Technieuws en gadgets

Alexa-spraakassistent compatibel met Apple Music

Nu kunnen Apple Music-abonnees in de VS hun nummers bedienen via Echo-luidsprekers.

Eind november kondigde Amazon hun samenwerking met Apple Music aan. Twee weken later verscheen de streamingdienst op Alexa in de muziekinstellingen van de Echo-speakers. De uitrol van de functie begint in de VS een paar dagen eerder dan gepland: 17 december. Nu staat Apple Music op de lijst met streamingdiensten op Alexa, waar Spotify, Tidal, Deezer, Amazon en Pandora al op staan..

Apple Music is al compatibel met Alexa in de Verenigde Staten

Amazon Alexa spraakgestuurd smart-apparaat, Apple Music-compatibele Amazon-luidspreker

Dankzij de alliantie tussen Amazon en Apple kunnen gebruikers naar hun favoriete muziek luisteren op de Echo-luidsprekers zonder een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen. Om Alexa Apple Music-nummers te laten spelen, logt u in op de iOS / Android-app en koppelt u uw Apple-account. De optie is beschikbaar onder Instellingen > Muziek. Het is ook mogelijk om Apple Music in te stellen als de standaardbron van de muziekbibliotheek. Hiermee kunt u uw spraakopdracht uitvoeren zonder de naam van de te gebruiken service op te geven..

Eenmaal ingelogd, heeft Alexa toegang tot je persoonlijke bibliotheek, inclusief aangemaakte afspeellijsten. Abonnees kunnen naar een favoriet nummer of afspeellijst luisteren. Het smartapparaat biedt ook de mogelijkheid om alarmen in te stellen op muziek die werkt met Apple Music. Gebruikers van Echo-speakers kunnen ook bepaalde acties automatiseren via de functie Routines..

Alliantie tussen Amazon en Apple markeert het einde van 2018

nieuwe iPhone 2018, gadgets van de toekomst, slimme apparaten met spraakbesturing, Amazon en Apple overeenkomst

Op dit moment kunnen alleen de Echo-luidsprekers nummers van Apple Music afspelen. Een van de influencers in de tech community 9to5Mac wijst erop dat de rest van apparaten die met Alexa werken, zoals Sonos One en Polk’s Audio Command-sirene, Apple-streaming nog niet ondersteunen.

Sommige functies die beschikbaar zijn op Apple HomePod ontbreken nog steeds op Alexa. Het is nog niet mogelijk om een ​​via Apple Music op Echo gestreamd nummer toe te voegen aan de Bibliotheek. Gebruikers kunnen ook niet luisteren naar muziek die handmatig aan Apple Music is toegevoegd.

Alleen Echo-luidsprekers werken met Apple Music

Amazon handsfree luidsprekermodel, Alexa spraakbesturingsgadget, Amazon persoonlijke assistent online

De Alexa smart speaker verscheen in november 2014 op de technologische markt. Sinds juni 2018 zijn Echo speakers al verkrijgbaar in Frankrijk. Het spraakgestuurde apparaat kan informatie geven of opdrachten uitvoeren. Een van de functies: naar muziek luisteren, gekoppelde apparaten beheren, bellen, een agenda of een takenlijst beheren. De prijs voor zo’n slimme assistent varieert van € 59,99 tot € 149,99 afhankelijk van de releasedatum..

Amazon’s slimme apparaten beschikbaar in Frankrijk sinds juni 2018

hightech accessoires om naar muziek te luisteren, smart device van Amazon, Alexa compatibel met Apple

Zijn spraakgestuurde apparaten de gadgets van de toekomst? ?

Amazon slimme luidspreker, Alexa-apparaat van de nieuwste generatie, online slim persoonlijk assistent-model