Technews & Gadgets

Samsung обявява, че Galaxy Fold най -накрая е готов

Стартиран като предварителен преглед преди няколко седмици с някои тестери, които подчертаха някои слабости в финала, издаването на смартфона Galaxy Fold на Samsung беше отложено. Фалшив старт, който след това накара шефа на корейската марка DJ Koh да признае, че пускането на сгъваемия телефон е било ускорено по негова вина.

Samsung обявява, че Galaxy Fold е готов за стартиране

Samsung обявява, че сгъваемият му смартфон Galaxy Fold е готов за стартиране през септември

След като преосмисли някои слабости и направи „подобрения“ на устройството, основно свързани със защитата на екрана му, Samsung обявява, че е готова да пусне Galaxy Fold в някои страни, включително Франция, до септември – окончателната дата все още не е съобщена. Забавяне, което обаче не би трябвало да повлияе на продажната цена на терминала, все още се очаква на $ 1980, около 2000 евро във Франция.

След проблемите, които срещнаха някои щателни и приключенски изпитатели по време на първоначалното представяне, Samsung обяви, че екипът му от инженери е включен, за да проведе масови тестове на своя Galaxy Fold, първия сгъваем лаптоп на марката. Няколко седмици по -късно кореецът съобщи за някои от промените, направени в телефона, които би трябвало да революционизират индустрията:

След първи фалстарт Samsung направи някои промени в структурата на Galaxy Fold

Някои проблеми с довършителните работи, които биха могли да повредят сгъваемия екран на Galaxy Fold, бяха коригирани от Samsung

@На ръба. Отгоре: стара версия, отдолу: нова версия.

Защитният слой на дисплея Infinity Flex е разширен извън рамката на дисплея, за да го идентифицира ясно като неразделна част от структурата, а не като обикновена пластмаса, която трябва да бъде премахната. Просто подобрение, но има достойнството на съществуващото. Оплакванията на изпитателите са отчасти свързани с този защитен слой, който им беше забавно да премахнат, като повредиха екрана в процеса.

Някои тестери подчертаха проблеми с покритието на устройството, които могат да повредят сгъваемия екран

След проблемите, разкрити от някои тестери, Samsung подобри защитата на структурата на своя Galaxy Fold

@На ръба. Отгоре: стара версия, отдолу: нова версия. На лакътя на конструкцията е поставена капачка

Други актуализации, предназначени да направят Galaxy Fold по -малко уязвими, са направени от производителя. Подсилването на пантите е монтирано чрез нови защитни капачки, както и допълнителни метални слоеве, подредени под дисплея Infinity Flex, за да го подсилят. Добавени са и подсилвания за по -добра защита на устройството от външни частици, за да се предотврати повреда на екрана отзад.

Очаква се Galaxy Fold да се появи на пазара до септември

След като направи някои корекции в своя Galaxy Fold, Samsung обявява, че сгъваемият му телефон е готов за пускане на пазара през септември

След медийното фиаско поради прибързаното първо стартиране, Samsung изглежда изглежда готова да види сгъваемия си телефон да се появи на пазара. Очаква се продукт на завой, като се има предвид неговата много висока цена, която със сигурност няма да има право на втори шанс. Освен хардуерните корекции, Samsung заяви, че също така е подобрила леко софтуерния аспект на своето устройство, като „оптимизира повече приложения и услуги за своята уникална сгъваема UX система“..