Technieuws en gadgets

Apple onthult de volgende generatie van zijn AirPods-hoofdtelefoons

Samen met de lancering van de nieuwe iPad Mini 5 en Air 2019 en de nieuwste IMacs, heeft Apple zojuist de komst aangekondigd van de nieuwe generatie draadloze AirPods-hoofdtelefoons, twee jaar na de eerste en hun populaire succes. Deze 2.0 intraoculaire accessoires zijn nu voorzien van een optionele draadloze oplaadcase en een nieuwe H1-chip, die de vorige w1 vervangt en een langere levensduur van de batterij biedt. De virtuele assistent “Hey Siri” zit ook in het spel.

Apple onthult nieuwe draadloze AirPods-koptelefoon

afbeelding van de nieuwe AirPods 2-hoofdtelefoon gepresenteerd door Apple en verkocht met een draadloze oplaadcase

Deze nieuwe generatie AirPods behoudt hetzelfde ontwerp als zijn voorgangers en is uitgerust met een standaard oplaadetui of een nieuw draadloos model dat compatibel is met Qi en bliksem, met een LED-indicator voor het resterende batterijniveau. Apple biedt ook aan om de laatste te kopen, compatibel met het AirPower-oplaadoppervlak dat werd gepresenteerd op het moment van de release van de iPhone X en compatibel met Apple Watch.

AirPods 2.0 nu verkrijgbaar met optionele draadloze case

De nieuwe Apple AirPods-koptelefoon wordt verkocht met een doos voor draadloos opladen voor een prijs van 229 euro

Volgens het merk Apple geeft de nieuwe H1-chip waarmee deze nieuwe AirPods 2.0 is uitgerust, superieure prestaties weer ten opzichte van de W1, van de Apple Watch en die tot nu toe was uitgerust met de eerste generatie. De gesprekstijd wordt dan met 50% verhoogd voor een totale duur van twee uur, terwijl de latentietijd met 30% wordt verminderd. Ook de kwaliteit van de microfoon wordt opnieuw beoordeeld, evenals de verbindings- en koppeltijd met de apparaten. Uitgerust met bluetooth van de vijfde generatie, is deze nieuwe hoofdtelefoon ook compatibel met “Hey, Siri”, de virtuele assistent die al wordt aangeboden op de andere producten van het merk.

AirPods 2.0 zijn voorzien van de nieuwe H1-chip met superieure prestaties

De nieuwe generatie AirPods van Apple zijn uitgerust met de H1-chip voor een betere batterijduur

Deze AirPods van de nieuwe generatie zullen daarom beschikbaar zijn tegen twee verschillende prijzen, afhankelijk van het gekozen model van de case, 179 € voor de standaard en 229 € voor de nieuwe draadloze versie. Merk op dat gebruikers van AirPods 1.0 ook deze nieuwe draadloze box kunnen kopen, die alleen wordt verkocht voor € 89. Net als bij zijn onlangs onthulde IMac-computers heeft Apple daarom besloten om zijn prijslijst te behouden en geen prijsverhoging door te voeren, ondanks de superieure prestaties van zijn nieuwe producten..

Apple heeft de prijzen van zijn nieuwe producten niet verhoogd

Nieuwe Apple AirPods hebben een betere verbinding en een betere batterijduur dan de eerste generatie