Technews & Gadgets

Tinder обявява пристигането на видео чатове в приложението си

Периодът на задържане изисква, човешките взаимодействия се поставят под карантина, което поставя известна спирачка при нови срещи. Докато дискусиите за видеоконферентни връзки избухнаха, откакто по целия свят е постановено колективното задържане, приложенията за запознанства не са пропуснати. По този начин Tinder отбеляза, че броят на неговите „замахвания“ се е увеличил с 37% през април сред тези под 30 години. Парадокс, когато си представяме невъзможните физически дати, но социално -осигурителен клапан за много ограничени.

Tinder ще стартира видео чатове в приложението си

Приложението за запознанства Tinder стартира внедряването на видео чатове

Tinder залози за дати чрез видеоконференция

В контекст, в който видеоконференциите се превърнаха по силата на обстоятелствата в новия стандарт по отношение на комуникацията, Tinder иска да вземе под наем, като интегрира нова дългоочаквана функция в приложението си. Всъщност популярното приложение за запознанства с 5,9 милиона платени потребители е на път да интегрира видео в своите чатове. Съобщение, направено от Match Group, собственици на Tinder, match.com и OkCupid. Тази нова опция трябва да се въвежда постепенно през годината, освен ако не е ограничена от настоящата криза.

Приложението за запознанства видя, че използването му се увеличава по време на ограничаване

Tinder обявява постепенното пристигане на видео чатове в приложението си

Първо съобщение от Tinder, сега устно

Пристигането на видео в Tinder е част от цялостното развитие на видеоконферентните връзки, което наскоро беше ускорено чрез ограничаване. Нови навици, които видяха внезапното появяване на Zoom, както и безплатната наличност на услугата Google Meet. В лицето на това наблюдение, което може да продължи в дългосрочен план, докато епидемията от Covid-19 не влезе в историята, Tinder избра да заложи на запознанства с виртуална камера. „Потребителите са показали силно желание да се срещнат чрез видео, затова нашите инженерни екипи са се съсредоточили върху внедряването на услуга за видео чат за вниманието на бъдещите един на един на нашите платформи“, заяви Match Group в прессъобщение.

Разгръщането на видео чатове в приложението е част от нарастващия контекст на видеоконференции

Сега ще бъде възможно да видите бъдещи дати благодарение на въвеждането на видео чат в Tinder

Фразата на Tinder вече ще трябва да бъде импровизирана във видео

Стартирането на такава опция за видео чат е голяма стъпка за Tinder, която има близо 60 милиона потребители по целия свят. Разгръщане, което обещава да бъде опасно в техническо отношение, но и на ниво сигурност, за да се ограничат неизбежните на практика злоупотреби. Tinder все още не е предоставил подробности по темата.

Въвеждането на видео е важна стъпка за приложението. Етап, който сега е междинен между писаното слово и действителната среща

Приложението за запознанства Tinder сърфира в тенденцията за видеоконференции и обявява пристигането на видео чат