Technews & Gadgets

Segway обявява Ninebot eScooter и eMoped

Американско-китайският производител Segway Ninebot, специализиран в електрически скутери, жироподи и други жироскопи, сега навлиза в сегмента на двете колела. Марката ще се възползва от изложението Consumer Electronics Show (CES) 2020 в Лас Вегас, за да представи двата си нови проекта, Ninebot eScooter и мотопеда eMoped.

Китайската марка Segway Ninebot обявява пристигането на електрически тротинетка и мотопед

Предлага се в пет различни версии, отличаващи се със своята автономност и крейсерски скорости, Ninebot eScooter и неговият водоустойчив дизайн ще настанят двама пътници, ще бъдат оборудвани с малка кутия за съхранение и „интелигентни LED матрични фарове с откриване на светлина“. В основната си версия, наречена E80C, електрическият скутер ще бъде оборудван с оловно-киселинна батерия с капацитет 90 км и максимална скорост 50 км / ч. Украсени с литиево-йонни батерии, четирите други превъзходни версии ще предлагат по-висока производителност, достигайки обхват от 200 км и 100 км / ч за най-високия модел E200P, благодарение на двойната си батерия. Segway също обявява за последното ускорение от 0 до 40 км / ч за по -малко от три секунди. Съвременният двуколесен, Ninebot eScooter ще бъде свързан, за да знае историята и статистиката на пътуванията си, както и да бъде лесно разположен на карта. Персонализираният автомобил ще има 100 000 възможни цветови комбинации и различни версии на седалките.

Китайският производител на електрически скутери Segway обявява Ninebot eScooter и мотопед eMoped

Мотопедът eMoped от ново поколение ще се предлага в три различни версии с автономия от 38, 60 и 75 километра, задвижвани от литиево-йонни. Като цяло с по -ниска производителност от eScooter, той ще бъде ограничен до 25 км / ч и ще бъде оборудван с педали.

Segway-Ninebot навлиза на пазара на електрически двуколесни с пускането на eScooter и мотопеда eMoped

Въпреки че все още не е съобщена информация относно продажните цени, Segway ще трябва да се изправи срещу други азиатски играчи, които вече са добре установени в Европа и останалия свят, като Niu или тайванското Gogoro. Разрастващ се пазар, електрическият тротинетка представлява интерес и за големите марки в традиционния двуколесен сектор, като Honda и Piaggio, които сами поеха водещата роля през 2016 г., като представиха електрическа версия на своята известна Vespa..

Segway обявява пристигането на Ninebot eScooter и eMoped, две нови електрически двуколесни