Technews & Gadgets

Youtube стартира навигация „плъзгане на екрана“ за мобилни устройства!

Функцията се прилага за потребителите на iOS тази седмица.

В днешно време мобилното сърфиране е до голяма степен повлияно от функционалността „плъзгане на екрана“, до такава степен, че дори Youtube се присъединява към текущото движение. Платформата пусна нова актуализация за устройства с iOS, предлагаща на потребителите начин да прегледат следващия видеоклип в списъка с плъзгане на пръст наляво или надясно. Плъзнете напред, за да видите следващия препоръчан видеоклип, и плъзнете назад, ако искате да възобновите гледането на предишния. Според Techcrunch, предишното видео дори трябва да се рестартира от мястото, където сте спрели. И да, работи на цял екран, както и в портретен и пейзажен режим..

Youtube стартира навигация с плъзгане на екрана за по -лесно използване на мобилни устройства !

направете сърфирането в YouTube по -лесно с видеоклипове, които могат лесно да се променят с плъзгане или плъзгане на пръста ви, нови технологии в youtube

С хоризонтална навигация отляво надясно Youtube има за цел да улесни движението през приложението, което също би могло да увеличи ангажираността на потребителите чрез неговото видео съдържание. Новостта може да се използва и за други цели, като маркетинг и други парични операции.

Нова функция за увеличаване на известността на сайта

youtube стартира нова навигация с плъзгане с пръст, за да увеличи изгледите и да увеличи известността на youtubeНовата навигация, базирана на плъзгане, може да направи още по-лесно намирането на нови създатели на съдържание в платформата и да доведе до по-бързо откриване на нови видеоклипове за гледане. Няма съмнение, че Youtube се надява да се възползва от по -дългите часове на използване на платформата, защото изглежда по -естествено да плъзнете пръста си по сензорен екран, вместо да се налага да превъртате надолу и да кликнете върху следващия видеоклип..

Функцията за плъзгане, която ще ви спести много време и усилия

стартирайте youtube vodeo с плъзгане на пръста си, youtube функция за мобилни устройства

Тъй като повечето зрители гледат видеоклипове в Youtube на мобилни устройства, има много смисъл компанията да предложи повече функции за малки устройства със сензорен екран, за да направи хората още по -закачени. За съжаление Youtube не е посочил кога тази функция ще бъде налична за Android, но потребителите на iOS може да очакват актуализацията да е налична на тяхното устройство тази седмица..

Щастливите собственици на iOS могат да се възползват тази седмица !

новата функционалност на youtube на мобилни устройства за по -лесно навигиране в платформата, youtube стартира обширна навигация на

“>