Technews & Gadgets

GoPro Hero 8 Black: новият бенчмарк от висок клас

Калифорнийската марка бордови фотоапарати, любима на любителите на екстремните спортове, току-що представи най-новото си бижу от висок клас, GoPro Hero 8 Black. На цена от 429,99 евро, той разполага с нов софтуер за редактиране Quik, преработен и рационализиран интерфейс и 4K дефиниция при 60 кадъра в секунда. Силна страна на този GoPro Hero 8 Black при 126 грама, дори подобрена цифрова стабилизация на изображението HyperSmooth 2.0, която му позволява да сее конкуренцията, която вече изостава, благодарение на по -доброто взаимодействие с чипа GP1.

Камерата GoPro Hero 8 Black пристигна

Новата камера GoPro Hero 8 Black е новият върх на линията в екшън камерите

Оборудван с нова батерия, GoPro Hero 8 Black разполага преди всичко с подобрена версия на HyperSmooth, цифровия стабилизатор на изображението, представен по -рано на Hero 7 Black. Забележителна характеристика, която направи силата на тази, сега се адаптира към всеки тип разделителна способност, позволява линейно качество на изображението, гарантирано във всички размери и формати на изображения. Всички допълнени от режим Boost за най -забързаните режими на снимане. Що се отнася до снимките, режимът на Burst на живо умножава снимките до 90 изображения на кадър, за да предложи по -широк избор и да получи перфектната снимка в 12 мегапиксела.

GoPro Hero 8 Black, върхът на гамата на калифорнийската марка

GoPro Hero 8 Black побеждава конкуренцията с 4K и стабилизатор Hypersmooth 2.0

Изисквания от висок клас, GoPro Hero 8 Black вгражда най-доброто по отношение на разделителна способност и спецификации, със своите видеоклипове в 4K при 60 кадъра в секунда или 1080p при 240 кадъра в секунда, което позволява реализирането на бавни последователности или ускорено до 30x благодарение на Режим Time Wrap. Имайте предвид, че последно родено от GoPro позволява стрийминг на живо в 1080p вместо 720p, какъвто беше случаят с Hero 7 Black.

HyperSmooth 2.0, Time Wrap и 4K за този GoPro Hero 8 Black

GoPro Hero 8 Black се предлага за предварителна поръчка от 1 октомври на цена от 429,99 евро

Предлага се днес за предварителна поръчка на уебсайта на производителя за доставка до 15 октомври, пускането на Hero 8 Black и неговите Light Mod, Media Mod и Display Mod аксесоари е придружено от това на устойчивия GoPro Max и неговите 360 ° на 529,99 евро , както и по -ниска цена за Hero 7 Black, който сега се продава за € 349.99.

Предлага се за предварителна поръчка на уебсайта на GoPro от 1 октомври

Hero 8 Black GoPro идва с нови аксесоари като Light Mod, Media Mod и Display Mod