Technews & Gadgets

Samsung пуска Galaxy A8s FE за Свети Валентин

Samsung пуска нова версия на Galaxy A8s. Galaxy A8s FE Edition влиза в продажба на 14 февруари.

Корейският чабол току -що представи старта на нова версия на Galaxy A8s, която ще се появи на китайския пазар следващия месец. Изпълнителният директор на Samsung потвърди новината по време на представянето на продукта.

Samsung подготвя изненада за деня на влюбените: стартирането на Galaxy A8s FE

ново издание на Samsung Galaxy A8s FE за парти на Свети Валентин изненада любителите на партита преносими

FE трябва да бъде женско издание. В опит да привлече вниманието на своите потребителки, гигантът ще предложи телефон с дизайн на задния панел в градиентни цветове. Устройството ще се предлага в два варианта: розово-златно и розово-синьо.

Въпреки че няма информация относно спецификациите на новото издание, както се очаква, то ще бъде идентично с предишната версия. Оригиналният модел A8s стартира в Китай в началото на декември миналата година. Това беше първият смартфон от Samsung, който включва перфориран Infinity-O дисплей.

Новото издание впечатлява с градиентен дизайн в розово-злато и розово-синьо

Устройство с Android за по -добри снимки, разполага с Samsung Galaxy A8s с троен сензор за снимки отзад

Galaxy A8s е оборудван с 6,39 инчов екран в съотношение 19,5: 9 с FHD + (1080 x 2340) резолюция. Производителността на телефона е оптимизирана от процесор Qualcomm Snapdragon 710. В техническия плакат виждаме и осмоядрен процесор, RAM от 6 GB и 128 GB памет.

За любителите на снимки, това устройство на Samsung предлага троен заден фотосензор със 24, 10 и 5 MP и предна камера от 24 MP (+ задна светкавица). Капацитетът на батерията е 3000mAh. Що се отнася до софтуера, Samsung Galaxy A8s работи с Android 8.1 Oreo.

Всъщност Galaxy A8s се продава изключително в Китай и се очаква скоро да бъде пуснат в Южна Корея..

Galaxy A8s е първият телефон на Samsung, който разполага с отворен Infinity-O дисплей

смартфон на Android, стартиране на Samsun Galaxy A8s FE Edition, разполага с преносим дисплей с Infinity-O

Понастоящем цените за Galaxy A8s FE тепърва ще бъдат разкрити. Няма официално потвърждение за броя на гигабайта RAM. Анализаторите казват, че новата версия ще бъде с размер 6 или 8 GB. Samsung все още не е казал дали лаптопът ще бъде пуснат извън Китай..

Според маркетолозите пускането на изключителна версия на продукт през празничните периоди (като Коледа, Нова година, Свети Валентин и т.н.) е популярна практика за увеличаване на продажбите. Като цяло новите модели се отличават с определени подобрения и специални имена.

Версията FE ще се продава изключително на 14 февруари в Китай

Ново издание на Samsung Galaxy A8s, най -продаван смартфон с Android, ново издание Galaxy за жени

Устройството Galaxy A8s се отличава с троен фотосензор отзад

Samsung Galaxy A8s FE с градиентен дизайн в розово, преносима изненада за Свети Валентин, модел смартфон на Android