Technieuws en gadgets

Disney Plus onthult zijn catalogus voor Frankrijk

Terwijl Disney plus kondigde eind januari aan dat het zijn dienst in Frankrijk een week eerder dan verwacht wilde lanceren, het streamingplatform heeft zojuist maak alle informatie bekend via een persbericht op zijn aanbod en zijn catalogus.

Disney Plus heeft op 24 maart de catalogus van zijn aanstaande Franse aanbieding onthuld

Het Disney Plus-streamingplatform onthult zijn volledige catalogus voor Frankrijk

Welke programma’s biedt Disney Plus ?

De SVOD-service, die vanaf 24 maart beschikbaar is in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, is klaar om te concurreren met Netflix en heeft zojuist de volledige catalogus onthuld die beschikbaar is voor toekomstige abonnees. Op het programma staan ​​ruim 500 films en 300 series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic producties, voor een abonnement tegen de vaste prijs van € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar..

Op het programma producties van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic

Disney Plus wordt op 24 maart in Frankrijk verwacht en onthult zijn volledige catalogus met films en series

Onder de meest verwachte titels op Disney Plus, merken we de aanwezigheid op van de eerste zeven films van de Skywalker-saga, evenals alle afleveringen van de animatieserie The Clone Wars. Tot slot vinden we ook de langverwachte en reeds becommentarieerde serie The Mandalorian van Jon Favreau, een van de 26 originele Disney+ creaties. Hiertoe behoren de High School Musical-serie, De wereld volgens Jeff Goldblum, de live-action Beauty and the Tramp, of Once upon a time the Imagineers. De eerste 30 seizoenen van The Simpsons zijn ook doorzoekbaar.

We zullen de langverwachte serie The Mandalorian vinden

Disney Plus kondigt meer dan 500 films en 300 series aan in zijn catalogus eindelijk onthuld

Marvel-producties zullen er zijn met een dertigtal titels zoals Guardians of the Galaxy, Agents of S.H.I.E.L.D, of de Ultimate Spider-Man-cartoon. Pixar, een andere familie-entertainment-moloch, zal Toy Story 3 en Finding Dory bevatten, evenals een documentairereeks achter de schermen bij het productiebedrijf van Edwin Catmull. Aan de documentaire kant zullen National Geographic-programma’s worden vertegenwoordigd door de Oscarwinnaar Free Solo, Before the Flood, Science Fair of klassiekers uit de keten zoals Trésors sous les mers.

Via zijn nieuwe platform, dat afgelopen november in de VS werd gelanceerd, zal Disney veel van de klassiekers die zijn geschiedenis hebben geschreven, terugbrengen. Zo zal de nostalgische Assepoester, Merlijn de Enchanter, The Little Mermaid, The Scrooge Gang, Maman I Missed the Plane, Madame Doubtfire, The Ice Age, Avatar, The Snow Queen, Vaïana kunnen ontdekken of herontdekken, net als talloze Disney Kanaalprogramma’s.

De volledige lijst uit de catalogus Disney Plus is online beschikbaar.

Tot ziens op 24 maart om de nieuwe streamingdienst van Disney te ontdekken

Disney + publiceert de volledige catalogus van het aankomende aanbod op 24 maart

Hoe Disney Plus te kijken ?

Vanuit technisch oogpunt zal de Disney Plus-streamingstream beschikbaar zijn in high definition voor 4 gelijktijdige schermen. Het platform biedt de mogelijkheid om tot 7 verschillende profielen aan te maken, evenals onbeperkte downloads op tien verschillende apparaten.

Abonneren op Disney Plus ?

Toegang tot Disney Plus zal beschikbaar zijn op de site DisneyPlus.com, evenals op de verschillende applicaties, die toegang bieden via verschillende apparaten zoals smartphones, tablets, consoles, smart-tv’s en andere mediaspelers. Aangezien de Canal+-groep de exclusieve rechten heeft op zijn Franse distributie, zal Disney+ ook aan zijn abonnees worden aangeboden. Klanten van Intégrale, Intégrale + en Ciné Séries ontvangen de service automatisch, terwijl Family Pack- en Canal + Pack-abonnementen deze voor een jaar bevatten.