Technews & Gadgets

Zero Motorcycles представя новия си електрически мотоциклет SR / S

Нулеви мотоциклети 2020: Представяне на SR / S

Американската марка Zero Motorcycles току -що обяви старта на новия си модел електрически мотоциклет. Базиран на минималистичната си по -голяма сестра SR / F, SR / S вижда себе си надарен с висока производителност и задълбочен аеродинамичен дизайн. Продажна цена, около 20 000 долара.

Американският производител Zero Motorcycles представи своя SR / S

Американската марка електрически мотоциклети Zero Motorcycles представи своя SRS

Zero Motorcycles SR / S: пътна версия на SR / F

Представен като еволюция на предишния SR / F модел, новият мотоциклет, подписан с Zero Motorcycles, наистина ще бъде оборудван със същия електродвигател и батерия като последните, като същевременно ще бъде облечен в обшивка на голям път. Способен да достигне 200 километра в час с прогнозна мощност от около 110 конски сили, SR / S също може да се похвали с обхват до 260 километра. Опция Power Tank, предлагана на цена от около $ 3000, обаче ви позволява да добавите допълнителна батерия, за да достигнете 320 километра, разбира се. Времето за зареждане ще зависи от обхвата, вариращ от четири часа за пълно зареждане в основната версия, до максимум два часа при модела Premium..

Zero Motorcycles SR / S, рационализиран SR / F

след нулевите мотоциклети sr f, американската марка обявява електрическия път SR S с обтекател

Аеродинамиката в основата на изпълнението на SR / S

Откъм оборудването, тук намираме и цифровите спецификации на голямата сестра SR / F. С други думи, цифров екран осигурява достъп до операционната система Cypher III, отговаряща за управлението на автоматичното регулиране на спирането и други фактори. Приложение също така позволява на машината Zero Motorcycles да предоставя на собственика различни сигнали и информация за шофиране в реално време, както и да извършва определени актуализации..

Със SR / S Zero Motorcycles иска да се утвърди като еталон за електрически мотоциклети

Производителят на електрически мотоциклети Zero Motorcycles представя новия си SR / S

С оборудването на новия си мотор с обтекател, Zero Motorcycles разчита на силата на аеродинамиката. Всъщност дизайнът, изпълнен върху SR / S, позволява на ездача да спечели до 13% от скоростта, след като се приеме правилната позиция за шофиране. Това също се третира от дизайнерите на марката, повдигайки кормилото и спускайки скобите за пръстите на краката, за да позволи по -изправена и по -удобна стойка..

Авангарден диапазон и аеродинамика като силни страни

Въз основа на Zero Motorcycles sr f, sr s е снабден с обтекател, за да увеличи аеродинамиката си