Technews & Gadgets

Dark Messenger – Тествайте в черен режим в някои страни

Обявен преди няколко месеца от Facebook, черният режим на Messenger продължава да се желае, като току -що се появи на устройствата на някои потребители, но само като тест. Сред тях специалистът по социалните мрежи Джейн Манчун Уонг беше една от първите, които активираха тази функция, позволявайки й да съобщи известна информация по темата, вместо калифорнийската фирма..

Facebook Messenger скоро в черна версия, благодарение на Dark Messenger

снимка на общия вид на чата за тъмни съобщения, наличен в тестова версия в някои страни

Според Wong, Facebook наскоро започна да тества Dark Mode публично, но само в „определени страни“. Въпреки това, поради липсата на официална информация за тази нова функция, списъкът на тези държави в момента е неизвестен. Едно нещо е сигурно, Франция не е едно от тях.

Освен всичко друго, според щастливите потребители, избрани да тестват този нов Dark Mode, това е бета версия, според съобщението, което се появява при активирането му: „Ние сме в процес на„ направете последните щрихи към Dark Mode, следователно няма да се появява навсякъде в Messenger ”.

Джейн Манчун Уонг успя да тества Dark Messenger и да сподели информация

екранна снимка на акаунта на jane manchun wong в Twitter след тестване на новата черна черна функция за тъмен пратеник на facebook

Както подсказва името му, режимът Dark или Black просто ви позволява да промените цвета на фона, като го направите бял до черен, всички украсени със сиво за кутиите. Проектиран да подобри комфорта при използване в тъмна среда, той в крайна сметка е само нощен режим, колкото и забележителен и по -приятен за очите.

Обявено като неизбежно от Facebook на конференцията за разработчици на F8 през май миналата година, времето за изчакване за този тъмен режим продължава да расте, което обаче започва да смущава потребителите. Стартирането на тази тестова фаза все още показва, че процесът на стартиране изглежда е на прав път..

Предстои колаж от различните екрани на черния режим на Messenger

колаж от различните екрани и функции на dark messenger от jane manchun wong, в тестова версия в някои страни

Изглежда също така, че Dark Mode идва като част от по -голям ремонт на Facebook Messenger. Социалната мрежа изглежда решена да опрости приложението си, което стана твърде тежко и все по -малко ергономично. Това се доказва от популярността на Messenger Lite, лека версия на Messenger, чийто брой потребители се е увеличил драстично. Понастоящем достъпна само за Android, Lite дори скоро може да детронира своята майка версия.

Черният режим ще придружава генерален ремонт на Messenger

визуализация на появата на бъдещата актуализация на dark messenger с по -проста и минималистична ергономия с три бутона в долната част

В предстоящата версия началният екран на Messenger ще бъде по -опростен, като разговорите и приятелите ще заемат гордо място. Три бутона за навигация са разположени в долната част на екрана, заедно с лента за търсене в горната част, до камерата и клавишите за видео разговори.