Technews & Gadgets

Tesla представя изненадващ четворка на презентацията на Cybertruck

Тъй като Tesla снощи представи своя Cybertruck след месеци на чакане и спекулации, събитието, прекъснато с технически хълцания, бе белязано от малка изненада при представянето на електрически четворник.

Tesla изненадва, представяйки своя електрически четворник

Илон Мъск изненадва, представяйки четворка на събитието Cybertruck

Добре охраняван проект, този нов електрически автомобил с четири колела, подписан от Илон Мъск, изненада ордата от присъстващи журналисти, тъй като не беше обявен в програмата. Появявайки се за кратко по време на представянето на своя футуристичен голям братовчед Cybertruck, четворката Tesla действа като ускорител на импулса, по-специално, за да демонстрира ефективността на активното окачване на футуристичния SUV за всички терени. Акцентът на шоуто разкри също, че офроуд машината е проектирана да се съхранява лесно в големия 1,98 м багажник на автомобила.

Tesla представя своя изненадващ четворка по време на представянето на своя SUV Cybertruck

Quad на Tesla се появява на презентацията на електрически SUV Cybertruck

Ако не беше разкрита информация за тази нова изненадваща машина, подписана от Tesla, демонстрацията, проведена този четвъртък вечерта, все още успя да демонстрира функционалността на устройството, вероятно проектирано паралелно с Cybertruck, тъй като неговият футуристичен дизайн е близо до последния издаден ” направо от Blade Runner “, със своята матова черна боя във военния стил и ъглови черти.

Четириъгълникът е проектиран да се побере в багажника на Cybertruck

Tesla представи изненадващ четворка на събитието за представяне на SUV Cybertruck

Пристигането на този четворка на Tesla е още по -изненадващо, тъй като Илон Мъск каза през 2018 г., че е устойчив на идеята за проектиране на електрически мотоциклет, предпочитайки да се съсредоточи върху обикновените велосипеди. Не е скъперник с изненади, милиардерът може би е променил решението си, дори ако тук говорим за четириядрен колел с четири колела, предназначен за офроуд упражнения, което го прави машина, коренно различна от мотоциклет. Следователно не знаем какви са плановете на компанията по отношение на потенциална комерсиализация на това ново устройство, дори ако предстоящото финализиране на Cybertruck и присъствието му на снимки на уебсайта на марката биха могли да улеснят появата му и да намерят своите клиенти сред бъдещите купувачи на SUV.

Комерсиализацията на това, когато Tesla не е потвърдена

Илон Мъск отново изненадва с електрически четворка, проектирана тайно и представена заедно с Cybertruck

Открийте всички високотехнологични новини на нашия официален акаунт в Twitter.