Technews & Gadgets

Ford избира Детройт за нови тестове на Fusion Hybrid

След като вече стартира няколко серии от тестове за своя автономен автомобилен проект Fusion Hybrid в различни американски градове като Питсбърг, Маями или Вашингтон, сега производителят Ford атакува улиците на историческата столица на автомобилната индустрия, Детройт. „Всеки град представлява уникална възможност да направим нашата автономна система по-умна поради излагането на различен дизайн на пътната инфраструктура, поведението при шофиране и дори позиционирането на светофари“, каза Питър Рандер, директор на „Argo AI, младото стартиращо предприятие, което Ford предложи да извърши разработването на своите автономни превозни средства. „Информацията, която събираме чрез тестове, проведени в пет много различни метрополии, ни позволява да постигнем реален напредък“, добави той..

Ford и Argo AI избират Детройт за нов кръг от тестове на Fusion Hybrid

Ford и Argo Ai стартират нови тестове на своя автономен автомобил Fusion Hybrid в град Детройт

Шефът на младата компания, стартирала през 2016 г., така подчертава напредъка, постигнат на това трето поколение Fusion Hybrid превозно средство, включително поредица от сензори със значително подобрена производителност благодарение на набор от камери с висока разделителна способност, както и нова архитектура. Обработка на данни позволяваща по -висока ефективност по отношение на звука и термометрията. Изглежда, че безопасността също напредва с разработването на нови елементи за наблюдение на спирачките и кормилното управление, за да се подобри управлението на превозното средство в случай на електронна повреда, както беше при предишен тест, проведен в Питсбърг миналата година, с участието на автомобила в пътнотранспортно произшествие, при което двама са ранени.

Кърктаун, квартал в Детройт, скоро ще види Fusion Hybrid на Ford и Argo Ai по улиците си

Детройт и Корктаун ще бъдат домакини на ново тестово шофиране на трето поколение Fusion Hybrid автономен автомобил от Ford и Argo Ai

Изборът на Mortor City за тази нова серия тестове на Fusion Hybrid изглежда е бил мотивиран от разнообразието на пътната инфраструктура, предлагана от столицата на Мичиган. „Детройт има почти всеки тип път, който можете да си представите“, коментира Питър Рандер, напредвайки през немаркирани широки платна и по -тесните улици на жилищни квартали. Corktown, районът в Детройт, избран за започване на тестовете, е една от сегашните люлки на изследванията на автономни превозни средства, за пореден път уверява изпълнителния директор на Argo AI, като по този начин предоставя на производителя източник на знания, който може да улесни работата на Ford.

„Детройт има почти всеки тип път, който можете да си представите.“ Питър Рандер, Арго Ай

Детройт е шестият град, избран от Ford и Argo за тестовете на третото поколение Fusion Hybrid

Третото поколение Fusion Hybrid априорно е по -сигурно от предишните

Ford и компанията Argo Ai избраха Детройт заради разнообразието на пътната си инфраструктура, за да тестват успешно своя автономен автомобил Fusion Hybrid