Technews & Gadgets

Ikea и Sonos представят новата си линия говорители Symfonisk

Ikea и американският производител Sonos току -що представиха дует за декоративни високоговорители, резултат от години съвместна работа. Обявени за следващото лято, тези два нови високоговорителя имат особеността да приемат външния вид и полезността на лампа за единия и рафт за другия. В отговор на името на Symfonisk, този първи от гамата продукти има wifi връзка, което го прави съвместим със системата за приложения Sonos. Те могат да се комбинират, цената им ще бъде 179 € за лампата и 99,95 € за версията на рафта.

Ikea и Sonos съвместно разработиха Symfonisk, гама от декоративни високоговорители

Ikea и производителят на аудио системи Sonos съвместно разработиха линията високоговорители Symfonisk

Без крушки по време на покупката, този нов тръбен високоговорител от американско-шведското сътрудничество трябва да има звукови характеристики, подобни на модела Sonos One, с изключение на това, че производителят не обещава екстравагантност на това ниво, по-специално поради по-ниска мощност бас от този поради намаления размер на високоговорителя. Патрик Спенс, главен изпълнителен директор на Sonos, подчерта, че освен че може да се контролира, наред с други, от Spotify, най -новото попълнение в неговата компания трябва да се контролира от приложението Ikea, посветено на домашната автоматизация, позволяващо както управление на музикални контроли, така и овладяване на различните интелигентни продукти на шведската група, като нейните щори и други осветителни системи. Въпреки звуковото изобразяване, което го класифицира повече като спомагателна аудио система, тази гама Symfonisk също ще бъде оборудвана с функцията TruePlay, разработена от Sonos, което позволява адаптирането на звука според местоположението на високоговорителя.

Новият рафт за високоговорители от гамата Symfonisk

Линията високоговорители Symfonisk от Sonos и Ikea се предлага в два модела високоговорители, лампа и рафт

Вижте тази публикация в Instagram

Кажете HEJ на най -новия член на семейството SYMFONISK, нашата най -силна настолна лампа. Вижте високоговорителя за настолна лампа SYMFONISK WiFi в изложението FEEL HOME тази седмица и най -важното го слушайте. #IKEA днес #IKEA #IKEAfeelhome #SYMFONISK #MilanDesignWeek

Публикация, споделена от IKEA Днес (@ikeatoday) на 8 април 2019 г. в 8:00 ч. PDT

С иновативен характер и поддръжка на AirPlay 2, въпреки липсата на микрофон, който да ги направи съвместими със Siri, тези високоговорители Ikea-Sonos са едновременно предназначени да бъдат интегрирани в екосистемата на Sonos, свързани в стерео или в по-сложен звук система като 5.1. В резултат на тясното сътрудничество между техническото ноу-хау на Sonos и логистичната сила, съчетано с иновациите и естетиката на Ikea, двата говорителя Symfonisk се различават от традиционните продукти на американската марка с факта, че са оборудвани с физически контрол бутони, за разлика от сензорния формат на техните старейшини. Следователно цялото изглежда като допълващ продукт към гамата Sonos, което също позволява на компанията да достигне до нови клиенти в голям мащаб благодарение на мрежата на Ikea..

Гамата Symfonisk съчетава технологията, разработена от Sonos, с дизайна и мрежата, предлагани от Ikea

Версията на лампата от гамата Symfonisk включва високоговорител и може да се управлява от приложенията Ikea и Sonos, посветени на роботиката

Оборудван с ограничен размер на високоговорителите, говорителят Symfonisk ще намери своето място като нощна лампа

новият високоговорител за лампа symfonisk, разработен от Ikea и Sonos, ще се продава от следващия август