Technews & Gadgets

PSG x SUPER73, парижкият клуб пуска електрически мотор за своите 50 години

След партньорство с Йордания, клубът на ПСЖ продължава поредицата си сътрудничества на фона на начина на живот, този път с по -невероятен продукт. Всъщност столичният клуб току-що се обедини с калифорнийската марка електрически превозни средства SUPER73, за да предложи модел асистиращ мотор с името PSG x SUPER73-Z.

Ограниченото електрическо колело PSG x SUPER73-Z

Пари Сен Жермен пуска електрически мотор PSG x SUPER73-Z в ограничена серия за 50-годишнината на клуба

Представен в ограничена серия, PSG x SUPER73-Z и неговият ретро ендуро мотоциклет са проектирани като част от 50-годишнината на парижкия клуб през 2020 г., както и стартирането на третата му фланелка за сезон 19/20. Вдъхновен от последния, велосипедът с електрическо подпомагане е украсен с традиционните цветове на PSG, а именно синьо, бяло, червено. Следователно откриваме бяло седло, на което е изписано името на клуба, двуцветна рамка, червени джанти, персонализиран предпазител на веригата, както и известното лого на екипа на M’Bappé отпред..

PSG x SUPER73-Z за честване на 50-годишнината на парижкия клуб

PSG обединява усилията си с SUPER73, за да пусне лимитирано електрическо колело PSG x SUPER73-Z

Вече се предлага за предварителна поръчка на преференциална цена от 1670 евро вместо 1970e, PSG x SUPER73-Z се продава на уебсайта на клуба се очаква да бъде запазен за Европа и доставен през пролетта на 2020 г. Купувачите от САЩ обаче ще могат да го поръчат от уебсайта на марката Super73. Оборудван с 250 ватов мотор, този електрически мотор в парижки цветове с тегло 25 кг има пробег до 40 км, за максимална скорост от 25 км / ч.

Вече се предлага за предварителна поръчка на преференциална цена

За своята 50 -годишнина парижкият клуб предлага електрически мотор в партньорство със Super 73, електрическият мотор SUPER73 x PSG

Затова PSG продължава да сърфира тенденциите, от които електрическите превозни средства до голяма степен са част. Един от начините за клуба да се представи повече по целия свят чрез SUPER73 и неговите продукти, които станаха популярни. Имиджът на марката на парижкия клуб от своя страна е чудесна възможност за базираната в Лос Анджелис компания да се изяви повече във Франция. „Щастливи сме, че работим с ПСЖ върху това невероятно сътрудничество. Като страхотен отбор с голяма история, отбелязал френския футбол, ние сме щастливи, че клубът е избрал да си сътрудничи със Super73, за да отпразнува 50 -годишнината си и пускането на третата си фланелка с ретро вдъхновение ”, коментира изпълнителният директор на американската марка, LeGrand Crewse.

ПСЖ продължава да се фокусира върху начина на живот

Столичният клуб пуска електрически мотор с ограничено издание за своята 50-годишнина, PSG SUPER73

Открийте всички високотехнологични новини в нашия официален акаунт в Twitter.