Technews & Gadgets

Twitter пуска TwitterRetweets, най-добрият хумористичен туит

След като стартира собствен акаунт в Instagram, за да споделя екранни снимки на хумористични туитове, Twitter току -що създаде TwitterRetweets, акаунт, предназначен да предава най -смешните публикации, открити на собствената си платформа. Възможност социалната мрежа да продължи стремежа си за уважение и близост, пред многото критики, които прекъснаха нейния роботизиран имидж през последните години..

Twitter стартира акаунт в TwitterRetweets, за да предаде най -смешните туитове

Twitter стартира акаунта в TwitterRetweets, за да сподели най -смешните туитове в социалната мрежа

Опитвайки се да разработи нова стратегия за противодействие на имиджа си на гнездо за тролове и фалшиви новини, Twitter току -що стартира профила @TwitterRetweets, за да подчертае положителността, съществуваща в неговата платформа. Определено от описанието на акаунта „Най -добрите ви туитове, чиито ретвити са“, TwitterRetweets е разширение на неговия нов официален акаунт в Instagram, вече стартира за споделяне на екранни снимки на хумористични туитове, които са имали своя разцвет.

След официалния акаунт в Twitter в Instagram, TwitterRetweets споделя най -добрите публикации

официалният акаунт в Twitter Екипът на TwitterRetweets избира най -добрите туитове и споделяния в Instagram

Посочен за хостинг акаунти, считани за рядко и съмнително съдържание, Twitter се опитва с TwitterRetweets да докаже, че социалната мрежа може да бъде и платформа, на която да се обменят добро настроение и настроение, успокоени от смях. Съставяйки поредица от американски туитове, които направиха шума за необичайното си съдържание, акаунтът в момента е насочен само към англоговорящата аудитория, способна да улови англосаксонски хумор.

@TwitterRetweets, акаунтът за озаряване на имиджа на Twitter

Twitter подобрява имиджа си с нов @TwitterRetweets акаунт, който споделя най -смешните американски туитове

Впоследствие инициативата може да бъде развита на международно ниво, за да се затвърди търсенето на близост между социалната мрежа Twitter и нейните потребители. Създаването на нови екипи, отговорни за подбора на най -добрите туитове, които да се споделят в Twitter, ще се проведе в по -локален мащаб, за да се адаптира съдържанието към хумористичната и контекстуалната чувствителност на различните култури и езици..

@TwitterRetweets предава известна положителност в края на годината

Официалният акаунт @TwitterRetweets ретуира хумористичните публикации на платформата

Открийте всички високотехнологични новини на нашия официален акаунт в Twitter.