Technews & Gadgets

Mac Pro на Apple ще пристигне през декември

След като бе представен през юни миналата година, новият настолен компютър Mac Pro на Apple, очакван от предимно професионални клиенти предвид обхвата и продажната му цена, ще бъде наличен през следващия декември. Първоначално обявен за тази есен, този, който вече е наречен ренде за сирене поради дизайна на централния си блок, най -накрая ще пристигне малко преди Коледа; Тъй като края на есента беше 21 декември, компанията от Купертино всъщност можеше да спази обещанието си.

Apple планира пристигането на новия си Mac Pro за месец декември

Apple обявява, че Mac Pro 2019 най -накрая ще бъде пуснат през декември

След като са получили разрешението си за търговия от американската FCC и вече са били раздадени на няколко лично подбрани влиятелни лица, скоро трябва да се извърши предварителна поръчка на Mac Pro и неговия Pro Display XDR екран, за да съпътства пристигането на дългоочакваните нови MacBook Pro 16 ″ днес.

Apple обаче може скоро да пусне предварителни поръчки за своя Mac Pro и Pro Display XDR дисплей.

Apple обявява пристигането на новия си Mac Pro на цена от 6000 долара и своя XDR дисплей за месец декември

Ако Apple не даде подробности относно точната дата на пускане на пазара на своя Mac Pro, марката Apple се стреми да изясни техническите характеристики на устройството. Всъщност, докато презентацията на месец декември предвещаваше тройно управление на 8K потоци, говорител на компанията сега твърди, че този нов компютър трябва да може да обработва двойно повече, или шест едновременни потока..

Apple Mac Pro, компютърът от висок клас, очакван от професионалистите

Новият Mac Pro на Apple за 2019 г. ще стартира през декември

@ techcrunch.com

Насочен към взискателна клиентела и специфични нужди, Mac Pro запазва статута си на машина от висок клас или дори на престиж, като публикува скромната сума от $ 5,999 за своята кула и $ 4999 за екрана Pro Display XDR, който я придружава. Комплект рулетки също ще се предлага като опция на все още неизвестна цена..

Mac Pro от $ 5,999 и екранът с дисплей XDR от $ 4,999 Pro

Apple ще пусне през декември нов дисплей за Mac $ Pro и $ 4999 Pro за дисплей XDR

Открийте всички новини от Apple и високотехнологичните в нашата категория Technews и в нашата официален акаунт в Twitter.