Technews & Gadgets

Samsung представя The Sero, своя вертикално въртящ се телевизор

Samsung току-що представи The Sero, нов 43-инчов QLED телевизор с оригинална система за завъртане на 90 градуса, която му позволява да се завърта в портретен режим. Проектиран за млада публика, новият телевизор The Sero е предназначен да бъде продължение на екрана на смартфона, позволяващ по -лесно гледане на съдържание в Instagram или Snapchat Stories. „Samsung иска да предложи екрани, адаптирани към личните вкусове на потребителите“ (Хан Чен-Хи, ръководител на проекти в Samsung).

Samsung представя The Sero, своя 43 ″ вертикално въртящ се телевизор

Samsung представи новия телевизор Sero с вертикално завъртане на 90 градуса

От семейството на дизайнерски и декоративни телевизори, към които вече принадлежат серифът и Frame QLED от корейския производител, новият телевизор Sero, след като е ориентиран вертикално, следователно позволява лесна синхронизация с мобилен телефон чрез NFC. В класическата си хоризонтална конфигурация той отново се превръща в обикновен телевизор със система 4.1, 4K Ultra HD резолюция, както и Bixby, гласов асистент на Samsung..

Samsung Sero TV е проектиран за потребители на социални медии

Новата телевизия The Sero от Samsung, с вертикално въртене за излъчване на истории в Instagram

Първият телевизор с вертикално въртене, подписан от марката Samsung, The Sero се появява като пряк конкурент на Surface Hub 2 на Microsoft, въпреки факта, че е по -скоро предназначен за професионална аудитория, благодарение по -специално на сензорния екран, улесняващ презентациите и други манипулации. Корейският, от своя страна, е насочен към аудитория от хилядолетия, основавайки характеристиките си на възпроизвеждане на екран на смартфон и свързано с него съдържание. По този начин вертикалният режим може да позволи по-лесна навигация на определени сайтове за електронна търговия, според Samsung. Понастоящем представен в 43-инчов формат, Samsung вече обяви пускането на по-големи модели от 49 и 55 инча, последвани от XL версия с диагонал 65 инча.

Представен в 43-инчов формат, The Sero трябва да види своите 65-инчови големи братя скоро

Нов телевизор Sero за фенове на Instagram с 90 градусова ротация на цена от 14 500 евро

Въпреки теоретично много голяма целева аудитория, може да се окаже, че този нов Sero изглежда като обикновена джаджа с в крайна сметка доста ограничен интерес. Иновация, чиято продажна цена също изглежда далеч от всяка реалност, свързана с млади възрастни, изчислена на повече от 14 500 евро (18,9 милиона корейски вони).

Sero е част от новата гама дизайнерски и декоративни телевизори от Samsung

SERO е част от новата гама дизайнерски и декоративни телевизори, пуснати от Samsung с моделите Serif и Frame