Technews & Gadgets

Spotify стартира оферта Premium Duo за двойки

В постоянно търсене на нови потенциални платещи клиенти и за да се противопостави на споделянето на акаунти, Spotify току -що стартира нов абонамент, предназначен този път за двойки и им позволява да споделят един и същ акаунт. Наречена Spotify Premium Duo, тази нова оферта следователно е предназначена само за двойки, съквартиранти или всяка друга двойка, живееща на същия адрес.

Spotify стартира своята оферта Premium Duo за двойки

Spotify току -що стартира нова оферта Premium Duo за двойки със споделен плейлист Duo Mix

Понастоящем се тества в някои страни, включително Колумбия, Чили, Дания, Ирландия и Полша, тази оферта на дуета, предлагана на 12,5 евро, се поставя чрез индивидуални премиум акаунти на 10 евро и Premium Family се продава на него по 15 евро на месец. „Тестовият проект Premium Duo е част от ангажимента на Spotify винаги да изследва нови начини за подобряване на преживяването Premium“, обявява шведската компания.

Тази нова оферта Premium Duo се предлага на междинна цена от 12,49 евро

Spotify Premium Duo е новата оферта за двойки за 12.49 e на месец, включително Duo mix, споделяне на плейлисти

По този начин офертата Premium Duo предлага на двамата абонати да имат отделни акаунти, но с общ плейлист, наречен Duo Mix. Това се адаптира към общите вкусове на двамата потребители и се интелигентно подхранва от алгоритми, разработени от Spotify. Обърнете внимание, че функциите „Chill (relax)“ и „Upbeat (acceleration)“ са първоначално предлагани, за да се осигурят по -добри преходи между песни с различна динамика.

Общ плейлист на Duo Mix за споделяне на вашите песни

Spotify току -що стартира като тест новата оферта Premium Duo за двойки на цена 12,29 евро

Предлаган на средна цена от 12,49 евро на месец срещу 9,99 евро за класическа сметка Premium и 14,99 евро за семейната оферта, разширяема до шест души, този нов план Premium Duo се опитва да се постави на нова земя, за да развие клиента на компанията портфолио. Имайте предвид, че офертата Premium, запазена за студенти и предлагана на цена от 4,99 евро, остава в този случай по -интересна в контекста на двойка, която посещава пейките на университета. Стратегия за тестване, предложена от стрийминг гиганта: „Ние редовно разработваме нови пилотни програми с цел непрекъснато подобряване на потребителското изживяване. Това ще проправи пътя за по -обширни промени в услугата, предлагана от Spotify, или просто ще ни предостави важни уроци. “.

„Ние редовно разработваме нови пилотни програми с цел непрекъснато подобряване на потребителското изживяване.“ Spotify

Spotify Premium Duo за двойки на цена 12,5 евро се поставя между индивидуалната и семейната оферта