Technews & Gadgets

WhatsApp получава режим „Тъмна тема“ в бета версия

Тъй като функцията започва да се разпространява в много услуги и приложения, идва ред на изтегления 5 милиарда месинджър, WhatsApp, да въведе тъмен режим в настройките си. Очаква се за известно време, новата функция „Dark Theme“ вече е налична в раздела с настройки на най -новата бета версия 2.20.13 на приложението, на Android.

WhatsApp включва „тъмна тема“ във версията си 2.20.13 бета

WhatsApp вече включва тъмна тъмна тема в последната си бета версия на Android

Активиран за постоянно, временно или дори автоматично във връзка с режима за пестене на батерията на Android, „Тъмната тема“ или тъмният режим трябва да намери полза в очите на много потребители, привърженици на функцията като цяло. Известно е, че е по -малко уморително за очите, особено в тъмна среда, и по този начин ограничава разпространението на синя светлина, функцията “Dark Theme” е полезна и по отношение на спестяването на живота на батерията за устройства, оборудвани с технологичен екран. OLED. Тази версия на нощния режим на WhatsApp обаче не изглежда да се хареса на всички, предвид нейното сиво изобразяване, което е по -подходящо за LCD и OLED дисплеи, отколкото за истинско дълбоко черно..

„Тъмна тема“: WhatsApp приема тъмен режим и следва пътя на своите братовчеди Instagram и Messenger

Нов нощен режим, наличен в бета версията на WhatsApp за Android

Приемайки тъмен режим, WhatsApp най -накрая е част от същия подход като другите услуги на групата във Facebook, като Messenger и Instagram, които от своя страна вече са оборудвани от няколко месеца..

Нощен режим по -близо до сиво, отколкото черно, за по -добра адаптация към различни екрани

Потребителите на новата бета версия на WhatsApp вече могат да активират нова тъмна тема в тъмен режим

Понастоящем достъпна само за участниците в бета програмата за съобщения в Play Store, сега ограничена от решението на WhatsApp, окончателната версия на „Тъмната тема“, която ще бъде разпространена в световен мащаб сред потребителите на Android и iOS, засега не е официално насрочена.

Тъмна тема засега само за бета тестери на WhatsApp

WhatsApp от своя страна инсталира нощен режим в новата си версия за Android, налична в бета версия