Technews & Gadgets

Xiaomi представя Mi MIX Alpha и пълния му екран

Марката Xiaomi току -що представи новия си телефон с нови функции. Наречен Mi Mix Alpha, този смартфон е илюстриран от „съраунд“ екран, който обгръща почти всичките му две лица и ръбовете му. Базираният в Пекин производител казва, че въпросният OLED дисплей покрива 180,6% от цялото устройство, а останалите са изработени от свръхлек титан и сапфирен кристал.

Xiaomi представи Mi MIX Alpha и неговия обгръщащ екран

Xiaomi току -що представи Mi MIX Alpha и неговия панорамен екран, покриващ двете страни на устройството

В допълнение към панорамния си екран, Mi Mix Alpha се отличава с камера с капацитет 108 мегапиксела, чийто 1 / 1.33 инчов сензор, проектиран от Samsung и открит от Xiaomi, осигурява снимки с резолюция до 12 032 на 9 024 пиксела . Това е съчетано с 20-мегапикселов ултра широк сензор с 1,5 см супер макро функция и бленда до f / 2.2, както и 12 Mpxl телеобектив с оптично увеличение. Камерите са групирани от задната страна през черна лента и като цяло позволяват увеличение до x8.

Звукът от Mi MIX Alpha и „съраунд дисплей“

Xiaomi обявява Mi MIX Alpha, своя смартфон от висок клас със съраунд екран, който го покрива почти изцяло

Снабден с екран, покриващ по -голямата част от тялото, Mi Mix Alpha е лишен от физически бутони, освен бутона за захранване, разположен на горния ръб. Чувствителните на налягане части отстрани на устройството вършат работата на класическите копчета за контрол на силата на звука, вече виртуални и тактилни. Екранът също ще скрие четеца на пръстови отпечатъци, както и нова акустична система, заместваща високоговорителя. В допълнение, този Mi Mix Alpha използва ултразвукова технология за своя сензор за близост..

Най -новият продукт на Xiaomi дава гордо място на фотографията

Mi MIX Alpha на Xiaomi има съраунд дисплей, който покрива 180,6% от повърхността му

От техническа страна това ново поколение телефон ще бъде оборудван с Qualcomm Snapdragon 855+, RAM от 12 GB и капацитет за съхранение от 512 GB. Автономността ще бъде осигурена от батерия от 4050 mAh, с 40W бързо зареждане. Вече готов за приемане на 5G мрежата на трите основни китайски оператора, този, който прилича повече на прототип, отколкото на сериен продукт, трябва да бъде пуснат на пазара в близко бъдеще, този месец в Китай. Марката уверява, че дребното производство вече е започнало и че този Mi Mix Alpha трябва да бъде достъпен за някои привилегировани още през декември.

Изключителен телефон и ограничени серии задължават, този Xiaomi Mi Mix Alpha трябва да се предлага на цена, еквивалентна на 2500 евро.

Xiaomi Mi Mix Alpha обещава да бъде изключителен смартфон

Xiaomi Mi Mix Alpha има 108 -мегапикселова камера с много висока резолюция