Technews & Gadgets

Пикапът на Tesla от Cybertruck ще бъде представен на 21 ноември

Шефът на Tesla Илон Мъск току -що публикува в Twitter, че неговият дългоочакван електрически пикап Cybertruck “направо от Blade Runner”, каза той, ще бъде представен на 21 ноември. Последният обявява дизайн „поразителен“, по-добър от този на Porsche 911, както и качество, надвишаващо това на известния гигантски пикап F-150 от Ford, който в бъдеще трябва да бъде отхвърлен в електрическа версия и че старият Paypal продължава да взема като модел за побеждаване.

Електрическият пикап на Tesla Cybertruck ще бъде представен на 21 ноември 2019 г.

Илон Мъск обяви в Twitter, че пикапът на Tesla Cybertruck ще бъде представен на 21 ноември в Лос Анджелис

Ден след представянето на ретро електрическия пикап Chevrolet E-10 в Лас Вегас, Tesla обяви пристигането на своя така наречен Cybertruck, чрез вече традиционен туит от капризния си изпълнителен директор. По този начин автомобилът ще бъде представен недалеч от централата на Tesla SpaceX в Лос Анджелис, в момента на откриването на автомобилното изложение в Лос Анджелис, което ще се проведе в калифорнийския град и което също обещава някои важни новости, като например SUV Ford от гамата Mustang. Докато електрическият пикап първоначално беше планиран за миналия септември, неговото представяне беше отложено за 21 ноември 2019 г., дата, която не е нищо различно от филма Blade Runner, на който Илон Мъск не пропусна да се позове в тяхната реклама.

Cybertruck на Tesla ще бъде изложен около централата на SpaceX в Лос Анджелис

Тесла и Илон Мъск обявяват, че пикапът на Cybertruck ще бъде представен около SpaceX в Лос Анджелис

В малките вестници на Tesla от 2013 г. насам този проект за електрически пикап изискваше шест години работа в най -голяма тайна, дори когато марката пусна първите си модели модел 3. Дизайнът на Cybertruck, Илон Мъск обаче уточни, че може да побере шест пътници, че базовата му цена ще бъде около 50 000 долара и че пробегът й ще бъде между 650 и 800 километра в нейната версия от висок клас, която ще бъде оборудвана с двоен двигател. Не се съобщава обаче информация за тайната естетика на автомобила.

Въпреки обещанието за “разбиващ земята” дизайн, нито един детайл не е изтекъл в естетиката на Tesla Cybertruck

Илон Мъск обещава презентация на своя Cybertruck с таен дизайн на 21 ноември

Докато продажбите на електрически автомобили се борят за излитане, производителите изглежда се фокусират повече върху разработването на SUV с нулеви емисии, предвид добрите данни, публикувани от пазара за бензинови версии. По този начин през следващите няколко години трябва да се появят важни модели като този Tesla Cybertruck, Bollinger Motors B1 и B2, Rivian и други Ford F-150 EV.

Пазарът на електрически SUV изглежда представлява интерес за производителите

Електрическият пикап на Tesla Cybertruck пристига на 21 ноември, пред Ford F-150 и Rivians, GM или Bollinger

Открийте всички високотехнологични новини в нашия официален акаунт в Twitter.