Technews & Gadgets

Nintendo добавя 20 Super NES игри към своята платформа Switch Online

Една година след стартирането на платена свързана услуга Switch Online, който позволява на абонатите си да се наслаждават на игри от NES, Nintendo се възползва от срещата си на живо Nintendo Direct в сряда, за да обяви, че 20 емблематични заглавия на Super Nintendo ще бъдат добавени към услугата, без допълнителни разходи..

Nintendo подобрява своята услуга Switch Online с двадесет игри от Super NES

Nintendo току -що обяви пристигането на 20 игри на Super Nes в каталога на услугите Switch Online

По този начин потребителите, които са се абонирали за услугата Nintendo, ще намерят класиките Super Mario Kart, Super Mario World или дори The Legend of Zelda от този петък, 6 юни. По този начин мултиплейър режимът ще позволи някои игри да се играят онлайн с няколко души, докато услугата настройва функция за пренавиване, което ви позволява да се върнете няколко секунди по време на игра, за да опитате късмета си отново. Ето списъка със заглавия Super NES, които идват утре на платформата Switch Online:

  • Brawl Brothers, Super E.D.F. Сили за отбрана на Земята, Огънен дъх, Призраци на супер Ghouls’n, Джо & Mac 2: Lost in the Tropics, Super Mario Kart, Demon ‘Crest, Super Mario World, F-Zero Super Mario World 2: Yoshi’s Island, Kirby’s Dream Course, Super Metroid, Kirby’s Dream Land 3, Super Puyo Puyo 2, Pilotwings, Супер футбол, Star Fox, Супер тенис, Stunt Race FX Легендата за Зелда: Връзка към миналото.

Абонатите на Switch Online ще могат да преоткрият Super Mario Kart в мултиплейър режим с функция “превъртане”

Nintendo добавя 20 Super NES игри към свързаната си услуга Switch Online

Заедно с пускането на игрите, Nintendo ще предложи, подобно на това, което беше направено по -рано за NES, нов безжичен контролер Super Nintendo, който взема линиите на оригинала, издаден през 1992 г. и оборудван с USB връзка. Предлага се на уебсайта на марката и е запазено за абонатите на Switch Online и ще се продава на цена от 29,99 евро.

Nintendo пуска безжичен Super NES контролер, за да поддържа своя каталог

Nintendo подобрява своята услуга Switch Online с 20 нови игри Super NES и безжичен контролер

В допълнение към двайсетте, които вече бяха обявени вчера, японската марка трябва да засили своя Switch Online каталог, който сега включва 46 игри, чрез добавяне на нови заглавия с течение на времето. Като напомняне, свързаната услуга на Nintendo се предлага от 3,99 евро (1 месец / 1 акаунт) до 34,99 евро (1 година / 8 акаунта) и ви позволява да се наслаждавате на заглавия на NES, Super NES и други игри в съответствие, както и на свързано архивиране и специално приложение.

Nintendo залага на реколта, за да привлече носталгични фенове към своята платформа Switch Online

Абонатите на Nintendo Switch Online ще получат безплатно 20 добавени игри на Super NES