Rom

Veggdesignalternativer for bad

Hvis sjelen krever endring, ikke nekt deg selv nyhet. Ønsket om å bevege seg bort fra de vanlige mønstrene i boliginnredning og vende seg til alternative løsninger er alltid velkommen. En rekke moderne konkurransematerialer er på ingen måte dårligere i kvalitet og skjønnhet enn de vanlige flisene, og er klare til å dekorere veggene tilstrekkelig. Nedenfor er flere versjoner for kledning i en beskjeden omkrets. Det er opp til deg å tilpasse ideene selv eller foretrekke de testede ordningene. Uansett er renovering en god sjanse til å gjøre livet bedre. I mellomtiden er veggene, fri for designforstyrrelser, forbundet med et tomt lerret og inviterer deg til staffeliet..

På temaet vann og natur

Det er nok å lime småsteinene til overflaten, rengjøre det etter limet og lakkere det for å få et kreativt bad. Omhyggelig arbeid godtar ikke oppstyr og fart, men det fantastiske resultatet er verdt det. Prosessen blir mye enklere hvis du kjøper stein på et underlag. Sortert etter størrelse og festet til rutenettet, vil glatte konglomerater binde seg godt til veggen med fliselim, og vil også ligge flatt på et plan med farget gips, enten det er et rundt rom eller streng geometri av hjørner. Med et tynt lag stikker de aktivt utover, når de er innebygd i dybden av bindingskonstanten, ser veggen annerledes ut.

Å bruke fugemasse vil fikse effekten. Hvis noe ikke passer til fargenyansene, må du male veggen med en farge og fikse den med lakk. Shingle en søyle eller badepall som fungerer som et mini -drivhus. Sammensetningen vil bli fullført av store konglomerater, lagt på rad på en sokkelplass. SPA -prosedyren vil bli erstattet av en fin spredningsmatte i dusjen.

Skjellene vil fortsette temaet vann. Og selv om de ikke egner seg som gulv, ser de fantastiske ut i kombinasjon med en stein på veggen. Samtidig er de interessante som dekorasjon: i dekorasjonen av speilrammen, vaser, lange kranser på lysekronen. De originale lampene fra et stort skall har ingen analoger i form og tekstur, i tillegg til hundrevis av andre interiørdimoer med deres deltakelse..

Organisk kombinasjon Enfarget småstein Småsteinvegg

Wow! Levende vegger

Det er slett ikke nødvendig å reparere veggen hvis innsatsen er på planter. Grønt rom registrering adresse «leietakere» uviktig – floristiske komposisjoner er klare til å bli registrert i alle territorier og stiler. Stedet nær veggen, nødvendig for å fikse den vertikale espalier, er utgangspunktet for å organisere en miniatyr batanisk hage. Vertikal hagearbeid er ikke forskjellig fra prinsippet om omsorg for blomster i potter, og å ta vare på dem reduseres bare for å fylle reservoaret med vann. Funksjonen med autowatering i systemet er opprinnelig innlemmet, og væsken når røttene gjennom tilkoblingskanalene.

Den grønne vertikalen overrasker med sin skjønnhet og pris. For eksempel den franske konstruksjonen «FlorWall» angitt i gjennomsnitt $ 1000 per kvm. m. Men det er verdt å se klatring av eføy, ampelholdige begonier, asparges, flotte blader av klorofytum, en hage med blomstrende callaliljer, anthuriums og en lang liste med flora, ettersom prisspørsmålet henvises til bakgrunnen. Og når tiden kommer for blomstring av Kalanchoe og zygocactus, vil du bo på badet.

Grønn vegg Kreative vegger

Vegger i fargede firkanter

Hvordan liker du muligheten til å tenke på et mosaikkpanel eller vegger? Fargede puslespill er ikke begrenset til fordelene med keramiske fliser og representeres av heterogene teksturer. Derfor har samlingene hans en av de ledende posisjonene innen dekorasjon. Dette er produkter som kopierer huden og gjennomsiktigheten av perle, farget plast, tre. Det er ikke vanskelig å forstå relevansen til et kunstpanel hvis du ser det klart minst en gang. I klassikerne er det dominerende bak malerier med gamle helter, portretter, landskap, stilleben, tematiske emner.

Sammen med fantasiskjermsparere og designfantasi, er mosaikkoppgaver i stand til å forvandle rommet. Fragmenterte innsatser ser spektakulære ut, naturlig i harmoni med heterogene strukturer. Strenge trekanter imponerer ikke med lysstyrke, men i konseptet med øko-stil og støtte av naturlig «tilbehør» i enhet med ideen. Malte tørkede blomster mot bakgrunnen av en lakonisk vegg fortynner den brune dysterheten pent.

Monokrom finish Mosaikkvegg Brun-beige harmoni Mosaikk finish

Toning injeksjon

Tror du at tapet er forrige århundre og vil ignorere slik innredning? Faktisk er mulighetene deres uuttømmelige, og samling av gobeliner fylles med nye versjoner hver sesong. Imidlertid trenger de ikke nødvendigvis å bestå av en delikat tekstur. Nylige prestasjoner overrasker positivt med dristige beslutninger.

Energi og farger er de viktigste stimulerende faktorene. Fargede vegger i baderomsdesignen om morgenen vil sette deg på en kraftig morgen, og om kvelden vil de gjenopplive følelser og som et resultat av humør. Blant dagens trender er fokus på segmentkombinasjon. I mulighetenes linse – kontrasterende kombinasjonsopplegg. De flerfargede firkantene skaper effekten du tidligere hadde oppnådd med pensel og maling. Store fargerike mønstre gir en lignende følelse av volum. Det er nok å lime den ene veggen for å sette tonen for den generelle sammensetningen, og hvis det også er teksturer laget av naturlige fibre – siv, bambus eller alger, er kommentarer unødvendige..

Vårstemning på badet

Vekslingen av fargede striper rundt omkretsen kan ikke kalles en banal dekor. En interessant idé er så attraktiv at mange produsenter tilbyr ferdige alternativer fra forskjellige ruller. Tekstiltyper er etterspurt for å opprettholde klassisk interiør. Symbiosen av boiserie -veggpaneler med plantemotiver på tapetet ser praktisk og søt ut.

Vellykket kombinasjon Blomstervegg I en farge

Murstein + stein = dekor

Om relevansen av monolitisk mur i det indre av badet er ikke verdt lenge å krangle – en murvegg mellom de pussede veggene har blitt en aksent i mange retninger. Så for å vise frem en design i loftstil som krever grove overflater, er det uerstattelig. Og for å få veggen til å se estetisk tiltalende ut, er den ru overflaten lakkert. Det er tillatt å bruke en farget vannemulsjon eller bare male veggen i hvit eller grafittfarge.

Hvis du følger klassikerne, er dette en anledning til å sørge for hvordan mursteinen ser naturlig ut på bakgrunn av kraner og miksere av messing. Uten at det berører ideen, er det tillatt å bytte kraner med kobber og bekrefte ideen med beslag. I dag er dette metallet til fordel, og fra rørleggerdetaljer har det allerede gått til produksjon av badekar og vasker. Beundrere av det skandinaviske konseptet bør rotere gjennom skapene og hente frem rødbrune antikviteter for å fange moteutviklingen og legge til et varmt preg på den hvite stillheten i interiøret. Ikke overdriv, ellers vil badet se ut som en steampunk.

Speil i murstein Harmoni mellom murstein og marmor

Murstein passer godt med mosaikkpaneler, paneler, tre og vil tåle enhver eksperimentering. Tilbehør vil bidra til å livne opp rommet og gi uttrykk. Fargemettede detaljer og luksuriøse marmoroverflater, tremøbler fasader vil distrahere oppmerksomheten fra teksturen på veggen, og samtidig vil badet få et beboelig utseende. For eklektisisme vil en slik beslutning også være normen hvis den blir utført mer vågalt. Malte trebjelker, skinnende friser, komposisjon på gulvet, farget utstyr vil gi den manglende opplevelsen.

I preferanse for middelhavsstilen, som bare godtar naturlige grunnmurer og naturlige farger, oppfattes slike vegger og takbjelker varmt i solidaritet med miljøvennlige fasader. Brick er også i harmoni med minimalisme. Malet i svart, blir vertikalen aksent og integrert i designet. Dette designet får en ultramoderne lyd.

Kaldt rom Stilig design Murverk

Ved synet av en stein oppstår ideen om å fullføre hele omkretsen umiddelbart. Det er nok naturlige arter og kunstige analoger til å velge dem i henhold til budsjett og ønske. Dekorative teksturer i forbindelse med glass og tre, og vil gjøre designet rikere. Ved å bruke konglomerater av forskjellige størrelser, som kalkstein, er det lett å kjenne den gammeldags nastalgi. Et helt annet inntrykk er produsert av marmorfinishen. Hun er identifisert med luksus og status..

Moderne versjon av designet I steinens dominans Steinmosaikk

I gjenskinn av speil og lys

Ønsker ikke «endring» standarder, men samtidig ønsker du kreativitet? Ikke alle har en luksusleilighet, og det vil komme godt med foring av veggen eller taket med reflekterende produkter. Verdien av speilede firkanter kommer ned til en utmerket mulighet til å påvirke plassen, legge til lys og diversifisere designet. Og ikke bli forvirret av hennes villedende skjørhet, tk. dens styrke bestemmes av standarder og er i den sammenlignende serien ikke dårligere enn keramikk.

I tillegg til den angitte modellen, er fasede fliser anerkjent som en populær versjon. I motsetning til den klassiske serien, er den forskjellig i produksjonsteknologi. En fasning fjernes fra den ene kanten, og på grunn av mottakelsen virker speiloverflaten vektløs. Fliser er ikke imot konsolidering med andre typer overflater, og i noen av deres dekorative trekk ser det uvanlig ut. Den eneste ulempen er kompleksiteten i styling, som bare en mester kan gjøre..

En så annen geometri

Takbekledning vil få rommet til å se høyere ut. Glatt reflekterende stoff sammen med segmenterte innlegg justerer like effektivt veggenes lengde. Det samme resultatet kan oppnås ved flislegging av lave paneler. I små rom kan du trygt dekorere alle veggene med den. På samme tid slår speilfirkanter rot i nærheten av andre farger og teksturer av samme størrelse. Fin kombinasjon med keramiske fliser i perle, svarte eller perlemor toner vil overraske deg positivt i det intense lyset. Punktlys er velkommen.

Glassblokker tilhører også glassserien, og selv om de allerede er et halvt århundre gamle, har de blitt etterspurt innen boligdekorasjon for ikke så lenge siden. I samklang med den andre vinden har de endret seg, og i dag presenteres de i forskjellige varianter. Utvalget har utvidet seg med heterogene overflater, former og fargemanipulasjoner. Tilstedeværelsen av en vektløs vegg eller skillevegg for å skille dusj og toalett påvirker omfanget av oppfatning og estetikk i rommet.

Gjennomsiktig vegg Glasspartisjon

En titt på moderne materialer

Det riktige valget i den operative kledningen på badet uten smuss og støv – paneler. Plastversjonene er dårligere enn de av tre, men de ser fine ut i komplekse avlesninger: i kombinasjon med andre materialer eller i deres design med fotoutskrift. Det er verdt å nevne det dekorerte hardboardet med eukalyptusbunn, dekket med en gjennomsiktig laminert film. De har samme form som keramiske fliser..

Foret vegg

Trestrukturer, som boiserie, ser prestisjetunge og dyre ut. I dag produseres paneler ikke bare av massivt tre, men også finert MDF, noe som har en positiv effekt på prisen. Hvis stilen ikke krever det, er boiseriet ikke malt. I en klassisk design oppmuntres deres tilstedeværelse..

Trepanel

Keromokranite skiller seg i kompleksiteten til teknologien fra fliser, og på grunn av sin tette struktur anses den som mer holdbar og av høy kvalitet. Takket være vellykkede forsøk på å avvike fra standardene, slår alle tillatte etterligninger perfekt rot på overflaten, og tilsynelatende kopierer de originale teksturene nøyaktig.

Präget overflate

Forvandle rommet for en eller to! Alt er så enkelt og vakkert at på vei til det verbale uttrykket for følelser, er forbindelsestråden i historien tapt. Teknologien er attraktiv på grunn av muligheten til å bruke en blekkskriver for å bruke bilder etter digital behandling for å dekorere veggene . På et solid lerret er det tillatt å plassere fargerike plakater eller en volumetrisk byskisse.

Vakker tomt

Aksentvegg

For et bad er ideen om fotografier irrelevant, men bildene du liker har rett til å bli sentrum for oppmerksomheten til en vertikal installasjon. Påfør designet på alle overflatene for en elegant innredning. En vegg er nok til å støtte ideen. Det vil ikke irritere øynene og begeistre følelser..

Det er mange alternativer for veggdekorasjon, og du må bare velge. Gjør det og gjør badet ditt spesielt.

Kombiner med grønt Fasader av tremøbler Stein. tre. glass

På en lys bakgrunn av veggene