Technews & Gadgets

Twitter за премахване на неактивни акаунти

Twitter започна да предупреждава собствениците на сметки, считани за неактивни, че техните акаунти скоро ще бъдат изтрити. Голямото почистване ще започне от 11 декември и процедурата трябва да отнеме “няколко месеца” според думите на социалната мрежа.

Twitter ще изтрие акаунти без активност за повече от 6 месеца

Twitter обяви, че иска да изтрие акаунти, които са били неактивни повече от шест месеца

Ето защо Twitter току -що взе решението да изчисти мрежата си от толкова акаунти, които счита за неактивни, за да подобри качеството на съдържанието си и „да представи по -точна и достоверна информация“. Един от начините да филтрирате многото призрачни потребители и други, отговорни за целевите спам кампании с течение на времето. Друга последица от тези изтривания, желанието за преразпределение на имената на акаунти, заети в момента от потребители, които не участват много в играта на социалната мрежа.

Профилите без връзка за 6 месеца ще бъдат изтрити

Twitter стартира почистване, като изтрива акаунти, които не са влезли повече от шест месеца

„Като част от нашия ангажимент за публичен дебат, ние работим за изчистване на неактивните акаунти, за да представим по -точна и достоверна информация, на която потребителите на Twitter могат да се доверят. Част от тези усилия са да се насърчат потребителите да влизат активно и да използват Twitter, след като са се регистрирали, както е посочено в нашата политика за неактивни акаунти ”(…)„ Ние стартирахме кампания с проактивно общуване с много акаунти, които не са влезли повече от шест месеца, с цел да ги информира, че техните сметки могат да бъдат изтрити за постоянно поради продължително бездействие “, заяви говорител на компанията на сайта The Verge.

„Насърчаваме потребителите да се свързват активно с Twitter (…), както предвижда нашата политика“

Twitter ще закрие неактивните акаунти от 11 декември, както е посочено в политиката му за използване

Twitter започна кампанията си, като изпрати предупреждение до собствениците на акаунти, които не са влезли в профила си повече от шест месеца, като ги предупреди за предстоящо изтриване. Следователно арбитраж, основан на продължителност, който въпреки това би могъл да засегне потребителите, блокирани за достъп поради причини на трети страни, като например заболяване. Съществува и проблемът с починалите лица, тъй като акаунтът им, понякога поддържан посмъртно, може да изчезне, както и съдържанието им. Когато го попитат по въпроса, изглежда, че Twitter всъщност ги включва в процеса на изтриване: „В момента нямаме начин да отбележим акаунта в Twitter на починал потребител, но екипът обмисля начини да го направи. Достигнете“.

Повторното наличие на много имена на акаунти може обаче да зарадва много потребители, които е вероятно да ги възстановят. Въпреки това Twitter не посочи дата за повторно разпространение на тези псевдоними, като процесът на премахване се планира за “няколко месеца”, а не само на тази дата 11 декември, според мрежата..

Изтритите имена ще бъдат пуснати отново на “пазара”

След като бъдат изтрити, неактивните имена на акаунти в Twitter могат да се използват от нови потребители

Открийте всички високотехнологични новини на нашия официален акаунт в Twitter.