Technews & Gadgets

Блогърката Amie DD имаше чип на Tesla имплантиран в предмишницата

Тъй като Tesla доставя своите модели електрически превозни средства без физически ключ, заменен от приложение за смартфон чрез Bluetooth, ключодържател или обикновена карта, блогър на име Amie DD току -що добави нов начин за заключване и отключване на нейния Model 3 чрез имплантиране на RFID чипа, предоставен от производителя, директно в предмишницата му.

Блогърката и собственичката на Tesla Ами ДД има чип Модел 3 имплантиран в предмишницата си

блогърката и инженерка Amie DD имплантира чип на Tesla в предмишницата си

Този шофьор на Tesla Model 3, инженер и последовател на био-хакерство, който се описва като „креативен“, не е в първия си опит, тъй като вече е имала инсталиран първи чип, посветен на домашната автоматизация., А неговият интернет браузър в другата му ръка . Неспособна да хакне първия RFID чип, за да го направи съвместим с нейната Tesla, тя просто реши да повтори процеса, като имплантира този, предоставен от компанията на Elon Musk. След разтваряне на картата в ацетон, за да се извлече чипът, който след това се покрива с биополимер, проводникът, който не е студен в очите, е имплантиран под кожата чрез студио за модификация на тялото и професионалист с името Pineapple.

Почитателка на био-хакерството, Amie DD сега има два чипа в предмишниците

Запалена по био хакването, Amie DD имплантира чипа на своя Tesla Model 3 в предмишницата си

Докато тя описва процеса в два видеоклипа в Youtube, в които можем да видим имплантирането на въпросния чип (слабите сърца се въздържат), крайният резултат не се показва. Присъединена към сайта The Verge, Amie DD все още уверява в своя акаунт в Twitter, че операцията работи добре, въпреки подутата ръка, която за момента намалява полето на действие на чипа.

Блогърът и инженерът документираха целия процес на намеса във видео

Въпреки подутата ръка след имплантацията, идеята на Amie DD изглежда работи добре

Извършен от професионалист, имплантът на чипа на Tesla е вторият, претърпян от Amie DD

Операцията се проведе в професионално студио за модификация на тялото в Кливланд

Amie DD е страстен инженер по електроника

Amie DD разтопи картата, след което инсталира чипа на Tesla в предмишницата си