Technews & Gadgets

Microsoft иска да детронира AirPods със своите бъдещи Surface Buds

След пускането на слушалките Surface миналата година Microsoft изглежда готова да навлезе в света на безжичните слушалки, с така наречените Surface Buds. Това стартиране, известно вътрешно като Project “Morisson” след певеца Джим Морисън, ще бъде част от стратегията на компанията на Бил Гейтс да обогати своята продуктова линия Surface audio с нови елементи..

Microsoft ще влезе в сегмента на безжичните слушалки с повърхностни пъпки

Снимка на витрина на Microsoft за статия за развитието на безжичните слушалки Surface Buds

Така Microsoft ще излезе на пазара на безжични слушалки, сега зает от много от своите преки или косвени конкуренти. Със Samsung и новите му Galaxy Buds, Powerbeats Pro и проект на гиганта Amazon, вграждащ своя помощник Alexa, Microsoft възнамерява да вземе своя дял от баницата и да се изправи срещу основния си конкурент Apple, от който сега популярните AirPods, лидери в сектора , ще бъде оборудван с версия 2.0.

Бъдещите повърхностни пъпки, директни конкуренти на AirPods 2.0

Microsoft възнамерява да се справи с лидерството на Apple AirPods с пускането на безжичните слушалки Surface Buds

Очаква се новите му слушалки, условно наречени Surface Buds от специализирани медии, да включват технология за премахване на шума Cortana, както и подобрена свързаност за по -бързо и по -добро аудио и видео взаимодействие с мобилни устройства. Интеграцията на Cortana може да бъде първата в света на безжичните слушалки, тази технология в момента отсъства от настоящото предлагане по технически и естетически причини. При среден живот на батерията от 5 часа, малкият размер на този вид продукт затруднява използването на по -мощни батерии, които са необходими за използването на технологии за намаляване на шума. Ако Microsoft успее да предложи подобна услуга благодарение на напредъка на Qualcomm по темата, нейните бъдещи Surface Buds могат по този начин да дадат начало на конкуренцията, в зависимост от ценовата листа..

След слушалките Surface Microsoft поема безжични слушалки

След слушалките Surface, Microsoft продължава по аудио пътя с разработването на безжичните слушалки Surface Buds, бъдещи конкуренти на AirPods 2

Въпреки че подробностите относно ценообразуването и датата на пускане на Surface Buds все още са неизвестни, Apple може да види пристигането на първия конкурент в света на безжичните слушалки от висок клас..

Докато Surface Buds все още са в етап на спекулации, може да се обмисли издание в края на 2019 г.

MIcrosoft ще разгледа Surface Buds, бъдещи конкуренти на Apple AirPods 2