Technews & Gadgets

Apple представя новия си iOS 13

Както бе обявено, Apple се възползва от WWDC 2019 по-рано тази седмица, за да представи първи поглед към изцяло новата си операционна система iOS 13, описана от водещия дизайнер като „следващата голяма версия на iOS“. С подобрена производителност по отношение на отзивчивостта, това ново поколение софтуер на Apple отбелязва пристигането на дългоочакван нощен режим, придружен от най -значителния естетически ремонт от внедряването на iOS 7

Apple представи новата си операционна система iOS 13

изображение на новия Apple iOS 13, представен на wwdc 2019 с тъмен нощен режим за iPhone 6 и iPad

Съвместима със старите устройства, пуснати от iPhone SE и iPad mini 4, както и с новия iPod Touch 7, тази нова версия на операционната система на марката Cupertino разчита на по -добра производителност, отбелязана между другото с ускорение, оценено на 30% на процеса на отключване на Face ID. Изглежда, че са повишени и сигурността и поверителността, включително нова опция за предоставяне на приложения еднократно разрешение за достъп до данни за местоположението. Също така ще бъде възможно да се създадат множество имейл адреси, посветени на всяко от приложенията, за да се ограничи разпространението на неговия имейл адрес, като по този начин се ограничи рискът от спам.

iOS 13 най -накрая доставя дългоочаквания тъмен режим / нощен режим

Тъмният тъмен нощен режим, включен в новия Apple iOS 13 за iPhone и iPad, представен на лекцията през юни 2019 г.

Apple също се възползва от новия си iOS 13, за да предложи преработка на своя софтуер за картографиране на Карти, с по -пълни карти и нов режим за визуализация „Огледай“, подобен на Google Street View. Нов инструмент за редактиране на снимки и сега също е част от новите функции, заедно с подобрен интерфейс на приложението за снимки, с нови интелигентни опции.

Apple интегрира новия инструмент Look Around в своето приложение Maps

Apple iOS 13 за iPhone и iPad включва нов инструмент Look Around, подобен на Google Street Views в приложението Карти

Новото приложение за iOS 13 на Apple Maps се възползва от нови, по-подробни карти

iOS 13 има подобрена версия на приложението Apple Maps с по -пълни карти и режим на оглед

Обърнете внимание, че Apple най -накрая приема функция за бързо преместване „Quick Path“ на клавиатурата си, което ви позволява да пишете, като плъзгате пръсти по клавиатурата, като това, което вече се намира в моделите Gboard или SwiftKey. И накрая, приложенията „Намери моите приятели“ и „Намери моя iPhone“ се обединяват в едно „Намери моя“, което прави възможно намирането както на изгубени устройства, дори офлайн, така и на техните контакти..

Новият iOS на Apple включва много подобрения, като тези, свързани с приложението Photo

Apple подобри приложението и инструментите си за снимки със своята iOS 13 системна актуализация за iPhone и iPad