Technieuws en gadgets

De Marshall Uxbridge Voice-luidspreker is voorzien van Alexa en Airplay 2

Bekend bij muzikanten, lanceert de iconische Engelse fabrikant van versterkers en draagbare audioapparatuur zijn nieuwe bluetooth-speaker, de Uxbridge Voice. De nieuwkomer in het Voice-assortiment wordt de eerste van Marshall met Apple’s AirPlay 2.

Marshall lanceert nieuwe AirPlay 2 compatibele Uxbridge Voice draadloze luidspreker

Marshall lanceert zijn nieuwe Uxbridge Voice bluetooth-luidspreker die compatibel is met AirPlay 2 en Alexa

Marshall rust zijn Uxbridge Voice uit met volledige draadloze connectiviteit

Terwijl het grote publiek Marshall (Zound Industries) al een paar jaar heeft geadopteerd via zijn koptelefoons en zijn verschillende draadloze luidsprekers, lanceert het merk in april 2020 de Uxbridge Voice, een draagbare luidspreker uitgerust met het door Apple ontwikkelde streamingsysteem. 2. Georiënteerd op draadloos, beschikt de nieuwe luidspreker ook over de traditionele bluetooth 5.0 en Spotify Connect, de cast-service van het Zweedse muziekplatform. We zullen ook de aanwezigheid van Alexa toevoegen, de spraakassistent ontwikkeld door Amazon en binnenkort belooft Marshall Google Assistant en Tencent Xiaowei. Meerdere ondersteuning die configuratie in meerdere kamers mogelijk maakt indien gekoppeld aan andere compatibele modellen.

De kleine Uxbridge Voice maakt het Voice-assortiment compleet

Uxbridge Voice, een nieuwe Marshall bluetooth-luidspreker die compatibel is met de Alexa-, Google- en AirPlay 2-assistenten van Apple

Het traditionele Marshall-ontwerp

Met afmetingen van 128 x 168 x 123 mm onderscheidt de Marshall Uxbridge Voice zich van andere modellen van het merk door de aanwezigheid van schakelknoppen, die doen denken aan vintage versterker-equalizers. Deze, belast met volumeregeling (tot 96 dB SPL) en treble & laag (54 Hz tot 20 kHz), vervang de oude controllers in de vorm van potentiometers die met name de Tufton en Stockwell II uitrusten. Er is ook een afspeelknop, evenals een andere voor het activeren / deactiveren van de microfoon gewijd aan Alexa.

Een Marshall bluetooth-luidspreker die compatibel is met AirPlay 2, Spotify, Alexa, Google Assistant, enz.

De nieuwe draadloze Marshall Uxbridge Voice-luidspreker is compatibel met Apple's Airplay 2 en Alexa

Omdat Marshall sterk afhankelijk is van productontwerp, heeft het merk opnieuw gezorgd voor het uiterlijk van zijn nieuwe Uxbridge Voice, waardoor het de traditionele stijl van het bedrijf krijgt. Kubiek van vorm, heeft een canvas gevel, evenals een onderste strip met een houtachtige uitstraling waarop de set blauwe LED’s is geplaatst. Eindelijk rust de Uxbridge Voice zijn 1,39 kg op vier poten.

De nieuwe Uxbridge Voice draagbare luidspreker door Marshall wordt op 8 april gelanceerd voor een prijs van 199 euro. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Ben je meer zwanger, Marshall of Bose? ?

Lancering van de Uxbridge Voice draagbare Marshall-luidspreker met bluetooth 5 en Alexa- en Airplay 2-connectiviteit