Technews & Gadgets

Oppo разкрива изображения на своя извит дисплей Waterfall

Китайският производител на смартфони току -що представи първите изображения на нов тип екран “Waterfall”, вероятно предназначен за оборудване на предстоящо устройство. Постоянно иновационен в опит да се утвърди на конкурентния пазар на смартфони, Oppo разчита на новия си екран с извити ръбове със съотношение 21: 9. Ако марката вече се беше впуснала в този тип терени със своя Find X, изглежда, че е направила нова стъпка с екрана си Waterfall, извит на 88 градуса от всяка страна, атакувайки Samsung на един от неговите сайтове..

Oppo разкрива първите изображения на своя извит дисплей Waterfall

Брайън Чен, вицепрезидент на Oppo, представи снимки на нов 88-градусов извит дисплей на водопада

Със своя безпогрешен чар, технологията с извит екран поставя някои практически предизвикателства. Ако нищо не е съобщено относно факта, че ръбовете на водопада са направени тактилни или не, въпросът за ергономията възниква също толкова, по -специално за бутоните, традиционно поставени по краищата, като силата на звука или настройката ден преди . Предната камера и високоговорителят също са забележими поради отсъствието им при този първи поглед, публикуван от Брайън Чен, вицепрезидент на Oppo.

Брайън Чен разкрива извития 88-градусов дисплей на водопада 21: 9

Представен в китайската мрежа Weibo, екранът на Oppo's Curved Waterfall приема съотношение 21: 9

Oppo, който вече може да се похвали с някои вътрешни иновации, като свръхбързо зареждане благодарение на своята технология VOOC, скритата изскачаща предна камера, изглежда иска да нанесе голям удар с този екран Waterfall, на който Huawei вече му завижда докато чакаше пристигането на Mate 30 Pro, с размери 21: 9, които Sony вече бяха преживели.

Изглежда, че Oppo изпреварва Huawei в технологията за дисплей без рамки

Дисплеят на Oppo Waterfall изглежда е извит на 88 градуса и е лишен от камера и високоговорител

Публикувана в китайската социална мрежа Weibo, тази поредица от изключителни снимки не е придружена от никакви подробности относно възможното име или техническите характеристики на въпросното устройство. Следователно това може да бъде прототип или продължение на Oppo Find X. Стратегия, към която китайската марка вече е прибягнала, за да представи бъдещи иновации, предназначени да се използват скоро на други терминали d ‘.

Това може да е бъдещ нов модел на Find X

Oppo не разкрива допълнителна информация, придружаваща снимки на дисплея на водопада