Technieuws en gadgets

Apple’s AirPods Pro en hun ruisonderdrukking maken hun debuut

Na de aankondiging van hun lancering eerder deze week via een persbericht, zullen de AirPods Pro Apple maakt hun debuut op de markt voor intraoculaire hoofdtelefoons, al drie jaar gedomineerd door de vorige modellen van het merk Apple. Deze nieuwkomers in wat nu de “reeks” AirPods kunnen worden genoemd, dragen altijd hun onvermoeibare witte jurk en vallen op dankzij een gewichtsvoordeel, actieve ruisonderdrukking en opnieuw ontworpen ergonomie. Verkoopprijs, € 279.

AirPods Pro zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

Apple's nieuwe AirPods Pro intraoculaire hoofdtelefoon arriveert op 30 oktober

Met een IPX4-water- en zweetbestendigheid die veel atleten zou moeten aanspreken, verkorten de AirPods Pro, met een as die oploopt van 40,5 naar 30,9 mm en zijn ze nu uitgerust met een USB-kabel – Lightning. Een luchtkoelsysteem en drie maten zachte siliconen tips dragen ook bij aan een hogere kwaliteit van comfort dan de huidige modellen, dankzij een betere compatibiliteit met de ooringang.

Betere ergonomie en verbeterd comfort voor deze nieuwe Apple AirPods Pro

De nieuwe AirPods Pro-oortelefoons van Apple hebben actieve ruisonderdrukking

Deze nieuwe hoofdtelefoon, bedoeld om Apple’s topklasse op dit gebied te worden, geniet daarom een ​​aanzienlijke vooruitgang, namelijk actieve ruisonderdrukking met Transparency-modus, dicht bij de technologie die wordt aangeboden door het merk Beats op zijn hoofdtelefoons.Solo Pro. Uitgerust met microfoons die gevoelig zijn voor externe ruis, stelt het door Apple geminiaturiseerde systeem AirPods Pro in staat om de omgeving te analyseren en parasitaire geluiden te annuleren om ze bijna onhoorbaar te maken, met een meetfrequentie van maximaal 200 keer per seconde.

Actieve ruisonderdrukking, het wapen van AirPods Pro

Apple AirPods Pro-koptelefoon met actieve ruisonderdrukking komt op 30 oktober aan voor een prijs van 279 euro

Ook uitgerust met een adaptieve equalisatiefunctie, “Adaptive EQ”, die de muziek automatisch aanpast aan de vorm van het oor, zijn de AirPods Pro, net als hun voorgangers, compatibel met draadloos opladen via inductie, evenals met de stem- geactiveerde assistent Siri. Vanuit het oogpunt van autonomie hebben de nieuwste Apple-producten vier en een half uur continu luisteren, ruisonderdrukking vereist, aangevuld met de extra 24 uur die door de behuizing wordt geboden. Het merk kondigt terloops aan dat vijf minuten opladen voldoende is voor een uur gebruik.

Een iets verminderde autonomie maar een snelle herlading

Ruisonderdrukking en snel opladen zijn de sterke punten van de nieuwe AirPods Pro intraoculaire hoofdtelefoon van Apple

Vind al het hightech nieuws op onze officieel Twitter-account.