Technews & Gadgets

Чисто новият проект на Uber – автономни електрически велосипеди и скутери

Вече няколко години всички говорят за това революционно изобретение, че автономните автомобили са и как биха променили ежедневието ни. Независимо от това, други превозни средства се присъединяват към същия път за овластяване като обещанието за роботизирано бъдеще, където превозните средства ще бъдат тези, които ни карат, а не обратното. И сега Uber също го прави! Новината идва при нас от Крис Андерсън – ръководител на компания за роботика, която представи чисто новия проект на технологичния гигант.

Новото поколение интелигентни мотори, родени под марката Jump в Uber – проект в процес на изпълнение

услугата скок в рамките на uber, представен преди няколко месеца, uber велосипед със сменяеми батерии и капацитет за самодиагностика

Не е изненадващо, че преди два месеца Uber си предложи Jump – услуга за електрически велосипеди на самообслужване. И въпросът изглежда наистина сериозен, тъй като компанията набира за проекта в новото си подразделение за микромобилна роботика. Последният отговаря за разработването на новия модел интелигентни велосипеди и скутери. Изобретението ще продължи технологичния напредък, въведен миналия месец, включително сменяеми батерии и възможности за самодиагностика. Обявяват се новите подобрения, още по -амбициозни. Отидете сами до пунктовете за зареждане и дори отидете, по също толкова автономен начин, до места за срещи с клиенти.

Зелени транспортни средства, достъпни за всички – идеята зад проекта Uber !

uber мотор в червено и черно на тротоар, автономен велосипед за самообслужване, разработен от uber с напредък в роботиката

Скутерът на бъдещето, разработен от Uber

uber скутер в червено и черно, за да обикаляте града, нова идея uber автономна тротинетка на самообслужване

Велосипедите и скутерите винаги са били предпочитано транспортно средство благодарение на своята компактност и минимални екологични разходи. Същите обаче винаги са имали един основен недостатък, че често се оказват изоставени насред тротоара или на други неподходящи места. Резултатът – претъпкан и следователно не толкова приятен градски пейзаж и по -малко лесен пешеходен трафик. Проблем, който новото изобретение трябва да отстрани с автономното движение, което обещава да освободи тротоарите от този тип превозни средства..

Остават обаче да се разрешат няколко технологични и законодателни аспекта и изпълнението на изобретението несъмнено ще отнеме известно време! Денят, в който мотоциклетът се качи на тези две колела, няма да спре да очарова техническите умове..

Uber и новите му велосипеди за самообслужване, които да използват, за да се придвижват лесно и да се борят с градското замърсяване !

как да обикаляте града с по-малко замърсяващи транспортни средства, мотоциклета за самообслужване и самообслужване, който ще използва напредъка в роботиката