fra forskjellige stiler. Treelementer sameksisterer harmonisk med industriell innredning og retroinnredning.

Med en vindeltrapp

En interessant måte å markere et bestemt område i et romslig rom er å bruke tepper som begrensninger.

Lyse møbler

Og noen ganger har enkelte segmenter i et stort rom ingen begrensninger i det hele tatt, de er lokalisert ved første øyekast kaotisk og kan ikke skilles med farge. Men for beboerne er et slikt miljø det mest komfortable og ergonomiske på sin egen måte..

Snøhvit lagringssystem

Denne kjøkken-spisestue-stuen er ganske eklektisk. På bakgrunn av lyse overflater observerer vi elementer fra engelsk land, innredningsartikler som er karakteristiske for retrostil og minimalisme, og arbeidsområder og lagringssystemer er laget med klarhet og konsistens i urban stil. Som et resultat av denne uvanlige, litt surrealistiske kombinasjonen, har vi et komfortabelt og komfortabelt rom for hele familien..

Lys palett i dekorasjon

Landelementer

Stue + studie og bibliotek

I romslige stuer finner du ofte et arbeidsområde og til og med et minibibliotek. Som regel krever det ikke mye plass å organisere et sted for arbeid eller kreativitet, det er nok å sette et bord eller en kompakt konsoll med en bordlampe, en stol eller en lenestol – og oppgaven er fullført. For å designe et hjemmebibliotek må du bruke litt mer. Åpne eller lukkede bokhyller kan plasseres langs veggene eller tjene som en slags skjermer for sonering av plassen..

Bibliotek i stua

Denne stuen med et hjemmebibliotek i landlig stil inneholder også et arbeidsområde. Dekorasjonen av treveggene og taket med bevisste slitasje, bruk av grove, ikke polerte møbler i interiøret, skapte atmosfæren i et rustikt rom for leselystne.

Allsidig stue

Store bokhyller i denne romslige stuen ligger ved siden av kjøkkenet og spisestuen, så det er vanskelig å si hvorfor rommet ble satt opp i utgangspunktet – for matlaging, absorbering eller lesing av bøker fra et omfattende bibliotek i et mykt, romslig rom område. Det ser ut til at dette rommet i en moderne stil er allsidig og i stand til å organisere fritidsaktiviteter for et stort antall innbyggere og deres gjester..

Skjermstativ for bøker

Et koselig hjørne for lesing og kreativitet ligger komfortabelt bak en skjerm, hvorav en del er laget i form av åpne bokhyller.

Stue + arbeidsrom

Denne romslige stuen med et arbeidsrom er bokstavelig talt oversvømmet av sollys. Glasstaket, som slipper inn rikelig med naturlig lys inn i rommet, gjenspeiles også i interiøret i rommet – salongbordet og skillevegger på øverste nivå er laget av samme materiale.

Lys innredning

Lyse, rike farger av dekorartikler og polstring av polstrede møbler ser bra ut på bakgrunn av den snøhvite dekorasjonen av stuen med et lite bibliotek.

Romslig familierom

Åpne hyller

Interiør i en stor stue i et landsted

Utformingen av store familierom i forstadshusholdninger er preget av bruk av landlige elementer selv i et ultramoderne interiør. Nærheten til naturen bestemmer tilstedeværelsen av naturlige materialer – tre av forskjellige arter, stein av enhver mulig grad av behandling. Slike etterbehandlingsmaterialer og elementer av møbler og innredning produsert av dem bidrar til å skape en koselig atmosfære i et stort rom for hele familien..

Stue med peis

Tilstedeværelsen av en peis i en forstadsstue er en nesten obligatorisk egenskap som skaper assosiasjoner til en familieherd, varme og kos. Og vendt mot peisplassen med stein er et av de vanligste alternativene for å presentere dette fokuspunktet i stuen. I kampanjen med tre, som aktivt ble brukt til å arrangere et stort rom, var det mulig å skape et veldig behagelig og behagelig miljø, til tross for overflod av klare, veldig geometriske og til og med harde overflater i interiøret..

Fokus på taket

En annen stue for forstadsboligeierskap er dekorert med landlige elementer som er synlige for det blotte øye. Mørke treslag for takbjelkene har blitt et kontrasterende tillegg til den snøhvite veggdekorasjonen, noe som skaper en koselig, varm karakter av rommet. Selvfølgelig er det bare et rom med tilstrekkelig høyde og areal som tåler et slikt takdesign..

Lyst landrom

Lys, romslig, kongelig elegant stue i hvite pastellfarger kan dekorere ethvert landsted.

Tre skjæring

For denne rustikke stuen har tre blitt det dominerende etterbehandlingsmaterialet. Dype tretoner på de omfattende utskjæringene og kledningen av vegger, tak, dør- og vindusåpninger, ble grunnlaget for konseptet med hele utformingen av rommet..

Peis og transparente vegger

Peis, myke sofaer og lenestoler, glassvegger, bak hvilke grøntområder er synlige – hva annet kan være hyggeligere for forstaden?

Trebjelker

Den beskjedne introduksjonen av countryelementer i det moderne interiøret i stuen gjorde det ikke bare mulig å fortynne lyspaletten i rommet, men også å bringe særegenheten til den rustikke smaken.

I et landsted

Og denne stuen i et forstadshus er laget i en stil nær minimalisme. Faktisk, hva annet er nødvendig enn en sofa og en TV for å skape interiøret i et fellesrom, spesielt hvis det er så skjønnhet utenfor vinduet.

Landstema

Moderne i moderne stil stuer av imponerende størrelse

Designere liker å innlemme Art Nouveau -elementer i en moderne stue. Dette skyldes den utrolige presentasjonen og kontrasten til designet, som mange huseiere liker. Det svart -hvite interiøret, fortynnet med varme fargeflekker, tilstedeværelsen av speil- og glassoverflater, ofte fantasifulle dekorartikler, men med en praktisk bakgrunn – alt sammen ser imponerende og luksuriøst ut.

Moderne stil

Stue mykt område

Det lyse og kontrasterende interiøret i stuen, som har plass til et stort antall gjester, fascinerer med en dristig presentasjon av tradisjonelle møbler.

Lett ved

En jevn hvit interiørpalett er fortynnet med varme trefarger i tak og gulv, et uvanlig salongbord, i form av en stor trespiral, kompletterte atmosfæren i en moderne stue.

Kontrastdesign

Kontrastspillet er hovedkonseptet for interiøret i denne festlig innredede stuen, som inneholder alle elementene som er nødvendige for et behagelig opphold. Den kontrasterende utformingen av rommets overflater, kombinert med dyre møbler og skinnende dekorelementer, skaper en virkelig interessant og samtidig luksuriøs design av stuen / spisestuen.

Mørk grå tone

Moderne i stua

Mørke elementer

Kanskje bare et så romslig rom med høyt tak er i stand til å tåle tilstedeværelsen av en mørk, nesten svart farge. Selvfølgelig krevde en slik introduksjon av elementer i en mørk palett å fullføre overflatene i rommet i nesten snøhvite farger..

Lys rom

Mørke nyanser i interiøret

Kontrastmiljø

Stue på loftet

Uvanlig lysekrone

Peis i en moderne stue

Elementer av minimalisme for å arrangere en romslig stue

Ingen annen stil trekker mer mot romslige rom enn minimalisme. Derfor er det ikke overraskende at designere rundt om i verden foretrekker å integrere elementene i moderne stueinteriør med tilstrekkelig plass. Plass og friskhet, fri bevegelse og et minimum av innredning – disse grunnleggende prinsippene for minimalisme ble satt i begrepet å lage følgende bilder av stuer i en moderne stil.

Fokus på peisen

Minimalisme i stua

Rommet ser romslig og blottet for overdreven innredning, men samtidig har det alt du trenger for å skape en behagelig atmosfære for å slappe av, se på TV og til og med se på ilden i peisen.

Minimalistisk innredning

Skandinavisk minimalisme

Minimalisme med et skandinavisk preg, som er preget av bruk av snøhvite overflater på nesten alle overflater i rommet og bruk av lyse, mettede farger for polstring av polstrede møbler. Et lyst og romslig rom er i mellomtiden utstyrt med alt som er nødvendig for et behagelig tidsfordriv.

Minimalistisk interiør

Minimalisme i aksjon

Beskjeden, men samtidig ikke-triviell stueinnredning oppfyller alle kravene til moderne minimalisme.

Lys på hvitt

Stue-kjøkken i stil med minimalisme

Lyse dekorelementer mot bakgrunnen av lys dekorasjon i rommet, beskjedne møbler, klarhet og enkelhet i linjer – alt fungerer for å skape en atmosfære full av friskhet og renhet.

Lys og romslig stue

Det romslige, snøhvite rommet i stuen inneholder kjøkken og spisestue, laget med lakonisk enkelhet, men ergonomisk og funksjonelt innhold. Alle lagringssystemer er skjult i et innebygd lukket skapsystem. Det nesten fullstendige fraværet av dekorative elementer og tekstiler, skaper en følelse av romslighet, renslighet og friskhet i rommet.

Med tilgang til bakgården

Minimum innredning

For mange huseiere er det nok å sette inn en sofa, et salongbord og en TV – stuen er klar. Et enkelt, men samtidig komfortabelt rom i pastellfarger for mange innbyggere er et symbol på avslapning og hvile etter arbeidskraft..

Levende bilde

I denne minimalistiske stuen med en lys fargepalett er fokuset på det lyse kunstverket på veggen. Dette interessante designbevegelsen skyldes at fokuspunktet i form av en peis, tradisjonelt for mange stuer, faktisk ikke er slikt, men heller et kunstobjekt..

Hvit og treaktig

Lyse polstrede møbler