Technieuws en gadgets

Disney+ onthult zijn sterke punten met scherp geprijsde multi-screen 4K

Enkele maanden geleden aangekondigd, wordt de nieuwe streamingdienst van Studio Disney, Disney Plus, officieel gelanceerd op 12 november en belooft een serieuze kanshebber te worden voor de marktleider in Netflix. Inderdaad, het bedrijf met grote oren profiteerde van zijn bijeenkomst D23 Expo om activa te onthullen waarmee het een sensationele toegang tot de VOD-markt zou moeten maken..

Disney+ onthult zijn scherpe prijsaanbieding

Disney Plus heeft zojuist zijn aanbod onthuld, inclusief 4K en quad-screen multi-streaming voor $ 6,99

Naast een aankomend programma boordevol content, kondigt Disney + aan dat het aanbod 4K-kwaliteit, gelijktijdige multicasting op vier schermen en in totaal zeven gebruikersprofielen per account zal bevatten, die afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Dit alles voor een gespreksprijs van $ 6,99, terwijl Netflix nu een equivalent prestatieniveau van 15,99 euro / dollar in rekening brengt.

Met streaming op meerdere schermen in 4K voor $ 6,99, deelt Disney een serieuze klap uit aan zijn concurrent Netflix

Disney Plus is een schot in de roos met 4K-streaming op vier schermen voor een bodemprijs

Met de wildgroei aan beloften op het gebied van productie en nu de kwaliteit van de service, mikt Disney + hoog en zou het leiderschap van Netflix ernstig in twijfel kunnen trekken. De Amerikaanse streaminggigant wordt direct aangevallen op het gebied van prijsstelling, die onlangs zijn vergoedingen verhoogde tot $ 9 per maand in de Verenigde Staten (€ 7,99) voor zijn niet-HD-basisaanbieding met één scherm en zijn aanbod met dubbele HD-schermen heeft gepasseerd op € 11,99. Een prijsverhoging gerechtvaardigd door de CEO van Netflix, Reed Hastings, die met de vinger wijst naar de daling van het aantal Amerikaanse abonnees over de periode van het eerste kwartaal van dit jaar. Een tegenprestatie, de eerste tot nu toe, die niet naliet de waarde van het bedrijf te kelderen.

Disney streamingdienst belooft een succes te worden

Disney profiteerde van zijn D23-expo om zijn 4K-aanbieding voor meerdere schermen te presenteren voor $ 7

Als Disney nog lang niet een catalogus heeft die zo uitgebreid is als Netflix, is de maker van Mickey Mouse al een paar weken niet gestopt met het aankondigen van nieuwe projecten. Naast koppen als de aankomende serie over Obi Wan Kenobi, die van The Mandalorian, of zelfs over Marvel-superhelden, vergezeld van remakes van Beauty and the Tramp of The Little Mermaid, kondigde Disney op de D23 Expo aan dat het elke nieuwe serie wilde presenteren. aflevering wekelijks. Een loyaliteitsstrategie in tegenstelling tot die van Netflix, die op zijn beurt al zijn series in één keer levert.

Disney + moet nu zijn inhoudsaanbod verbeteren

Met een prijs van 7 dollar voor een uitzending in 4K op vier schermen wil Disney de concurrentie aangaan met Netflix