Technews & Gadgets

Volkswagen представи своя универсал ID Space Vizzion

Volkswagen се възползва от автомобилното изложение в Лос Анджелис, за да завърши представянето на новия си проект, ID Space Vizzion, седмият елемент от 100% електрическата си гама, стартиран през 2016 г., за да използва новата модулна платформа MEB, докато германският производител се стреми да достигне един милиони чисти превозни средства, продавани всяка година до 2025 г..

ID Space Vizzion на Volkswagen, представен на автомобилното изложение в Лос Анджелис

Volkswagen представи своя комби ID ID Vizzion на Auto SHOW в Лос Анджелис

@Фолксваген

Със своите характеристики на голяма почивка с дължина почти 5 м и семейната си прилика с малкия ID.3, концептуалният автомобил Volkswagen ID Space Vizzion също наследява производителност, близка до GT, с мотора си от 275 к.с., който му позволява да достига стотици километри в час за 5,4 секунди. Към автомобила може да се добави втори двигател, който му позволява да се възползва от големите си 22-инчови джанти със задвижване на всички колела и да добави в процеса не по-малко от 340 к.с. за пик от 175 км / ч. Оборудван с 82 kWh батерия, ID Space Vizzion обявява щедър пробег от 590 километра WLTP, постигнат благодарение на задълбочената работа на инженерите и дизайнерите по аеродинамиката на автомобила.

Концептуалният автомобил на Volkswagen ID Space Vizzion ще бъде пуснат на пазара през 2021 г.

Volkswagen представи своя концептуален комби ID ID Vizzion на автомобилното изложение в Лос Анджелис

@Фолксваген

Представен във версия за четирима пътници, този Volkswagen ID Space Vizzion, който обещава да бъде вагонът на седана Vizzion, представен в Швейцария миналата година, трябва да бъде предложен с пето място в серийната си версия. Оборудван с просторен интериор, бъдещият VW вагон изпълнява ролята си на модерно превозно средство, благодарение на своя 15,6-инчов сензорен екран и преди всичко наличието на система за разширена реалност, която дава възможност за показване на определена информация, полезна за шофиране, особено за навигация, директно върху предното стъкло.

Volkswagen избира AppleSkin да замени кожата в своя Space Vizzion ID

Електрическото комби на Volkswagen ID Space Vizzion бе представено в Лос Анджелис

@Фолксваген

Като чисто превозно средство, Volkswagen се е погрижил за интериора на своя ID Space Vizzion, също с използваните материали. Всъщност немският производител е избрал да игнорира хрома и особено кожата, като използва AppleSkin, материал, получен в резултат на „остатъци от производството на ябълков сок“ със характеристики, подобни на последния..

ID Space Vizzion е седмото превозно средство от гамата ID, представено от немския производител

Volkswagen представи прототипа на комби версията на бъдещия си електрически Vizzion

@Фолксваген

Открийте всички високотехнологични и автоматични новини в нашата категория Technews и в нашата официален акаунт в Twitter.